ייעוץ עזרה בשיפור תוכנית מאסה

• פותח/ת השרשור dd=
  • פורסם בתאריך

dd=

משתמש פעיל
422
0
נק' מוניטין:
0
422
0
חבר הביא לי תוכנית FBW ורציתי לגעת אם כדאי לשפר משהו מבחינת חזרות או להחליף חלק מהתרגילים.
סקוואט 3X6
תאומים 2X10
לחיצת חזה 3X7
מתח 3X6
פרס 2X7
דדליפט 1X6

בטן- כפיפה כנגד משקל X1

על עצמי 😃 -
אני בן 18 חצי שנה בחדכ"ש אני מתאמן שלוש פעמיים בשבוע כל פעם משקולות ושחייה מיד אחרי.
משקלים (הכל לאחר תקופת חיטוב אז הם ירדו יחסית משמעותית)
סקוואט 65, תאומיים 45, לחיצת חזה 45 ,מתח (המשקל שלי 😃), פרס עוד לא עשיתי ודד ליפט בשיא (תוכנית SS 95)
אוכל - עשיתי לפי בניית תפריט המאסה באתר "קילוגרם" בערך 2800 קלוריות מתוכם 30 אחוז שומן 200 גרם חלבון והשאר פחמימה!!!

אם יש לכם תוכנית שתתאים לי יותר בבקשה לא SS אז תמליצו אני בא בראש פתוח ומוכן להפנים ולהבין את תגובותיכם.

תודה רבה!!!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ב SS אני יעלה הרבה בשומן כי אני מנסה מאימון לאימון לעלות ואז אני יצתרך לעלות באוכל די הרבה ( פעם שעברה הגעתי ל קלוריות 4500) ואני מעדיף להתקדם לאט יותר אבל לשמור על אחוז השומן שלי .
יש אפשרות לעשות SS ולהתייחס על זה כאילו זה FBW רגיל (כאילו לא כל אימון לעלות משקל משמע לעלות גם בצריכת האוכל)????

אי אפשר לעשות SS ולהתייחס לזה כאילו זה FBW המטרה בתכנית הזאת היא להתקדם מאימון לאימון ולהעלות באוכל אם אתה עושה את שנייהם הפוך זה לא SS.
תעשה FBW 3 עם תפריט סביר
סקוואט 3x5
לחיצת חזה 3X5
מתח 3x6-8
פרס 2x8
דדליפט 1X5

אבל זה קצת בעייתי כי יש 2 לחיצות באימון אחד פרס ובנצ'
אז יום ראשון למשל תתאמן עם עצימות גבוהה בבנצ' ועצימות נמוכה בפרס ויום שלישי הפוך וככה תמשיך תשחק עם זה.
זה הפתרון הכי טוב שאני יכול לתת לך אבל תחכה לתגובות של אנשים שמבינים ממני

• פותח/ת השרשור
תודה אחי אני יחכה לעוד תגובות:)

משהו תגובות , בבקשה?????? :(

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית