הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית לתקופת מאסה

• פותח/ת השרשור dd=
  • פורסם בתאריך

dd=

משתמש פעיל
422
0
נק' מוניטין:
0
422
0
שלום אני בן 18 ואני רוצה להתחיל בתוכנית לבניית מאסה אני חצי שנה הייתי בחדר כושר מתוכם חודשיים SS ואחרי זה חיטוב .
עכשיו אני רוצה להתחזק ולגדול (מאסה 😃) עוד כי אני די שחיף 183 ס"מ 75 קילו.
אני פתוח להצעות מבקש לא להמליץ על SS .
אני מתכוון בנוסף לעשות אירובי 3 פעמיים בשבוע (20 דקות שחייה כל פעם )
ואת התפריט בניתי לפי האתר קילוגרם

מקווה שזה כל מה שאתם צריכים
בבקשה לענות!!!🆘

האמת שניראה לי טיפשות גמורה, אבל אולי אני טועה.
בכל מקרה, אתה יכול להתחיל את התכנית של לייל Genetic Bulcking Routine שמחולקת לפלג גוף עליון ותחתון.
ABXABXXABXAB
אבל אם אתה לא במשקלים גבוהים של סקוואט דדליפט בנץ' וכל אילו אז הייתי ממליץ לך בחום אפילו להמשיך עם SS כי זאת תכנית מצויינת לעלות במשקלי עבודה בתקופה קצרה מאוד.

ואגב בקשר לתכנית של לייל, חבר שלי התקדם בה מאוד יפה ועלה הרבה מאוד במשקל אז יכול להיות שהיא גם תתאים לך.

• פותח/ת השרשור
אז אתה ממליץ SS? :(
אוף לא כזה בחשק לעלות בצורה מוגזמת באחוזי שומן הסקואטיים שלי נהיו נמוכים עקב החיטוב.
טוב SS בראבק !!!
תודה

האמת שניראה לי טיפשות גמורה, אבל אולי אני טועה.
בכל מקרה, אתה יכול להתחיל את התכנית של לייל Genetic Bulcking Routine שמחולקת לפלג גוף עליון ותחתון.
ABXABXXABXAB
אבל אם אתה לא במשקלים גבוהים של סקוואט דדליפט בנץ' וכל אילו אז הייתי ממליץ לך בחום אפילו להמשיך עם SS כי זאת תכנית מצויינת לעלות במשקלי עבודה בתקופה קצרה מאוד.

ואגב בקשר לתכנית של לייל, חבר שלי התקדם בה מאוד יפה ועלה הרבה מאוד במשקל אז יכול להיות שהיא גם תתאים לך.

generic bulking routine

לפותח הפוסט:
מה המשקלים שלך בסקוואט,דדלפיט,פרס,בנץ'?

למה הפסקת את התוכנית?

• פותח/ת השרשור
הפסקתי שהסקוואט היה על 85 לפי מיטב זכרוני הדדליפט 95 פרס לא זוכר ובנץ קרוב ל65
הפסקתי בעקבות רצון לחטב בזמנו עליתי 10 קילו ,ולכן החלטתי לעבור לחיטוב!!!
ועכשיו אני רוצה להעלות עוד במסת שריר אז.... 😃

• פותח/ת השרשור
בגלל זה אני נותן לתוכנית עוד צ'אנס אני יתחיל נראה מה ילך ננסה להגיע למשקלים מכובדים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית