עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ליתר דיוק אני שוקל 90 ואני לא חושב שאני כזה שמן בפלג הגוף התחתון אני יפרסם עוד מעט תמונות אולי אני באמת שמן.כן יש לך, אתה נראה צעיר, אז תחכה לפחות עד שיצמחו לך שערות בגוף ותתפלל שזה יעבור לך.
אגב, אם אתה שוקל 88 אני ביצה, אלא אם יש לך פלג גוף תחתון שמן במיוחד.
אני לא יודע לאיזה גוש אתה מתכוון בדיוק אבל לפי דעתי אני לא מרגיש שמה גוש כזה חוץ מיזה הדבר הזה היה לי תמיד.תרביץ חיטוב של חודשיים לפחות תגיע לאחוז שומן כמה שיותר נמוך איזור ה-10%.אם תזונה מתוקתקת,אימונים ואירובי(אתה יכול להעזר באפדרין/קלן אם קפאין)
זה יכול להיות גם שומן באיזור החזה ויש עליך גם נוזלים.
בכל מקרה אם לקחת סייקל של דיבול בזמן האחרון תיבדוק אם יש לך גוש בפיטמות אם כן כך נולבדקס במקביל לדייטה. זה יחסום את האסטרוגן ויכול לאוריד את הנפיחות בפיטמות וכך גם כלומיד לשיקום של מהערכת הורמונלית.על תחקה אם זה.
אני לא יודע לאיזה גוש אתה מתכוון בדיוק אבל לפי דעתי אני לא מרגיש שמה גוש כזה חוץ מיזה הדבר הזה היה לי תמיד.
חוץ מיזה אני עשיתי חיטוב לפני איזה 8 חודשים והייתי ניראה ככה,כאן יש לי גינו?
אם אתה אומר שמאז שאתה זוכר את אצמך האית קצת שמנמן והחזה תמיד נראה כך אז זה יכול להיות גם שומן ובתמונות של החיטוב רואים שאתה יותר חטוב אבל עדין זה נראה שיש שומן איקש באיזור החזה. ותנסה הפעם להתחטב טוב יותר לכיוון ה-10%.אני לא יודע לאיזה גוש אתה מתכוון בדיוק אבל לפי דעתי אני לא מרגיש שמה גוש כזה חוץ מיזה הדבר הזה היה לי תמיד.
חוץ מיזה אני עשיתי חיטוב לפני איזה 8 חודשים והייתי ניראה ככה,כאן יש לי גינו?
אני לא ממש מבין לאיזה גוש מתכוונים כי אני לא מרגיש שמה כלום .עשית סייקל בתקופה שאחרי החיטוב (מהתמונות השניות שהעלת)?
בתמונות 18% שומן נראה שיש לך רקמת שד או רקמה כלשהיא מתחת לפטמה, אתה מרגיש גוש כשאתה ממשש את הפטמה? תנסה לראות אם אתה מצליח לתפוס משהו.
מנגד בתמונות שהיית בהן חטוב יכול להיות שהפטמות היו מכווצות, אבל שוב אם אין לך גוש = אין לך ג'ינו.
אני לא ממש מבין לאיזה גוש מתכוונים כי אני לא מרגיש שמה כלום .
זה באזור הפיטמה או באזור השד כולו?
אני לא יודע מי הכניס לכם את זה לראש אבל אני לא עברתי שום סייקל של סטרואידים הדבר היחידי שעברתי זה אפדרין+קפאין והנה עוד כמה תמונות לפני 9 חודשים לפני החיטוב