הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה גינו?

Androxon

משתמש מתחיל
132
0
נק' מוניטין:
-237
132
0
מאז שאני זוכר את עצמי הייתי שמנמן כזה ותמיד אני חושב שהיה לי גינו אםם זה בכללל גינו
לפי התמונות בבקשה אם מישהו יכול להגיד שזה גינו או לא

קבצים מצורפים

• 03082010122.jpg
    03082010122.jpg
    KB 42.7 · צפיות: 681
  • Снимок.PNG
    Снимок.PNG
    KB 52.9 · צפיות: 525
  • Снимо12к.PNG
    Снимо12к.PNG
    KB 64.1 · צפיות: 521
  • Снимо1к.PNG
    Снимо1к.PNG
    KB 61.1 · צפיות: 466
תרד באחוז שומן ואז תוכל לדעת.
זה נראה כמו גינו אבל יכול להיות סתם שומן.

כן יש לך, אתה נראה צעיר, אז תחכה לפחות עד שיצמחו לך שערות בגוף ותתפלל שזה יעבור לך.
אגב, אם אתה שוקל 88 אני ביצה, אלא אם יש לך פלג גוף תחתון שמן במיוחד.

• פותח/ת השרשור
כן יש לך, אתה נראה צעיר, אז תחכה לפחות עד שיצמחו לך שערות בגוף ותתפלל שזה יעבור לך.
אגב, אם אתה שוקל 88 אני ביצה, אלא אם יש לך פלג גוף תחתון שמן במיוחד.
ליתר דיוק אני שוקל 90 ואני לא חושב שאני כזה שמן בפלג הגוף התחתון אני יפרסם עוד מעט תמונות אולי אני באמת שמן.
כנראה אני ניכנס לחיטוב אם אפדרין+קפאין.
חוץ מיזה אני בן 17

תרביץ חיטוב של חודשיים לפחות תגיע לאחוז שומן כמה שיותר נמוך איזור ה-10%.אם תזונה מתוקתקת,אימונים ואירובי(אתה יכול להעזר באפדרין/קלן אם קפאין)
זה יכול להיות גם שומן באיזור החזה ויש עליך גם נוזלים.
בכל מקרה אם לקחת סייקל של דיבול בזמן האחרון תיבדוק אם יש לך גוש בפיטמות אם כן כך נולבדקס במקביל לדייטה. זה יחסום את האסטרוגן ויכול לאוריד את הנפיחות בפיטמות וכך גם כלומיד לשיקום של מהערכת הורמונלית.על תחקה אם זה.

• פותח/ת השרשור
תרביץ חיטוב של חודשיים לפחות תגיע לאחוז שומן כמה שיותר נמוך איזור ה-10%.אם תזונה מתוקתקת,אימונים ואירובי(אתה יכול להעזר באפדרין/קלן אם קפאין)
זה יכול להיות גם שומן באיזור החזה ויש עליך גם נוזלים.
בכל מקרה אם לקחת סייקל של דיבול בזמן האחרון תיבדוק אם יש לך גוש בפיטמות אם כן כך נולבדקס במקביל לדייטה. זה יחסום את האסטרוגן ויכול לאוריד את הנפיחות בפיטמות וכך גם כלומיד לשיקום של מהערכת הורמונלית.על תחקה אם זה.
אני לא יודע לאיזה גוש אתה מתכוון בדיוק אבל לפי דעתי אני לא מרגיש שמה גוש כזה חוץ מיזה הדבר הזה היה לי תמיד.
חוץ מיזה אני עשיתי חיטוב לפני איזה 8 חודשים והייתי ניראה ככה,כאן יש לי גינו?

קבצים מצורפים

• 11122009192400.JPG
    11122009192400.JPG
    KB 25.7 · צפיות: 356
  • erf.JPG
    erf.JPG
    KB 19.4 · צפיות: 344
כשהרופא ייתן לך מרשם נגד הכולסטרול תגיד לו על הדרך שיבדוק ג'ינו וזהו

אני לא יודע לאיזה גוש אתה מתכוון בדיוק אבל לפי דעתי אני לא מרגיש שמה גוש כזה חוץ מיזה הדבר הזה היה לי תמיד.

זה היה לפני או אחרי הסטרואידים?

אתה ניראה הרבה יותר טוב לפני המסה הסתמית הזאת
ולפני 8 חודשים לא היה לך.
יש לך תמונת פרופיל גם?

אם אתה אומר שמאז שאתה זוכר את אצמך האית קצת שמנמן והחזה תמיד נראה כך אז זה יכול להיות גם שומן ובתמונות של החיטוב רואים שאתה יותר חטוב אבל עדין זה נראה שיש שומן איקש באיזור החזה. ותנסה הפעם להתחטב טוב יותר לכיוון ה-10%.
בכל מקרה תימנע ממאסה מלוכלכת ותשטדל לעלות יכסית נקי ולא לעבור את ה-16-17% שומן.

נערך לאחרונה:
תשים לב שיש 3 ת'רדים שפתחת בפורום הזה, בעמוד הראשון.

תפסיק לבזבז זמן באוננות ותתחיל להרים ברזלים כבדים במקום להתעסק בחרא.

עשית סייקל בתקופה שאחרי החיטוב (מהתמונות השניות שהעלת)?

בתמונות 18% שומן נראה שיש לך רקמת שד או רקמה כלשהיא מתחת לפטמה, אתה מרגיש גוש כשאתה ממשש את הפטמה? תנסה לראות אם אתה מצליח לתפוס משהו.

מנגד בתמונות שהיית בהן חטוב יכול להיות שהפטמות היו מכווצות, אבל שוב אם אין לך גוש = אין לך ג'ינו.

• פותח/ת השרשור
עשית סייקל בתקופה שאחרי החיטוב (מהתמונות השניות שהעלת)?

בתמונות 18% שומן נראה שיש לך רקמת שד או רקמה כלשהיא מתחת לפטמה, אתה מרגיש גוש כשאתה ממשש את הפטמה? תנסה לראות אם אתה מצליח לתפוס משהו.

מנגד בתמונות שהיית בהן חטוב יכול להיות שהפטמות היו מכווצות, אבל שוב אם אין לך גוש = אין לך ג'ינו.
אני לא ממש מבין לאיזה גוש מתכוונים כי אני לא מרגיש שמה כלום .
זה באזור הפיטמה או באזור השד כולו?
אני לא יודע מי הכניס לכם את זה לראש אבל אני לא עברתי שום סייקל של סטרואידים הדבר היחידי שעברתי זה אפדרין+קפאין והנה עוד כמה תמונות לפני 9 חודשים לפני החיטוב

קבצים מצורפים

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    KB 6.8 · צפיות: 336
  • Capture3.JPG
    Capture3.JPG
    KB 4.9 · צפיות: 284
נערך לאחרונה:
אני לא ממש מבין לאיזה גוש מתכוונים כי אני לא מרגיש שמה כלום .
זה באזור הפיטמה או באזור השד כולו?
אני לא יודע מי הכניס לכם את זה לראש אבל אני לא עברתי שום סייקל של סטרואידים הדבר היחידי שעברתי זה אפדרין+קפאין והנה עוד כמה תמונות לפני 9 חודשים לפני החיטוב

למיטב הבנתי שמתפתח ג'ינו,זה מגדיל מאוד את הרגישות בפטמה..השאלה אם יש לך שם רגישות,האם כואב לך כשאתה נוגע בזה??האם אתה מרגיש שם גוש שכשאתה נוגע בו זה כואב??

אם לא,יכול להיות שזה סתם רקמת שומן שהצטברה לה שם...ואל תיקח נולבדקס או את שאר הזבל שמציעים לך לקחת..במידה וזה ג'ינו תתיעץ עם רופא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית