הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפדרין+קפאין

Androxon

משתמש מתחיל
132
0
נק' מוניטין:
-237
132
0
אני רוצה לרדת לאחוז שומן נמוך משו בסביבות ה 10-12 אחוזי שומן אכשיו כנראה אני יקח אפדרין+קפאין יש לי כדורים שמספיקים ל חודש. כדורים של 25מ"ג אפדרין. אני יקח 3 ביום אחד בבוקר ו2 לפני אימון איך כידאי לעשות את זה להמשיך אם זה חודש ברציפות או שבועיים כן ושבועיים לא וזה יספיק לי כדאי לרדת לאחוז שומן נמוך מ18% שומן שאני אכשיו?
ולגביי שריפת שריר מה אני צריך לעשות שלא ישרף שריר בכלל<?

יהיה לך מאוד קשה לרדת בחודש 6-8 אחוז שומן גם אם אפדרין, אתה יכול לקחת אותו רצוף חודש.
אל תתחיל מ75 מ"ג, תתחיל מ25 ותוסיף בהדרגה.
השריר ישרף אין מה לעשות, אתה צריך לשמור על רמות חלבון גבוהה בשביל למנוע כמה שיותר פירוק.

זה לא האפדרין שישרוף לך את השומן, תזונה נכונה בשילוב של אימונים מתאימים ישרפו לך את השומן המבוקש.

מה שכן אפדרין הוא ממריץ מעולה וחוסם תיאבון מעולה וככל שהשימוש בו ממושך יותר כך היעילות שלו גוברת ולכן אפילו מומלץ שתשתמש בו לאורך זמן 3 חודשים + רצוף...

שאלה באמת שמעניינת, אולי אתה תוכל לספק לי תשובה.
השימוש באפדרין הוא לא מוגבל נכון?
אם אני אשתמש באפדרין למשך נגיד חודשיים וחצי ואז שבועיים אחרונים אני אעשה סייקל של קלן זה יהיה בסדר מבחינה בריאותית? (בלי הפסקה בין האפדרין לבין הקלן, הכל ברציפות)

Back-Man צודק.
וכשתתחיל לרדת ולהתקרב יותר בוא נגיד ל-14-15% אני חושב שיהיה לך יותר כדאי לקחת אם כבר יהומבין ולא אפדרין, ולעשות פרוטוקולים של שומן עיקש. כי יכול להיות שמה שיש לך זה פסודו-ג'ינו ולא באמת ג'ינו. או שילוב.

אם כבר צריך לשאול את השאלה:
מעניין עד איזה גיל תחייה עם כל כמות החומרים שאתה מכניס בגיל 17

בהצלחה פש1ש

שאלה באמת שמעניינת, אולי אתה תוכל לספק לי תשובה.
השימוש באפדרין הוא לא מוגבל נכון?
אם אני אשתמש באפדרין למשך נגיד חודשיים וחצי ואז שבועיים אחרונים אני אעשה סייקל של קלן זה יהיה בסדר מבחינה בריאותית? (בלי הפסקה בין האפדרין לבין הקלן, הכל ברציפות)

לא חכם להשתמש בקלן אחרי שימוש ממושך באפדרין מאחר שאפדרין פועל בין השאר על אותם רצפטורים בגוף כמו הקלן, בטא 2. לכן סביר להניח שהיעילות של הקלן לא תהיה גבוהה במיוחד.

אם כבר אני בדעה שעד 10-12% שומן יש להשתמש אך ורק בקפאין או/ו אפדרין, בשביל להמשיך את החיטוב ולרדת מתחת ל10% כדאי לעשות תקופה של יהומבין ותקופה של קלן לאחר מכן, מאחר והיהומבין סופח נוזלים יכול להיות קשה להבחין בירידה בא.ש אלא רק אחרי הפסקת השימוש בחומר...

אני לא בן 17 ואני שואל את השאלות האילו כדי להקדים תרופא למכל מכה.
בכל מקרה, לבחורצ'יק שאמר שכשאני מגיע לאחוזי שומן נמוכים אז כדאי לי להתחיל לעשות את פרוטוקולי השומן העיקש, אני כרגע עושה PSMF וזה אומר שזה לא משתלב לי עם הסוג דיאטה הזאת וכשאני אהיה באחוזי שומן נמוכים יותר אז אני בטח אעשה UD2 מה שגם שם אני חושב לא ישתלב לי אחד מהפרוטוקולים.
באיזה סוג דיאטה אפשר לשלב את הפרוטוקולים AD? או סתם גירעון קלורי של 100+- פחמימה?

• פותח/ת השרשור
אז לא הבנתי אחרי 13% שומן לא כידאי להשתמש באפדרין ולעבור ליהומבין?
לגביי התזונה כמה פחמימות אפשר לאכול ושומנים ? ולגבי החלבון המקסימום שאני יכול להגיע זה ל170 כי אם אני יואכל יותר אבא שלי יעיף אותי מהבית זה יספיק 170 על 90 ק"ג גוף?

לגביי התזונה כמה פחמימות אפשר לאכול ושומנים ? ולגבי החלבון המקסימום שאני יכול להגיע זה ל170 כי אם אני יואכל יותר אבא שלי יעיף אותי מהבית זה יספיק 170 על 90 ק"ג גוף?

ממש לא, לך לסופרמרקט תקנה איזה קוטג' אחי!

---------- התגובה התווספה ב 09:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:44 ----------

ובקשר ליוהימבין אז מומלץ לקחת אותו ב.א של 10%-12% ומטה כמובן

• פותח/ת השרשור
ממש לא, לך לסופרמרקט תקנה איזה קוטג' אחי!

---------- התגובה התווספה ב 09:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:44 ----------

ובקשר ליוהימבין אז מומלץ לקחת אותו ב.א של 10%-12% ומטה כמובן
אפשר להישאר אם אפדרין או שיותר אפקטיבי להיות אם יהומבין?

אני לא בן 17 ואני שואל את השאלות האילו כדי להקדים תרופא למכל מכה.
בכל מקרה, לבחורצ'יק שאמר שכשאני מגיע לאחוזי שומן נמוכים אז כדאי לי להתחיל לעשות את פרוטוקולי השומן העיקש, אני כרגע עושה PSMF וזה אומר שזה לא משתלב לי עם הסוג דיאטה הזאת וכשאני אהיה באחוזי שומן נמוכים יותר אז אני בטח אעשה UD2 מה שגם שם אני חושב לא ישתלב לי אחד מהפרוטוקולים.
באיזה סוג דיאטה אפשר לשלב את הפרוטוקולים AD? או סתם גירעון קלורי של 100+- פחמימה?

אני כרגע בIF וזה מסתדר לי מצויין, אם לא מסתדר לך לעשות פרוטוקולים בגלל הסוג דיאטה שלך אז אל תקח יהומבין, סתם בזבוז כסף..

---------- התגובה התווספה ב 15:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:51 ----------

יהומבין לא יהיה יעיל על א.ש שלך, אתה צריך לרדת לאיזור ה10%,

אם תחשוב בהגיון אז להגיע 10 א.ש אפשר להגיע בלי לאבד הרבה מסת שריר וגם לא כלכך קשה אם אתה מקפיד על דיאטה מתאימה ואימונים, מתחת לזה כבר יש סיכוי מוגבר לאיבוד מסת שריר ובלי קשר זה ה"Stick Point" לרוב האנשים, לכן בשלב הזה שהכי קשה להוריד בא.ש ויהיה כדאי לשלב יהומבין/קלן לטעמי...

כמויות חלבון ופחמימות תלויות בסוג הדיאטה ובנתוני גוף שלא סיפקת ולכן אני לא יכול לעזור לך בנושא..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית