הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

5 FINGERS

• פותח/ת השרשור hadror
  • פורסם בתאריך

hadror

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
האם למישהו יש ניסיון עם התופעה הזו?
להיט תורן בארה"ב

קבצים מצורפים

• dscn0467-580x435.jpg
    dscn0467-580x435.jpg
    KB 19.9 · צפיות: 233
החברה' מקרוספיט הרצליה נכנסו חזק לקטע הזה, ואני חושב שהם מרוצים. אתה יכול ללכת לאתר שלהם או לפייסבוק ולשאול אותם לגבי פרטים (אני חושב שגם יש הנחה אם קונים דרכם).

הקטע הוא שהנעליים האלה אמורות לדמות ריצה ברגליים יחפות, יש לזה כל מיני יתרונות (אם להאמין ליצרן כמובן..) כמו חיזוק השרירים\רצועות\גידים באיזור כף הרגל\קרסול וכ'ו..

שים לב שאם יש לך כף רגל נייטרלית הם יכולות להתאים לך, אבל(!) אם אתה משתמש במדרסים, או שיש לך פלטפוס או כל סיבה אחרת שבגללה אתה צריך תמיכה לכף הרגל, הם לא יתאימו, אני מדבר מהנסיון האישי כי חשבתי לקנות כאלה ואחרי התייעצות הבנתי שאין לי מה לחפש איתם, אצלי יש גם מעט פלטפוס וגם פרונציה של כף הרגל, ככה שאני צריך נעליים עם תמיכה..

שווה אולי לנסות למרות שמי שמשתמש בהם אומר שלוקח מעט זמן להתרגל אליהם אבל אחר-כך קשה להיפרד מהם

זה מוזר אבל יש לי פלטפוס חמור.. ואולסטאר שטוחות הכי טובות לי לרגל בעוד שמדרסים לא מרגישים מדהים.
שקלתי את ה5 פינגר גם אבל אכן לא נראה שזה יעזור לי הרבה.

הקטע הוא שהנעליים האלה אמורות לדמות ריצה ברגליים יחפות, יש לזה כל מיני יתרונות (אם להאמין ליצרן כמובן..) כמו חיזוק השרירים\רצועות\גידים באיזור כף הרגל\קרסול וכ'ו..

שים לב שאם יש לך כף רגל נייטרלית הם יכולות להתאים לך, אבל(!) אם אתה משתמש במדרסים, או שיש לך פלטפוס או כל סיבה אחרת שבגללה אתה צריך תמיכה לכף הרגל, הם לא יתאימו, אני מדבר מהנסיון האישי כי חשבתי לקנות כאלה ואחרי התייעצות הבנתי שאין לי מה לחפש איתם, אצלי יש גם מעט פלטפוס וגם פרונציה של כף הרגל, ככה שאני צריך נעליים עם תמיכה..

שווה אולי לנסות למרות שמי שמשתמש בהם אומר שלוקח מעט זמן להתרגל אליהם אבל אחר-כך קשה להיפרד מהם

מעניין מה עשו בני האדם לפני שהמציאו את הנעליים עם התמיכה לכף הרגל.

ולפותח האשכול: אחד המתאמנים בהרצליה טוען שריצה עם ה- VFF חזקה לו את התאומים עד כדי כך שהוא מניע את הקטנוע שלו (התנעה רגלית) בלי בעיות, בניגוד לעבר 😃.

אגב, ה-5fingers זה בעצם וריאציה מתקדמת יותר של נעלי טאבי יפניות. ברגע שאני אמצא את נעלי הטאבי שלי (מהתקופה שהייתי מתאמן באמנויות לחימה לפני 15 שנה) אני אנסה לעשות איתן סקוואט (ואז אלכס ירצח אותי, כך שזו תהיה הפעם האחרונה שאני עושה סקוואט).

אגב, ה-5fingers זה בעצם וריאציה מתקדמת יותר של נעלי טאבי יפניות. ברגע שאני אמצא את נעלי הטאבי שלי (מהתקופה שהייתי מתאמן באמנויות לחימה לפני 15 שנה) אני אנסה לעשות איתן סקוואט (ואז אלכס ירצח אותי, כך שזו תהיה הפעם האחרונה שאני עושה סקוואט).

לפחות לך על PR באותה ההזדמנות.

ולפותח האשכול: אחד המתאמנים בהרצליה טוען שריצה עם ה- VFF חזקה לו את התאומים עד כדי כך שהוא מניע את הקטנוע שלו (התנעה רגלית) בלי בעיות, בניגוד לעבר 😃.

ומה עם אנשים בעלי פלטפוס? יש לי איזושהי סיבה להתקרב ל VFF?

ומה עם אנשים בעלי פלטפוס? יש לי איזושהי סיבה להתקרב ל VFF?

אני יודע שיש כאלה שיגידו שאם יש לך פלטפוס אז אתה הראשון שצריך נעליים כאלה. הרעיון הוא לחזק את שרירי הרגל ולבנות מחדש את הקשת שאמורה להיות לך. כמובן בהדרגה.

אני יודע שיש כאלה שיגידו שאם יש לך פלטפוס אז אתה הראשון שצריך נעליים כאלה. הרעיון הוא לחזק את שרירי הרגל ולבנות מחדש את הקשת שאמורה להיות לך. כמובן בהדרגה.

וואלה.
אפילו כשהפלטפוס חמור? 😛 (רגל שטוחה מאוד מאוד מאוד.)
אם כן, אני מוכן לנסות...

• פותח/ת השרשור

אומנם אין לי קטנוע אך איך ההרגשה איתם באימון תרגילי הבסיס? האם הם עדיפות על נעלי PL מקצועיות?

טוב, אז קניתי היום זוג מדגם KSO, שחור לגמרי.

כשאני נועל אותן אני נראה כמו ברווז/ארנב/צפרדע, הפחדתי כמה ילדות בפארק למטה (אחת טענה שאני נראה כמו מכשף) והאצבעות שלי הולכות לאיבוד בנעליים ולכן לוקח לי כמה דקות לשים כל נעל, אבל הזמנים מתקצרים.

לגבי השימוש בהן: זה ממש כמו ללכת יחף. מבחינת הליכה אין משהו מיוחד אבל בריצה צריך להתרגל לרוץ על החלק הקדמי של הרגל ולא לנחות על העקב. עניין של זמן ושימוש, אני מניח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית