Shabtay משתמש מתחיל 294 0 נק' מוניטין: 12 0 294 0 5/8/10 #1 כדאי? מוט אולימפי, ספה לבנץ', כלוב ופלטות (ומתח) כרגע אני עובד ss אז אלה יספיקו לי השאלה אם הציוד הזה יספיק לי גם לטווח הארוך, ולתוכניות יותר מתקדמות. חשבתי על זה וכל הציוד הזה עולה בערך כמו מנוי שנתיים למכון. לא עדיף?
כדאי? מוט אולימפי, ספה לבנץ', כלוב ופלטות (ומתח) כרגע אני עובד ss אז אלה יספיקו לי השאלה אם הציוד הזה יספיק לי גם לטווח הארוך, ולתוכניות יותר מתקדמות. חשבתי על זה וכל הציוד הזה עולה בערך כמו מנוי שנתיים למכון. לא עדיף?
StarDust משתמש משקיע 6,045 1,273 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 10,290 0 6,045 1,273 5/8/10 #2 רצפה שתעמוד בנפילות של דדליפט/קלין יש/אפשר לסדר? אם יש אפשרות, אז זה חלום - שומע את המוסיקה שאתה אוהב, לא נלחץ מהתור ועל כן נכנס לסטים מתי שמוכן ועוד יתרונות. Upvote 0 Downvote
רצפה שתעמוד בנפילות של דדליפט/קלין יש/אפשר לסדר? אם יש אפשרות, אז זה חלום - שומע את המוסיקה שאתה אוהב, לא נלחץ מהתור ועל כן נכנס לסטים מתי שמוכן ועוד יתרונות.
Shabtay משתמש מתחיל 294 0 נק' מוניטין: 12 0 294 0 5/8/10 פותח/ת השרשור #3 יקח קצת זמן אבל אפשר.. יש לנו חדר ריק בבית אז זאת לא בעיה השאלה מה זאת רצפה שתעמוד בנפילות? שטיח? מזרון? Upvote 0 Downvote
יקח קצת זמן אבל אפשר.. יש לנו חדר ריק בבית אז זאת לא בעיה השאלה מה זאת רצפה שתעמוד בנפילות? שטיח? מזרון?
Satan-Shor משתמש פעיל 883 3 נק' מוניטין: 11,406 0 883 3 Satan-Shor`s Lair 5/8/10 #4 רצפה עמידה היא מכוסה עץ עליו שטיחי גומי קשיחים. מעניין איך רצפה בבית מגורים (בניין קומות) רגיל מגיבה למשקלים גבוהים? Upvote 0 Downvote
רצפה עמידה היא מכוסה עץ עליו שטיחי גומי קשיחים. מעניין איך רצפה בבית מגורים (בניין קומות) רגיל מגיבה למשקלים גבוהים?
S Someone... משתמש קבוע 1,450 4 נק' מוניטין: 3,637 0 1,450 4 5/8/10 #5 רצפה שמעליה שכבות דיקט או עץ אחר בסגנון ומעליו שכבת גומי אתה יכול לקרוא על זה בפירוט ב-SS Upvote 0 Downvote
D darkwolf002 משתמש מתחיל 30 0 נק' מוניטין: 0 0 30 0 5/8/10 #6 אם תצליח להשיג מזרן מפלסיטק קשיח שיעמדו בנפילות של משקל זה יהיה מגניב רצח. תוכל לארגן לך טלויזיה או שטויות שם זה יהיה חלום. Upvote 0 Downvote
אם תצליח להשיג מזרן מפלסיטק קשיח שיעמדו בנפילות של משקל זה יהיה מגניב רצח. תוכל לארגן לך טלויזיה או שטויות שם זה יהיה חלום.