הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אבקת חלבון, הוכחה שזה לא מזיק

• פותח/ת השרשור oRx
  • פורסם בתאריך

oRx

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
אני חקרתי את הנושא מספיק והבנתי ממספיק אנשים ומספיק ממאמרים שזה לא מזיק בשום צורה.
אמי היא הבעייתית פה, היא בסופו של דבר זו שמשלמת ובבית החולים בעבודתה היא מתייעצת עם רופאים וכולם נותנים לה את אותה התשובה "החלבון עדיף ממזון אמיתי".

אני מחפש מאמר שמתעסק בנושא הזה ספצפית.

תודה רבה לעוזרים! (חיפשתי בגוגל ולא מצאתי...)

haydenlickingass.jpg

• פותח/ת השרשור
ואני עוד שמעתי דברים טובים על הפורום הזה..
כל המנהלים כא מספאימים יחד - כן, פורום מצויין :|*
-------------
לבחור היחידי שנתן לי תגובה נורמלית - הסיבה לכך שלגבי אבקת חלבון יהיה מאמר על זה שהיא לא מזיקה היא מפני שאבקת חלבון היא דבר שנוצר בתהליך ייצור במפעל וענבים לאומת זאת באים הישר מהטבע...

ד״א אם בודקים אם משהו מזיק והתשובה יוצאת שלילית - יש לנו כבר מרכיב אחד למאמר שאני מחפש.

ואני עוד שמעתי דברים טובים על הפורום הזה..
כל המנהלים כא מספאימים יחד - כן, פורום מצויין :|*
-------------
לבחור היחידי שנתן לי תגובה נורמלית - הסיבה לכך שלגבי אבקת חלבון יהיה מאמר על זה שהיא לא מזיקה היא מפני שאבקת חלבון היא דבר שנוצר בתהליך ייצור במפעל וענבים לאומת זאת באים הישר מהטבע...

ד״א אם בודקים אם משהו מזיק והתשובה יוצאת שלילית - יש לנו כבר מרכיב אחד למאמר שאני מחפש.

קיבלת תגובה כזאת בגלל הגישה שלך.
איך משהוא שנוצר במפעל אמור להיות מזיק יותר ממשהוא שנוצר בטבע?

ואם אתה רוצה מאמר תחפש בpubmed לבד, אנשים פה לא אמורים לעשות לך תעבודה.

הבעיה העיקרית היא שגם אם "נביא לך מאמר" והרי אין מאמר בעברית, הוא יהיה באנגלית, אמא שלך תגיד "מי רשם את המאמר הזה?" גם אם יהיה רשום שם פרופסור ג'ון קלי היא תגיד "מי זה? אני מכירה אותו? ואם הוא סתם מתחזה באינטרנט לפרופסור?" וככה זה ימשך אין סוף, לכן מבחינתנו זהו ביזבוז זמן מוחלט להוכיח לאדם כזה או אחר משהו מהסוג הזה.

• פותח/ת השרשור
הבעיה העיקרית היא שגם אם "נביא לך מאמר" והרי אין מאמר בעברית, הוא יהיה באנגלית, אמא שלך תגיד "מי רשם את המאמר הזה?" גם אם יהיה רשום שם פרופסור ג'ון קלי היא תגיד "מי זה? אני מכירה אותו? ואם הוא סתם מתחזה באינטרנט לפרופסור?" וככה זה ימשך אין סוף, לכן מבחינתנו זהו ביזבוז זמן מוחלט להוכיח לאדם כזה או אחר משהו מהסוג הזה.
ואתה באמת חושב שכל אלה שהגיבו חשבו על זה?
במקום להתכווח ולחשוב במקומי, תעזור לי במציאת מאמר כמו שביקשתי.
כשכתוב שם של פרופסור מסויים ניתן להריץ חיפוש על שמו בגוגל ולדעת האם הוא פרופסור אמיתי או לא.
---
התאיישתי מהקהילה בפורום הזה, כל אחד יותר אגואיסט ואנוכי מהשני. צריך להתחנן בשביל עזרה.
פורום נועד בשביל לשתף את הידע שלך בנושאים שונים.

דרך-אגב, הסיבה שלא חיפשתי ב pubmed היא מפני שלא הכרתי את האתר לפני-כן, אבל אתה כמובן משחק אותה ראש קטן.

כשכתוב שם של פרופסור מסויים ניתן להריץ חיפוש על שמו בגוגל ולדעת האם הוא פרופסור אמיתי או לא.
---
התאיישתי מהקהילה בפורום הזה, כל אחד יותר אגואיסט ואנוכי מהשני. צריך להתחנן בשביל עזרה.

דרך-אגב, הסיבה שלא חיפשתי ב pubmed היא מפני שלא הכרתי את האתר לפני-כן, אבל אתה כמובן משחק אותה ראש קטן.
ORX בחייך אין לך משהו יותר טוב להתעסק בו??? כל כמה זמן עולה בפורום הזה אותה השאלה " אני רוצה לקחת חלבון אבל אבא / אמא / כל בן משפחה מזדמן לא נותן לי" אז תצטרך לסלוח לאנשים שהם חסרי סבלנות כלפיך. כנס לגוגל , תרשום חלבון או מאמרים על חלבון או חלבון טוב או לא? אני מבטיח לך שאחרי שתקרא אותם (כפי שמשה אמר רוב המאמרים הם באנגלית) לא תצא עם מסקנה ברורה. עצתי אליך , תצלם את הערכים התזונתיים של החלבון אותו אתה רוצה לקחת , תראה לאמא שלך ותתן לה להחליט (או שפשוט תחכה לגיל 18 ואז תוכל לעשות מה שבראש שלך).

גם מריחואנה מיוצרת בטבע. וגם אופיום. וגם עוג ערסי וכו' וכו'. אז הם לא מזיקים?
טבעי זה קשקוש. ואי אפשר לחקור "מוצר"- חוקרים מרכיב. במבחינתי אני יכול להגיד שאם יש באבקת חלבון שלך ציאניד, אז היא מזיקה. ואם לא אז היא לא. ואם יש בא פרוקטוז היא יכולה עם הזמן לגרום לך למחלות, אבל זה נשמע פטתי.
אתה מבקש בקשה מאוד מפגרת, אין מה לעשות.
תן לי הוכחה שהבשר שאתה אוכל לא מזיק. הוא מהטבע (ומלא אנטיביוטיקה והורמונים שיכולים להווכח כמזיקים)
בקיצור, הבעיה היא בבקשה שלך. בגלל זה כולם עונים כמו שהם עונים.
קח מרכיב מרכיב באבקת חלבון ותבדוק אם הוא מזיק. זאת הדרך היחידה.
או כמו שאמרתי לך, שים לנו פה כמה אלפי שקלים ונתנדב לעשות לך מחקר 😃

---

אנחנו לא אנוכיים אתה פשוט לא מבין מה היא אבקת חלבון ואמא שלך עשתה בשכל שלא מרשה לך להשתמש בחלבון, כי אתה פשוט לא ק-ו-ל-ט, זה כמו ש-ת-ב-ק-ש מחקר מ-ה זה ט-ו-נ-ה או מ-ה זה ק-ו-ט-ג', אנשים לא יבזבזו כסף לחקור דבר שהוא מובן מאליו ח-ל-ב-ו-ן.
אולי ככה תבין.

אני לא יודע אם הבנת כבר מהתגובות, אז אני אהיה ברור: אנחנו לא מכירים מחקר כזה. עכשיו תעשה עם המידע הזה מה שאתה צריך.

oRx.. שני ההורים שלי רופאים ככה שאני התייאשתי ממזמן בכל הנוגע לאבקות חלבון..
את כל כמויות החלבונים האלו אתה יכול להשיג גם מאוכל.

אני חקרתי את הנושא מספיק והבנתי ממספיק אנשים ומספיק ממאמרים שזה לא מזיק בשום צורה.
אמי היא הבעייתית פה, היא בסופו של דבר זו שמשלמת ובבית החולים בעבודתה היא מתייעצת עם רופאים וכולם נותנים לה את אותה התשובה "החלבון עדיף ממזון אמיתי".

אני מחפש מאמר שמתעסק בנושא הזה ספצפית.

תודה רבה לעוזרים! (חיפשתי בגוגל ולא מצאתי...)

לא הבנתי מה הקטע?
חפש לי מאמר ששולחן לא מזיק, או מאמר שכסאות הם לא שולחנות.
פשוט תגיד לאמשך שהיא תמצא לך את המאמר שאומר שזה מזיק, ואז כל מה שנשאר לך לעשות במידה והיא משיגה לך כזה, זה ללמוד ממש טוב, ללכת לאוניברסיטה, לעשות תואר 1 + 2, להבין מה היה דפוק מלכתחילה במאמר שהיא מצאה לך, ואז להוציא מאמר חדש.
זה יכול לקחת לך איזה 10 שנים טובות, אבל זה בטוח יעבוד.
עד אז, יש בפורום הזה הרבה אנשים שלא לוקחים אפקות, ולא מבינים את האנשים שכן לוקחים.
אז תתעודד ותשמח על זה שאמשך משלמת לך על האוכל, ויש אחרים שצריכים לעבוד קשה בשביל להשיג את החלבון הזה.או שאין להם אמא 😳

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית