הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לקנות אייפון 4 באיטליה -שאלה

• פותח/ת השרשור PooPed
  • פורסם בתאריך
שמע אני מפחד להיתפס שם ואני יודע שאם אני לא אקנה אייפון אז לא יחפשו עלי ואם אני כן אקנה אז כן יחפשו עלי.
מרפי הבן _ _ _ _ !

זה מתחיל להיות מגוחך. מצד אחד אתה רוצה להביא עוד אייפונים לחברים/למשפחה/לעשות קופה, מצד שני אתה פוחד שמכס יתפוס אותך?

• פותח/ת השרשור
שמע זה לא "מצד אחד ומצד שני" זה שני הדברים באותו הצד, אני רוצה להביא ואני מפחד להיתפס.
צריך לחשוב על דרך יצירתית.
האמת ששתי ידידות שלי גם כן טסות לאיטליה ובטח עליהן לא יעשו חיפוש כי הן כאילו מכוערות וזה...
אם אני אפגוש אותן והן יסכימו זה יהיה טוב =]

ואגב, רק לידע כללי - זו עבירה על החוק להיכנס למדינה בדרכון אחר, אתה צריך להיכנס עם הדרכון הישראלי שלך (אתה לא יכול להיות תייר במדינה שיש לך בה אזרחות).
רשמתי את זה כבר יא שמן קוקוס

• פותח/ת השרשור
רשמתי את זה כבר יא שמן קוקוס

חחחח

---------- התגובה התווספה ב 11:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:32 ----------

אבל אין אפשרות כזאת שאני אבוא עם 2 מזוודות שבאחת מהן יהיה איזה משהו שטותי שאני אכריז עליו מכס והוא יהיה במסלול האדום והשני עם האייפונים במסלול הירוק ואז מה שהם יחשבו זה "אהה הוא בסדר הוא הכריז במזוודה ההיא אז בזאת בטח אין כלום"

---------- התגובה התווספה ב 11:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:53 ----------

או שאפילו נניח להביא את האייפון בכיס כמו שאמרתם ביחד עם כל הקיט ואת הקופסאות לשלוח בדואר רשום לארץ =]

עדיין לא הבנתי בשביל מה אתה כל כך רוצה את הקופסאות? ועוד לשלוח בדואר רשום לארץ..
מה יקרה אם החבר שלך יקבל את האייפון בלי קופסה?

חחחח נראה לך המכס עושה חיפוש רק על כוסיות?
אתה יודע מה, אם הטיסה שלך מגיעה מוקדם בבוקר או מאוחר בערב, יש מצב שאפילו לא יבדקו אותך

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה שיהיו שאלות של למה וכמה ומי מה מו...
שלא יגיד לי שאין קופסא ובלה בלה בלה... אלה יודע איך זה.
אז אני פשוט חשבתי על זה שאולי זה יהיה אפשרי לשלוח את הקופסאות בדואר רשום (כן אני אשלם כמה שקלים) ואז האייפון עלי.
ומה יהיה אם אני אוא עם איזה 2 אייפונים עלי =]

---------- התגובה התווספה ב 13:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:05 ----------

חבר'ה!!
אולי אני אקנה אבקת חלבון ואשים בתחתית אייפונים בתוך ניילון!!
מה אתם אומרים על זה?!
ואני רציני אני לא צוחק

---------- התגובה התווספה ב 13:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:27 ----------

או שאני אוכל איזה "PowerBar" ואשים בתוכו את האייפון חחחח 😉

איזה סרטים עשית יאללה, יש לך 3 אופציות:
1. לשים את הקופסה במזוודה את הפלאפון עליך
2. לשים את כל הקופסה עם הפלאפון במזוודה ולקוות שלא יעלו עליך
3. לשים את הקופסה בתיק איתך במטוס ואת האייפון בכיס

אני עשיתי את 1 עם אייפוד טאץ לפני 5 שנים ואף אחד לא דיבר איתי.
ברגע שאתה מצהיר על משהו קטן במזוודה (ד"א זה לא אמור להיות משהו קטן אלא משהו מעל $200, אחרת למה אתה הולך לשם?) מכניסים את כל המזוודות שלך לסורק ואתה תידפק.

תשמע אני הכנסתי לארץ XBOX 360 לפני כמה ימים כשחזרתי מגרמניה.

את הקופסה שמתי בתיק ואת האקס בוקס עצמו שמתי בתיק שעלתי איתו למטוס.
תשמע זה עיניין של מזל וזה תלוי באנשי המכס כשאתה עובר במסלול הירוק אם אתה נראה לו חשוד הוא
יעצור אותך ויבדוק אותך.

אני למשל הייתי עם שניי תיקים גדולים + תיק גב ולא עצרו אותי מצד שני עצרו מישהו אחר עם תיק אחד
הכל זה עיניין של אם אתה מעורר חשד הם לא בודקים אחד אחד מי שנכנס לארץ.

בכל מקרה לא קשור לעיניין הזה:
אל תשקח לבקש מהחנות שאתה קונה ממנו את הטפסים לזיכוי המס הם לא נותנים לך את הטופס אוטומטית
וגם לא כל חנות נותנת טופס שכזה אז תשאל לפני שאתה קונה.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה אז אני אנסה את מזלי אני חושב =]
ואני קונה את זה בApple Store ככה שהם בטח יביאו לי זיכוי מס לא?
יש אופציה אחרת טובה יותר לקנות אייפון 4 באיטליה?

תברר עם אפל סטור לפני שאתה קונה אם הם יכולים להביא לך את טופס הזיכוי. אני מאמין שיש להם אלב לך
תדע.

• פותח/ת השרשור
כן ברור, אם הם לא מביאים אז אני חושב שיהיה עדיף לשמור את הכסף בכיס 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית