הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש אתר טוב שאפשר להזמין דרכו אוזניות

• פותח/ת השרשור Vibryll
  • פורסם בתאריך

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
אהלן חברים!
אני מחפש אתר טוב מארה"ב שמוכר אוזניות(של Sennheiser) שאפשר להזמין ממנו לארץ.
מחירים טובים כמו באיביי,פשוט לא בא לי להזמין מאיביי,ואני בטוח שיש אתרים שמוכרים באותם המחירים בדיוק.
תודה.

אני מחר הולך לקנות את CX300 בKSP ב105 שקל שזה זול מאוד ובטוח לא מזוייף

• פותח/ת השרשור
עכשיו יש לי CX400,מאוד נהנתי מהן שנתיים!
עכשיו קצת נדפק החיווט בחיבור שלהן,ואני מאוד רוצה חדשות.
אני רוצה להביא CX95,שבזאפ עולות 600 ש"ח בערך,ויש אפשרות להזמין אותן במחיר מצחיק מהאינטרנט,אחריות לא חשובה לי,מנסיון.

• פותח/ת השרשור
מגניב,יש את הדגם הזה בDealextreme.com!
דווקא את מה שחיפשתי,והמשלוח מצחיק,משהו כמו 16 דולר,ועוד יש לי אפשרות להזמין עם זה עוד שטויות ויעלה לי פחות.

המשלוח חינם, באמת מחיר טוב.
תזמין גם אוזניות Backup, החיקוי אייפוד ב3 דולר ממש מעולה.

אתם יכולים אולי להמליץ לי על אוזניות אלחוטיות לאייפוד שאפשר להתאמן איתן? (משמע גם בעלות מתאם לנגן עצמו שאין לו יכולת אלחוטית כלשהי -אייפוד נאנו - וגם לא בגודל של שני אבוקדויים בכל צד של הראש)

לא חושב שתמצא מוצר איכותי במחיר נורמלי.
מה הבעיה להיות עם אוזניות רגילות?
אם האורך זאת הבעיה, פשוט תקנה רצועה לאייפוד שמתחברת ליד.

אתם יכולים אולי להמליץ לי על אוזניות אלחוטיות לאייפוד שאפשר להתאמן איתן? (משמע גם בעלות מתאם לנגן עצמו שאין לו יכולת אלחוטית כלשהי -אייפוד נאנו - וגם לא בגודל של שני אבוקדויים בכל צד של הראש)

אני ניסיתי למצוא כאלה שעובדות על bluetooth וזה לא ממש פשוט, אלה שלא נראות כמו אבטיחים שוקלות לא מעט בגלל המשדר שיש להן על הגשר, ואלה שהן in ear עם משדר תלוי (לזנהייזר יש כזה דגם) עולות הון תועפות. בסוף חזרתי לאוזניות הרגילות..

• פותח/ת השרשור
דיי בטוח שהם מזוייפות... תבדוק את זה

דווקא לא,בניגוד להרבה דברים באתר.
בד"כ אם המוצר מזוייף,זה מראה משהו אחד בתמונה הראשית,ואז בתמונות פירוט מראה חיקויי עם לוגו אחר על המוצר.
כאן מדובר במוצר אמיתי עם לוגו של סנהייזר,וקופסא וכל מה שצריך לבוא עם הסט,וגם המחיר כמו באיביי,אז לא נראה לי.
גם לפי התגובות של האנשים.

אני ניסיתי למצוא כאלה שעובדות על bluetooth וזה לא ממש פשוט, אלה שלא נראות כמו אבטיחים שוקלות לא מעט בגלל המשדר שיש להן על הגשר, ואלה שהן in ear עם משדר תלוי (לזנהייזר יש כזה דגם) עולות הון תועפות. בסוף חזרתי לאוזניות הרגילות..

אין פיתרון אה? 😵
עוד חודש וחצי אני מצטרף לכנופיית האוניברסיטה, צריך להתאחד כדי לסדר מוזיקה טובה לאימונים

העלתם נושא שבאמת רציתי לדבר עליו פעם.
רציתי לדעת מה ההבדל בין האוזניות האילו למשל שהמחיר שלהם כזה בשמיים?
http://www.diez.co.il/98174/הגברה---אוזניות--In-Ear-מעולות--SHURE--SE530

http://www.diez.co.il/98174/הגברה---אוזניות-SHURE--Dual-Driver-SCL5--In-Ear

---------- התגובה התווספה ב 08:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:06 ----------

עכשיו יש לי CX400,מאוד נהנתי מהן שנתיים!
עכשיו קצת נדפק החיווט בחיבור שלהן,ואני מאוד רוצה חדשות.
אני רוצה להביא CX95,שבזאפ עולות 600 ש"ח בערך,ויש אפשרות להזמין אותן במחיר מצחיק מהאינטרנט,אחריות לא חשובה לי,מנסיון.

בחירה טובה מאוד, בדקתי את כל האוזניות בזאפ וניראה לי שאילו הכי משתלמות.
גם אני אקנה אותם.

דווקא לא,בניגוד להרבה דברים באתר.
בד"כ אם המוצר מזוייף,זה מראה משהו אחד בתמונה הראשית,ואז בתמונות פירוט מראה חיקויי עם לוגו אחר על המוצר.
כאן מדובר במוצר אמיתי עם לוגו של סנהייזר,וקופסא וכל מה שצריך לבוא עם הסט,וגם המחיר כמו באיביי,אז לא נראה לי.
גם לפי התגובות של האנשים.

מזוייף אין ארוחות חינם הדרך היחידה כיום להיות בטוח שזה לא זיוף זה למדוד התנגדות של
האוזניות.

אין פיתרון אה? 😵
עוד חודש וחצי אני מצטרף לכנופיית האוניברסיטה, צריך להתאחד כדי לסדר מוזיקה טובה לאימונים

ברוך הבא, הקבוצה שלנו תצטמצם קצת בקרוב אבל אני עוד אתאמן שם באוקטובר (דיר בלאק אם אתה תופס לי את הכלוב!!!!!111!!)

שמתי את אלה על הכוונת:
http://www.jabra.com/sites/Jabra/UK-UK/Headsets/Pages/Jabraclipper.aspx

אתה יכול להשתמש באיזה אוזניות שאתה רוצה + זה לא כבד והמחיר לא מטורף.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752442

ברוך הבא, הקבוצה שלנו תצטמצם קצת בקרוב אבל אני עוד אתאמן שם באוקטובר (דיר בלאק אם אתה תופס לי את הכלוב!!!!!111!!)

תתכונן להשתלטות מאסיבית על הכלוב

אתה במקרה רוסי שמן? אנחנו מחפשים מחליף לאלכס.

לא רוסי אבל שמן.

כמו כן יש שמועות שכנופיית האוניברסיטה חלשה למעט אלכס, לכן יש להעביר את כולם לתוכניות כח לא ליצניות 🥷

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית