עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מגניב,יש את הדגם הזה בDealextreme.com!
דווקא את מה שחיפשתי,והמשלוח מצחיק,משהו כמו 16 דולר,ועוד יש לי אפשרות להזמין עם זה עוד שטויות ויעלה לי פחות.
אתם יכולים אולי להמליץ לי על אוזניות אלחוטיות לאייפוד שאפשר להתאמן איתן? (משמע גם בעלות מתאם לנגן עצמו שאין לו יכולת אלחוטית כלשהי -אייפוד נאנו - וגם לא בגודל של שני אבוקדויים בכל צד של הראש)
דיי בטוח שהם מזוייפות... תבדוק את זה
אני ניסיתי למצוא כאלה שעובדות על bluetooth וזה לא ממש פשוט, אלה שלא נראות כמו אבטיחים שוקלות לא מעט בגלל המשדר שיש להן על הגשר, ואלה שהן in ear עם משדר תלוי (לזנהייזר יש כזה דגם) עולות הון תועפות. בסוף חזרתי לאוזניות הרגילות..
עכשיו יש לי CX400,מאוד נהנתי מהן שנתיים!
עכשיו קצת נדפק החיווט בחיבור שלהן,ואני מאוד רוצה חדשות.
אני רוצה להביא CX95,שבזאפ עולות 600 ש"ח בערך,ויש אפשרות להזמין אותן במחיר מצחיק מהאינטרנט,אחריות לא חשובה לי,מנסיון.
מה אתה מתחיל ללמוד?אין פיתרון אה? 😵
עוד חודש וחצי אני מצטרף לכנופיית האוניברסיטה, צריך להתאחד כדי לסדר מוזיקה טובה לאימונים
דווקא לא,בניגוד להרבה דברים באתר.
בד"כ אם המוצר מזוייף,זה מראה משהו אחד בתמונה הראשית,ואז בתמונות פירוט מראה חיקויי עם לוגו אחר על המוצר.
כאן מדובר במוצר אמיתי עם לוגו של סנהייזר,וקופסא וכל מה שצריך לבוא עם הסט,וגם המחיר כמו באיביי,אז לא נראה לי.
גם לפי התגובות של האנשים.
מה אתה מתחיל ללמוד?
אין פיתרון אה? 😵
עוד חודש וחצי אני מצטרף לכנופיית האוניברסיטה, צריך להתאחד כדי לסדר מוזיקה טובה לאימונים
אין פיתרון אה? 😵
אני ניסיתי למצוא כאלה שעובדות על bluetooth וזה לא ממש פשוט, אלה שלא נראות כמו אבטיחים שוקלות לא מעט בגלל המשדר שיש להן על הגשר, ואלה שהן in ear עם משדר תלוי (לזנהייזר יש כזה דגם) עולות הון תועפות. בסוף חזרתי לאוזניות הרגילות..
ברוך הבא, הקבוצה שלנו תצטמצם קצת בקרוב אבל אני עוד אתאמן שם באוקטובר (דיר בלאק אם אתה תופס לי את הכלוב!!!!!111!!)
אתה במקרה רוסי שמן? אנחנו מחפשים מחליף לאלכס.