הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משהו בקשר ליהומבין,דיי דחוף את האמת

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
לקחתי יהומבין ב1 ורבע,עברו 4 שעות,ואכלי לפני שעה ורבע
אפשר ללכת להתאמן אימון אנאירובי או שלא מומלץ(לא הרגשתי טוב אז ויתרתי על אימון אבל אז נזכרתי שזה לא מסתדר לי טוב עם ההעמסה שבשישי)

כבר יצא לי לא מעט פעמים לקחת לפני אימון כוח, גם סקווטים/דד ליפט כבדים, לא הייתה שום בעיה מבחינתי...

לחץ דם בכל מקרה גבוה יותר בזמן אימון וכמובן במהלך סט.. יהומבין במינון שמתאים לך לא יהרוג אותך בשום מקרה אלא אם אתה סובל מלחץ דם גבוהה הנגרם מסיבות שונות ומשונות..

לחץ דם בכל מקרה גבוה יותר בזמן אימון וכמובן במהלך סט.. יהומבין במינון שמתאים לך לא יהרוג אותך בשום מקרה אלא אם אתה סובל מלחץ דם גבוהה הנגרם מסיבות שונות ומשונות..

סלח לי, אבל אתה מדבר שטויות. אני בנאדם שסובל מלחץ דם נמוך וכאשר לקחתי יהומבין לפני אימון כמעט הגעתי לבי"ח כאשר היה לי לחץ דם 180/130, הרגשתי את העיניים שלי קופצות מהמקום, אז ככה שלא מומלץ בכלל לקחת יהומבין לפני פעילות אנאירובית.

אפשר לעשות אימוני משקולות אבל זה נורא אינדבידואלי, לא כדאי ללכת על טווחים של פחות מחמישייה (RM5) כי הלחץ דם שם קופץ לשמיים.

סלח לי, אבל אתה מדבר שטויות. אני בנאדם שסובל מלחץ דם נמוך וכאשר לקחתי יהומבין לפני אימון כמעט הגעתי לבי"ח כאשר היה לי לחץ דם 180/130, הרגשתי את העיניים שלי קופצות מהמקום, אז ככה שלא מומלץ בכלל לקחת יהומבין לפני פעילות אנאירובית.

אתה סובל מלחץ דם נמוך, ז"א שיש לך בעיה עם הלחץ דם וברור שלא כדאי שתקח יהומבין בכלל..
אז אולי אני מדבר שטויות, אבל אתה זה שעושה שטויות:s59:
בכל אופן כמובן שזה עניין אינדיבידואלי, יהומבין זה לא תרופת מרשם וכל אחד יכול לדבר מהנסיון האישי שלו, אתה במקרה כמעט הגעת לבית חולים, אני לא הרגשתי שום דבר מיוחד.

אתה סובל מלחץ דם נמוך, ז"א שיש לך בעיה עם הלחץ דם וברור שלא כדאי שתקח יהומבין בכלל..
אז אולי אני מדבר שטויות, אבל אתה זה שעושה שטויות:s59:
בכל אופן כמובן שזה עניין אינדיבידואלי, יהומבין זה לא תרופת מרשם וכל אחד יכול לדבר מהנסיון האישי שלו, אתה במקרה כמעט הגעת לבית חולים, אני לא הרגשתי שום דבר מיוחד.

יהומבין ניתן כטיפול נגד בעיית לחת דם נמוך, סתם ככה שתדע...

• פותח/ת השרשור
אפשר לעשות אימוני משקולות אבל זה נורא אינדבידואלי, לא כדאי ללכת על טווחים של פחות מחמישייה (RM5) כי הלחץ דם שם קופץ לשמיים.

אני עושה ליניארית אז זה יושב בול

יהומבין ניתן כטיפול נגד בעיית לחת דם נמוך, סתם ככה שתדע...

Yohimbine increases the amount of blood that is allowed to flow into the penis and prevents blood from flowing out of the penis. It can cause an erection.
Yohimbine is used to treat and diagnose some types of impotence.
Yohimbine may also be used for purposes other than those listed in this medication guide.

לא מצאתי שום סימוכין לטענה שלך..
יהומבין ניתן לטיפול בבעיות אונות ותו לא, משך החיים שלו קצר מאוד ואין שום הגיון במתן יהומבין לסובלים מלחץ דם נמוך, בטיפול בבעיות לחץ דם אתה רוצה תרופה יציבה שמשך החיים שלה יהיה ארוך ורמות החומר יהיו יציבות בדם לאורך זמן..

יצא לי כמה פעמים לקחת גם לפני האימון משקולות ויש הרגשה של לחץ דם גבוה(לא מדדתי לחץ באמצע) בכל מקרה עדיף לקחת רק לפני אירובי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית