הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מה יש ב Syntha 6 שכל כך תופסים ממנו?

• פותח/ת השרשור PooPed
  • פורסם בתאריך

PooPed

משתמש פעיל
541
0
נק' מוניטין:
1,763
541
0
הינה תמונה של הערכים:

bsn-syntha-6-label.gif

אין הרבה חלבון, אין הרבה פחמימות (אם זה למטרת מסה), יש בזה שומן שלא ניראה לי כל כך נחוץ, יש נתרן שלא ניראה לי חביב כל כך, יש כולסטרול, להמשיך?

מה קורה עם BSN?
אני מפספס משהו פה?

קודם כל שים לב לכמות שכתוב למנה אחת זה 44 גרם וזה הרבה יותר מסקוף רגיל של אופטימום,דימייטז ובכלל כל האבקות..

למה זה עולה יקר? כי רוני קולמן מפרסם את החברה אז כביכול היא חברה "טובה" ששווה הרבה כסף.. אין בה משהו מיוחד..

הבנתי ממשה שהוא טעם אותה ורק טעם אחד היה לו טעים השוקולד שלהם..

בקיצור לא שווה להשקיע עלייה

• פותח/ת השרשור
אני יודע אני שמתי לב לזה שיש שם רק 30 מנות..

44 ג' זה בגלל כל הערכים (פחמימות חלבונים בלה בלה בלה) ככה שזה לא רלוונטי להסתכל על זה, אלא על מספר המנות

הערכים שלה לא הכי אידיאלים, היא של BSN ויש לחברה הזאת פרסום די כבד
הקטע הוא.. שהטעם של האבקה הוא ממש טעים (מנסיון אישי,כן?)

שימו לב למרכיבים יש לאבקה מרכיבים לא רעים בכלל זה לא רק כמות שומן כזאת או כמות פחמימות כזאת השומן מגיע מ MCT חומצות שומן בינוניות שמשמשות לאנרגיה. וכו האבקה הזאת מיועדת למשך היום או לילה

הסיטנה 6 זה בזבוז כסף, גם אני התלהבתי מהפרסום שלו וזה הזוי לשלם כמעט 400 ש"ח בשביל 30 מנות וכל הקשקוש של החומצות שומן ולדפוק על זה 400 ש"ח זאת גניבה.
זה שרוני קולמן אמור לקבל מליון דולר בשנה אותי זה לא מעניין ולא שווה לשלם 400 ש"ח על מוצר עם 30 מנות, הזוי 😣

הסינטה 6 מוצר יקר עם מעט מנות ומכיל המון פחמימות ושומן לכן יש כאלה שאומרים שהוא טעים להם
המחיר שלו באמת יקר( גם לנו מוכרים אותו מאד יקר לכן המחיר שלו פר מנה לא משתלם), עדיף כבר לקחת חלבון דיימטיז שנחשב ליותר איכותי ועם יותר מנות.
http://www.musclehouse.co.il/Elite_Whey_protein_Isolate-details.aspx

למי שחושב שיש לו 44 גרם חלבון למנה..טועה בגדול.
זה 22 גרם חלבון לסקופ של 44 גרם אבקה.

למי שחושב שיש לו 44 גרם חלבון למנה..טועה בגדול.
זה 22 גרם חלבון לסקופ של 44 גרם אבקה.

זה כתוב על התווית של הסינטה 6 של BSN ואנשים יודעים שיש שם רק 22 גרם חלבון ל 44 גרם מנה, לא קונים את המוצר הזה בארץ.

הסינטה 6 לא אמור מלכתחילה להיות אבקת חלבון אלא תחליף ארוחה, בארץ פשוט משווקים אותו במחיר מגוחך וחושבים שאנשים פרייארים.

הסיטנה 6 זה בזבוז כסף, גם אני התלהבתי מהפרסום שלו וזה הזוי לשלם כמעט 400 ש"ח בשביל 30 מנות וכל הקשקוש של החומצות שומן ולדפוק על זה 400 ש"ח זאת גניבה.
זה שרוני קולמן אמור לקבל מליון דולר בשנה אותי זה לא מעניין ולא שווה לשלם 400 ש"ח על מוצר עם 30 מנות, הזוי 😣
כן....אבל לשלם 400 ש"ח על אשפה כמו אנטרקס זה כן משתלם?!!! תאכל קוטג' וביצים..ב-400 ש"ח אני קונה שני לולים ופרה.....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית