הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה עם האייפון 4

yogiyogi

משתמש מתחיל
113
0
נק' מוניטין:
115
113
0
אז קרובי משפחה מביאים לי את האייפון 4 מארצות הברית.
קודם כל אני מאוד מבקש לא להפוך את זה ללמה לקחתי 4 או משהו כזה רק תעזרו לי בבקשה עם השאלה שלי.

בקשר לאקטיבציה - היא צריכה להעשות בחנות או בארץ? עם איזה סים? האם מגיע סים של at&t בקופסא והאם הוא יעבוד בארץ לאקטיבציה? האם אורנג תיתן לי מיקרו סים? האם יש צורך בחשבון אייטונס?

ורק לוודא אם הם ישימו את האייפון בכיס כאילו זה שלהם זה יעבור תמכס נכון?

בבקשה עזרה הם נוסעים בקרוב

אז ככה.
יש שתי אפשרויות - האחת עם הסים המקורי של at&t. אתה תצטרך את זה כל פעם, אז תשמור אותו.
אין סים בקופסא, אבל עושים הרי אקטיבציה כשאתה קונה את המכשיר.
אם נעלם הסים או שאין לך אותו, אפשר לרכוש בארץ סים אוניברסלי ואז לעשות אקטיבציה איתו. זה עובד. אם אתה זקוק תרשום לי, אני אקשר אותך לפורום שהבעלים שלו מוכרים את הסים הזה (אמין מאוד, ניהלתי שם תקופה).

• פותח/ת השרשור
אז ככה.
יש שתי אפשרויות - האחת עם הסים המקורי של at&t. אתה תצטרך את זה כל פעם, אז תשמור אותו.
אין סים בקופסא, אבל עושים הרי אקטיבציה כשאתה קונה את המכשיר.
אם נעלם הסים או שאין לך אותו, אפשר לרכוש בארץ סים אוניברסלי ואז לעשות אקטיבציה איתו. זה עובד. אם אתה זקוק תרשום לי, אני אקשר אותך לפורום שהבעלים שלו מוכרים את הסים הזה (אמין מאוד, ניהלתי שם תקופה).

תודה רבה!
אם לא יהיה סים בקופסא איך אני אשמור אותו כל פעם?:120ag:

אם אין סים בקופסא אתה צריך לרכוש סים אוניברסלי.
המחיר שלו גם לא בשמיים:
http://www.iphoner.co.il/iphone-lab-services/oe-oe/universal-sim-card-activate-iphone.html

שים לב רק שזה תקף עד גרסה 4.0.1 (ואני מניח שזה יהיה תקף גם אח"כ, אבל אי אפשר לדעת). אם פתאום תצא גרסה 4.1 וההורים שלך יביאו לך אייפון עם הגרסה הזאת יכול להיות שתאלץ לחכות הרבה זמן לפני שתוכל להשתמש במכשיר (כי אתה צריך לעשות לו unlock ולפרוץ).

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי, מה תקף עד 4.0.1?
מה בנוגע למכס?
האם כדאי לעשות תאקטיבציה בחנות או בארץ?
תודה!

עושים לך אקטיבציה על המקום, זה טלפון שנעול לרשת מסוימת.
בנוגע למכס, אם המכשיר בשימוש ותשים אותו בכיס אף אחד לא יקח לך מכס.
וכרגע האייפונים מגיעים בגרסה 4.0.1, שאותה ניתן לפרוץ (כלומר שתוכל להשתמש עם כל סים). אם בימים הקרובים תצא 4.1 (אני לא מאמין) אז אין לה עדיין פריצה ואז לא תוכל להשתמש במכשיר מעבר לאייפוד יקר במיוחד, עד שתצא פריצה מסודרת.

איך קונים מכשיר בארה"ב? אתה לא נתקע עם חוזה לשנתיים שאתה משלם כל חודש כמה עשרות דולרים? זה משתלם?

• פותח/ת השרשור
עושים לך אקטיבציה על המקום, זה טלפון שנעול לרשת מסוימת.
בנוגע למכס, אם המכשיר בשימוש ותשים אותו בכיס אף אחד לא יקח לך מכס.
וכרגע האייפונים מגיעים בגרסה 4.0.1, שאותה ניתן לפרוץ (כלומר שתוכל להשתמש עם כל סים). אם בימים הקרובים תצא 4.1 (אני לא מאמין) אז אין לה עדיין פריצה ואז לא תוכל להשתמש במכשיר מעבר לאייפוד יקר במיוחד, עד שתצא פריצה מסודרת.

אוקיי מעולה תודה

אז רק תתקן אותי אם אני טועה בקשר לשלבי הקנייה

קרובי משפחה קונים את האייפון בחנות אפל
החנות עושה אקטיבציה ככה שאייפון אמנם לא פרוץ ומשוחרר אבל פועל
שמים בכיס ועוברים תמכס
פורצים עם jailbreakme
עושים אנלוק עם האולטרהסנו
נהנים!
במקרה שיש עדכון גרסא אצטרך להשיג סים שלהם או סים אוניברסלי ולקוות שתיהיה פריצה:victory:

אוקיי מעולה תודה

אז רק תתקן אותי אם אני טועה בקשר לשלבי הקנייה

קרובי משפחה קונים את האייפון בחנות אפל
החנות עושה אקטיבציה ככה שאייפון אמנם לא פרוץ ומשוחרר אבל פועל
שמים בכיס ועוברים תמכס
פורצים עם jailbreakme
עושים אנלוק עם האולטרהסנו
נהנים!
במקרה שיש עדכון גרסא אצטרך להשיג סים שלהם או סים אוניברסלי ולקוות שתיהיה פריצה:victory:

זה המצב נכון לעכשיו.

איך קונים מכשיר בארה"ב? אתה לא נתקע עם חוזה לשנתיים שאתה משלם כל חודש כמה עשרות דולרים? זה משתלם?

יש אופציה לבטל את החוזה בתשלום קנס. זה עדיין יוצא זול יותר ממה שימכרו בארץ עד כמה שאני יודע.

• פותח/ת השרשור
בארה"ב? לא שאני יודע. ואתה צריך כרטיס אשראי אמריקאי ו-SSN. אבל יכול להיות שאני טועה, תיכף משה יכנס לפורום ויספר מה המצב בארה"ב כרגע.

אוקיי אני מאוד מאוד בטוח שאפשר לקנות ללא התחייבות אם יש במלאי, חוץ מזה אזרח אמריקאי קונה לי את זה ככה שאני ממש חושב שזה המצב.

נחכה למשה שייתן פרטים מדוייקים:help:🆘
אגב, הקטע של לגזור תסים למיקרו סים עובד?

יכול להיות שחנויות בסט ביי או חנויות אפל גדולות מוכרות ללא התחייבות (זכור לי משהו כזה), זה עדיין יהיה כמובן נעול ל-at&t (אבל זה לא בעיה כרגע). עכשיו אני מבין גם את שאלת הסים שלך - כן, הם אמורים לעשות אקטיבציה בחנות.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שחנויות בסט ביי או חנויות אפל גדולות מוכרות ללא התחייבות (זכור לי משהו כזה), זה עדיין יהיה כמובן נעול ל-at&t (אבל זה לא בעיה כרגע). עכשיו אני מבין גם את שאלת הסים שלך - כן, הם אמורים לעשות אקטיבציה בחנות.

מה עם המיקרו סים ?

יש גם אופציה לקנות ללא התחייבות לא????

לפי מה שאני יודע אין אופציה כזאת, הייתי בארה"ב לפני שנה ושאלתי אם אני יכול לקנות את האייפון הכי חדשבאותו זמן נראה לי 3GS, בלי התחייבות. זה היה בחנות הכי גדולה של אפל בארה"ב ואמרו לי שאני חייב לשלם קנס.

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאני יודע אין אופציה כזאת, הייתי בארה"ב לפני שנה ושאלתי אם אני יכול לקנות את האייפון הכי חדשבאותו זמן נראה לי 3GS, בלי התחייבות. זה היה בחנות הכי גדולה של אפל בארה"ב ואמרו לי שאני חייב לשלם קנס.
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3245784,00.html

---------- התגובה התווספה ב 20:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:58 ----------

מישהו יודע לגבי המיקרו סים?

http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3245784,00.html

---------- התגובה התווספה ב 20:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:58 ----------

מישהו יודע לגבי המיקרו סים?

שמעתי שלאורנג' יש מיקרו סים לבדיקות, אבל הם לא ישחררו את זה לפני הייבוא של האייפון לארץ.
איך שלא יהיה, לא אמורה להיות בעיה להמיר את הסים הרגיל שלך למיקרו סים, המשטח הוא זהה, רק המידות משתנות.

micro-sim-mini-sim.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית