הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Minimonster's minilog

משקלים יפים לכל הדיעות

את ושטן שור ביחד?

אווווווווווווווווווווווווווו 😘
בקרוב 👶

כדי שתיהיה לך סיבה להיות שמנה ולאכול מה שאת רוצה!

כדי שתיהיה לך סיבה להיות שמנה ולאכול מה שאת רוצה!
אתה יודע שזה לא עובד ככה 😆 חוצמזה אני גם ככה יכולה להיות שמנה ולאכול מה שאני רוצה-וגם לישון טוב בלילות.
אבל - אני לא רוצה להיות שמנה.

אימון היום: מקוצר. הרגשתי חלשה וגם יש לי איזה כאב מעצבן בצד של הגב אחרי האימון האחרון שמפריע לי.
סקוואט: 1X6X55 2X6X65
בנצ': 1X8X35 3X6X40
חתירה: 2X8X40 1X6X45

יפה מאוד!
הכאבים זה בטח doms מהדדליפט, זה קורה לי די הרבה אחרי אימון דדליפט תמיד באותו מקום, איזור צד ימין של הגב:/

יפה מאוד!
הכאבים זה בטח doms מהדדליפט, זה קורה לי די הרבה אחרי אימון דדליפט תמיד באותו מקום, איזור צד ימין של הגב:/
כן נראה לי שזה דומס. אבל חשבתי שלוקח לכאב של דומס פחות זמן לעבור - זה כבר 5 ימים ולא ממש נחלש.

5 ימים זה הרבה, אבל זה בהחלט יתכן, תנסי לשים משכה כמו באנגיי או משהו יותר חלש על המקום, אולי זה יעזור

מונסטר, את לוקחת מגנזיום?
תנסי לשים קומפרסים חמים, משחות חימום, כריות חימום, מקלחות חמות, מסאזים מהשור וכו'.

מונסטר, את לוקחת מגנזיום?
תנסי לשים קומפרסים חמים, משחות חימום, כריות חימום, מקלחות חמות, מסאזים מהשור וכו'.
לא אני לא לוקחת מגנזיום.. אולי כדאי באמת. וחימום זה רעיון טוב.
תודה!

ממליץ בחום על מגנזיום. באמת עושה שינוי.

עוברת לתפריט דל פחמימה. נראה איך אחזיק מעמד. בקצרה התפריט מכיל:
קלוריות: 1204
חלבון: 127.2 גר'
פחמימה: 58.7 גר'
שומן: 50.8 גר'

כל הכבוד! בהצלחה!
יאללה דל פחמימה+חומץ+תה ירוק+אירובי. אנורקסיות שליטה.

כל הכבוד! בהצלחה!
יאללה דל פחמימה+חומץ+תה ירוק+אירובי. אנורקסיות שליטה.
👏
אני חייבת להגיד שבשנים האחרונות החגים של ספטמבר-אוקטובר תמיד היו תקופה שבה העליתי כמה קילו שישבו עליי כל החורף ולא ירדו עד תחילת הקיץ. ועכשיו למרות שהשבוע הזה לא ממש התאמנתי ואכלתי די הרבה אני עדיין במשקל של תחילת החגים. ועכשיו גם החג נגמר אז אני אתן פוש.
עכשיו הולכים לאימון. היום אעשה ריצה ארוכה ומחר אימון כוח.

זה לא דומס, זה הפגיון כסף שדקרו אותך איתו כשניסו להרוג את הערפדית שבך..
דל פחמימה RULES:s47:
היום רצתי וראיתי את הסרט "זאב" עם ג'ק ניקולסון. אז יצא לי 40 דקות ריצה ב-10 קמ''ש ועוד איזה חצי שעה הליכה מהירה עד שהסרט נגמר וגם שטן-שור סיים את האימון שלו.
הסרט הכי טוב על איש-זאב שעשו אי פעם לדעתי. בלי עיבוד ממוחשב וכלום - רק שחקנים טובים ואיפור וקצת פעלולים.
ברקע שמעתי את השאגות של שטן-שור עושה דדליפט וזה הוסיף לאווירה 😆

---------- התגובה התווספה 02-10-2010 ב 00:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה 01-10-2010 ב 17:20 ----------

סופו של היום הראשון של חיטוב דל פחמימה: ערה ב - 1 בלילה כי התעוררתי ולא יכולה להרדם מרוב רעב 😳
שתיתי כוס חלב. אולי זה יעזור.

נערך לאחרונה:
תרביצי מלפפונים, תשתי קפה, תאכלי שקדים. אלה 3 היו טריקי השובע שלי.

האימון אתמול:
סקוואט: 2X5X65 (לפני זה חימום 1X6X40 1X6X55)
בנצ': 1X8X35 1X8X40 1X5X42.5
חתירה: 3X8X40

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית