עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה!כל הכבוד משקלים יפים לבחורות (לא בציניות)
אבל לא בבנצ'! בבנצ' כולם עוברים אותי. ועל בייספס אני כבר לא מדברת. 🤡לפי המצב אצלנו בחד''כ - המשקלים יפים גם לבחורים 😃
לא לאורך כל הצד- הכאב הוא בגב מצד שמאל בערך באזור של מרכז הצלעות. וזה כואב כל הזמן - לא רק בזמן של מאמץ אלא גם בזמן נשימה ותנועות.הממ... לאורך כל הצד?
לא חושבת שזה משהו פנימי כי זה התחיל בבירור אחרי האימון עם הדדליפט הכבד.גם לי הסטפ' הרס את החיים יחד עם 10 ימי אנטיביוטיקה.
בטוחה שזה פציעת ספורט ולא משהו פנימי? כואב רק בתנועה?
את יכולה להתחיל שבוע נוגדי דלקות אם את משוכנעת שכן.
תודה!בעסה לשמוע שנפצעת :(
אני למשל חולה ברצף מלא זמן ולא מצליח לשמור על אימונים כמו שצריך.. אני מקווה שתחלימי מהר...!
זה כואב גם בשאיפה וגם בנשיפה (בנשימות עמוקות). מעבר לזה כלום חוץ מהכאב הזה וזה מפריע לי באימון וסתם מציק.חששתי שזה משהו בכליות לפי הסימון שסימנת. הן נמצאות ממש מתחת לסרעפת.
אבל אם את לא נושמת וזה לא כואב זה בטח איזה שריר בין הצלעות שנתפס או שפיתח דלקת. זה כואב בנשיפה או שאיפה?
בכל מקרה, לא הייתי הולך לרוץ, כי השרירים האלה עובדים בנשימה וככל שתנשמי יותר- הם יופעלו יותר.
הייתי נח כמה ימים+ לוקח שבוע סלקוקס (אם אין לך, אז ארטופן גם בסדר).
אם זה ממש כואב ומדאיג, + לא כואב רק בנשימה, תשקלי ללכת לרופא.
יש עוד משהו לא בסדר מעבר בכאב מקומי בזמן נשימה?
אוקיי. תודה!אני הייתי נח ולוקח שבוע נוגדי דלקות.
את יכולה להוסיף קומפרסים חמים או וולטרן, זה עוזר להעביר.
אם בכל זאת את מתאמנת או כשתחזרי להתאמן, שימי קרח ישר אחרי אימון וחממי ישר אחרי או בזמנך החופשי.
מה שבטוח, אם זה לא משתפר, לכי לרופא- זה יכול להיות 1001 דברים מעבר לדלקת.