Minimonster's minilog

כלומר באימון A אני עושה 3 סטים של רגיל ועוד 3 סטים של פין פרס?

נתתי לך דוגמא, אם את יכולה לעשות את הלחיצות באימון A כרגיל (5X5) אז תעשי כרגיל
בנצ': 25x5, 30x5, 35x5, 42.5x5, 50x3
ואז פין פרס עם 50 ותעלי, אימון ראשון תנסי לקבוע RM3 בתרגיל הזה אבל תלכי על משקל נמוך כדי שתשלימי 3 חזרות, וכל שבוע תוסיפי לסט המקסימאלי פה משקל (5 קילו בהתחלה, ואחר כך 2.5 קילו)

היום: אימון A שבוע 8

סקוואט: 45x5, 52.5x5, 62.5x5, 72.5x5, 87.5x5 היה קשה מאד משום מה.
בנצ': 30x5, 40x5, 50x3
פין פרס: 50x3, 60x3, 65x3 האחרון היה קצת כבד מדי, קוסטה עזר לי. הייתי צריכה לקחת פחות. לא היה לי כוח לסט נוסף.
חתירה: 32.5x5, 37.5x5, 45x5, 50x5, 55x5

חצי שעה הליכה מהירה.

אימון קשה.

לפני אימון. בזמן האחרון פשוט אין לי מוטיבציה.
מצד אחד, עוד לא הגעתי לכוח שאני רוצה.
מצד שני, קיץ עכשיו ובא לי להתמקד באימונים אירוביים. אבל מבעס לאבד כוח.
אוף.

הגבול שלי עובר במזרקים. ובלהקיא בשירותים.

מה?
טטנוס עשיתי בצבא ואין לי סיבה לעשות צהבת.

אם ניצא מנקודת הנחה שקיבלת את כל (ויש המון) חיסוני הילדים שאמורים לתת בישראל (דבר שלא נראה לי בטוח)
אני עדיין לא רואה סיבה לא לעשות צהבת A, פפילומה, דלקת קרום המוח ושפעת.
צהבת B אני מבין כי את נשואה. ובניגוד לדעה הרווחות, צהבת A כן קיימת במדינות המערב.

לפני אימון. בזמן האחרון פשוט אין לי מוטיבציה.
מצד אחד, עוד לא הגעתי לכוח שאני רוצה.
מצד שני, קיץ עכשיו ובא לי להתמקד באימונים אירוביים. אבל מבאס לאבד כוח.
אוף.
א. את לא תאבדי כח כל כך מהר, מניסיון. את יכולה לעשות אימון כבד אחד או שניים בשבוע.
ב. סתם אירובי זה לחלשים, תשקלי להתחיל אימונים עצימים.
ג. את תתגעגעי לאימוני כח ברגע שתתחילי לעשות אימונים עצימים 😃

אם ניצא מנקודת הנחה שקיבלת את כל (ויש המון) חיסוני הילדים שאמורים לתת בישראל (דבר שלא נראה לי בטוח)
צהבת B אני מבין כי את נשואה. ובניגוד לדעה הרווחות, צהבת A כן קיימת במדינות המערב.

איזו סיבה יש לבן אדם בריא לעשות חיסונים נגד שפעת? עד עכשיו הם לא ממש הוכחו כאפקטיביים.

זה קצת קשה להסביר בקצרה אבל אני אנסה.
1) חיסון אישי. האפקטיביות עלתה פלאים בשנים האחרונות. בנוסף, ניתנים מספר וירוסים שונים כוללים אלה שבסיכון מוגבר לפתח פנדמיות. (חזירים לאחרונה)
2) זה חינם. ואין בזה שום סיכון. (אלא אם אתה אלרגי לביצים או מדוכא חיסונית)
3) זה "מעשיר" ומחזק את המערכת החיסונית שלך. זה נכון לכל פתוגן. כן, אם תחשוף את התינוק שלך לוירוסים וחיידקים כשהוא יתבגר הוא יהיה עם מערכת חיסון של ס1ס ולא אלרגי עם אסטמה.
4) וזאת הנקודה החשובה ביותר- אם כולם מתחסנים, נוצרת חסינות עדר. זה מושג מפתח בבריאות ציבור ובריאות עולמית. וזאת הדרך הטובה ביותר למנוע פריצה של מגפות שהורגות מיליוני אדם כמו השפעת הספרדית, חזירים, עופות וכו'. קשה לי להסביר כמה זה חשוב. זאת הדרך היחידה שיש בידינו על מנת להכחיד מחלות. וזה מה שקרה עם אבעבועות שחורות. זאת הסיבה ששאר המחלות המפחידות כמו פוליו וכו' עדיין איתנו. כי ערבים וטבעוניים ודתיים וכו' לא מוכנים להתחסן והנגיפים מסתובבים בתוכנו. אם זה מעניין, תקראו קצת על חסינות עדר. אני חושב שזה הכי הרפואי הכי חזק שיש לאנושות להציע.
5) נגיף השפעת הוא אחד הוירוסים הכי "מפחידים" שקיימים. עניין של מגפה עולמית עם מוות בשעורים מפחידים (מיליונים כולל אנשים צעירים כמו השפעת הספרדית) הוא רק עניין של זמן. ניתן לשלוט בכך על ידי חיסון כלל עולמי ויצירת חסינות עדר. אם רק הייתי לומד על הנגיף היית מבין שהוא היצור החי הכי מפחיד ומתוחכם שיש ואני כולל בפנים את הHIV. אנחנו פשוט חסרי אונים מולו ואתה פשוט מופתע מזה שעדיין אין פה מגיפה שהורגת מיליוני אנשים. כדאי לקרוא קצת על השפעת הספרדית. הרגה מיליונים ורובם היו בשנות ה20 לחייהם. החשש מדבר כזה הוא עצום. והוא כל כך ממשי שזה לא יאמן.
6) אתה אולי לא מודע לכך, אבל יש המון אבל המון סיבוכים לשפעת. ולא רק בזקנים. והיא גורם תמותה מאווווד מרכזי במחלות זיהומיות.
7) והכי חשוב, לשפעת אין תרופה. לא משנה מה יגידו לך. ולכן, הטיפול הכי טוב הוא מניעה.
וזה נכון לכל חיסון שהוא.
8) אם יש משהו שמתסכל אותי בעולם המטופש הזה בו אנשים חיים לפי מיתוסים ובלה בלה, זאת העובדה שאנשים לא מתחסנים. ואתה יודע שאני כבר שם פס על לשנות אנשים ולגרום להם לראות את האמת. אבל זאת ההחלטה הטפשית היחידה בחייהם בה הם משפיעים על כלל האוכולוסיה ולא רק על הגוף שלהם. זה כל כך מציק ומפריע לי (ולכל הוירולוגים, האמינולוגים וחבריהם) שזה פשוט מטריף כל פעם שאני מדבר על זה.
9) בכנות, אם יש משהו שקרוב למחוק אנושות מבחינה רפואית, זה שפעת. יותר מכל דבר אחר. אפילו לHIV יש אנשים "מחוסנים טבעית".

זה היה 60 שניות על שפעת וחיסונים נגדה. אם רק הייתי יכול להעביר את כל מה שצריך זה היה נפלא. אבל זה בלתי אפשרי לצערי.

עריכה: גם אם אתה לא פילנטרופים (כמוני) ברמה האישית יש המוון יתרונות לעשיית החיסון. כי נשמע מכל החפירה שלי שכאילו זה מעשה בשביל אחרים יותר מהכל. וזה לא. גם אישית, זה כדאי.

נערך לאחרונה:
טוב שכנעת אותי 😃
אני אעשה צהבת A לשם התחלה, כי יש מצב לעוד נסיעה לסין בקרוב.

א. את לא תאבדי כח כל כך מהר, מניסיון. את יכולה לעשות אימון כבד אחד או שניים בשבוע.
ב. סתם אירובי זה לחלשים, תשקלי להתחיל אימונים עצימים.
ג. את תתגעגעי לאימוני כח ברגע שתתחילי לעשות אימונים עצימים 😃
אימונים עצימים - הכוונה לקרוספיט? אינטרוולים?

לאחר ההתבכיינות - האימון היום: אימון B שבוע 8

מיליטרי: 20x5, 22.5x5, 27.5x5, 32.5x4 לא השלמתי חמישיה באחרון למרות שקודם עשיתי את זה כבר :(
סקוואט: 42.5x5, 52.5x5, 62.5x5, 62.5x5
דדליפט: 62.5x5, 75x5, 87.5x5, 102.5x4

חצי שעה הליכה מהירה

אני גם רוצה 😃 אל תשכחי להביא עוד תה.
יש לי מאגרים עצומים מהנסיעה הקודמת. אני אחרי הכל לא הצלחתי להתרגל לשתות את זה כל היום כמו שהם עושים. אני פשוט אוהבת קפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית