Minimonster's minilog

האימון היום: סינדי
5 jumping pullups
10 pushups
15 squats with empty bar

השלמתי 5 מחזורים ב-20 דקות. סיוט. אבל כיף.

אימון ספרינטים: 10 ספרינטים של 100 מטר.
סיוט, סוחט ואני ממש ממש לא בכושר. 100 מטר לקחו לי בין 27 שניות (בהתחלה) ל-35-40 בסטים האחרונים.
עוד דבר לעבוד עליו.

אימון ספרינטים: 10 ספרינטים של 100 מטר.
סיוט, סוחט ואני ממש ממש לא בכושר. 100 מטר לקחו לי בין 27 שניות (בהתחלה) ל-35-40 בסטים האחרונים.
עוד דבר לעבוד עליו.

מה המטרה של האימוני ריצה? איזה מרחק את רוצה לשפר (אם בכלל)?

מה המטרה של האימוני ריצה? איזה מרחק את רוצה לשפר (אם בכלל)?
אין לי מטרות שקשורות בריצה לשמה. כמה שיותר מהר - יותר טוב. כמו שכתבתי קצת למעלה, אני רוצה לשלב אימוני כוח עם אימוני קרוספיט, והחלטתי לעבוד לפי תבנית של אנדי בייקר שמצאתי באשכול "קרוספיט עם דגש על כוח". הרעיון שם הוא: יום אימון כוח-יום אימון ספרינטים-יום אימון קרוספיט-יום מנווחה.
אבל כיוון שאני לא עשיתי אף פעם לא את הרוטינות של קרוספיט ולא ספרינטים, בפעם הראשונה אני לא עושה את זה כל יום ברצף אלא עם הפסקות, פשוט בגלל הכאבים שאחרי אימון הקרוספיט.

אין לי מטרות שקשורות בריצה לשמה. כמה שיותר מהר - יותר טוב. כמו שכתבתי קצת למעלה, אני רוצה לשלב אימוני כוח עם אימוני קרוספיט, והחלטתי לעבוד לפי תבנית של אנדי בייקר שמצאתי באשכול "קרוספיט עם דגש על כוח". הרעיון שם הוא: יום אימון כוח-יום אימון ספרינטים-יום אימון קרוספיט-יום מנווחה.
אבל כיוון שאני לא עשיתי אף פעם לא את הרוטינות של קרוספיט ולא ספרינטים, בפעם הראשונה אני לא עושה את זה כל יום ברצף אלא עם הפסקות, פשוט בגלל הכאבים שאחרי אימון הקרוספיט.

מה המרחק שאמורים לרוץ בתחרות קרוספיט? אולי אפשר להרכיב אימונים יעילים יותר מרחק כזה.

מה המרחק שאמורים לרוץ בתחרות קרוספיט? אולי אפשר להרכיב אימונים יעילים יותר מרחק כזה.
אין לי מושג 😃 אני עושה מה שכתוב בתוכנית, שזה אורכים שונים של ספרינטים (10 של 100מ או 8 של 200מ או 4 של 400 או ריצה של קילומטר).
אני לא שואפת להתחרות בקרוספיט. אם כבר מתישהו להתחרות, אז פאוורליפטינג, אבל כרגע אני רוצה להתחטב ושילבתי קרוספיט בעיקר למטרה הזו + גיוון באימונים + להוסיף עבודה על אלמנטים נוספים חוץ מכוח.

אימון היום: אימון כוח (בבוקר).
סקוואט: 45x5, 55x5, 62.5x5, 62.5x5
מיליטרי: 20x5, 22.5x5, 27.5x5, 30x5
דדליפט: 60x5, 72.5x5, 85x5, 95x3
פושאפס: 2x10
פולי באחיזה רחבה: 36x3x5

נפילה רצינית בדדליפט וגם במיליטרי. :( הייתי צריכה לתכנן את הדילואד.

האימון היום: פראן למתחילים (15-9-6 במקום 21-15-9)
Thruster עם מוט ריק
Jumping pull-ups

Thruster היה קל, פעם הבאה אקח יותר משקל
מתח כרגיל סיוט.

לקינוח: תרגול dumbbell cleans. הגעתי ל-14 קילו.

היום אימון כוח:

סקוואט: 45x5, 55x5, 65x5, 75x5, 92.5x3, 65x8
בנצ': 30x5, 35x5, 40x5, 40x5, 45x3, 35x8
בנט אובר: 27.5x5, 32.5x5, 40x5, 45x5, 50x3, 40x8

אימון ארוך מדי. בגלל הקרוספיט המעצבן כל המשקלים נפלו חוץ מסקוואט, וכולי כאבים.

אני חושב שהנפילה במשקלי העבודה היא בשל עייפות. את כנראה לא רגילה להתאמן מספר כזה של אימונים בשבוע ואת פשוט תשושה.

תני לעצמך זמן להתרגל לנפח הזה של אימונים.

אני חושב שהנפילה במשקלי העבודה היא בשל עייפות. את כנראה לא רגילה להתאמן מספר כזה של אימונים בשבוע ואת פשוט תשושה.
זה לא מספר האימונים אלא האינטנסיביות של הספרינטים והמטקונים + אני גם בגירעון קלורי, סופסוף מתמידה עם חיטוב. בינתיים אני לא תמיד מסוגלת לעשות אימונים בימים עוקבים אז אני נותנת לעצמי יום הפסקה ביניהם.
החלטתי לתת לעצמי חודש התנסות, ואז נראה מה הלאה. בינתיים זה כאב מתמשך, אבל יש איזו תחושת קלילות שלא הרגשתי מזמן 😃

נערך לאחרונה:
היום: שעה הליכה (מתחתי משהו במפשעה בזמן thrusters, שהסקוואט אתמול רק החמיר - אז ויתרתי על ספרינטים היום).
dumbbell clean&jerk
3x5x14kg (לכל יד)
1x5x16kg (לכל יד)

נערך לאחרונה:
את הולכת למות ביוגה. או שלא מספרים שאת עושה יוגה? אוי שיט...
1. אני עוד לא עושה - מחר בתקווה שיעור ראשון אחרי הרבה שנים.
2. אני בספק שאני אמות שם, אלא אם כן יהיו הרבה תנוחות פישוק ואז אני אמות מכאבים.

:120ag:
הגעתי למסקנה שאני נורא לא גמישה (טוב, השיעור של אתמול אימת את זה), ובגלל שמשעמם לי סתם לעשות מתיחות החלטתי ללכת לשיעור יוגה, בשיטה מסוימת שמזמן רציתי לנסות (אגב, בדארמה ברחובות, שזה ממש ליד החדר כושר שלך).
אבל לא אהבתי. מצד שני, הכאב במפשעה שהרג אותי כבר יומיים נעלם.
מתגעגעת למורה שלי מפעם, שלצערי גרה מאד רחוק.

נערך לאחרונה:
:120ag:
הגעתי למסקנה שאני נורא לא גמישה (טוב, השיעור של אתמול אימת את זה), ובגלל שמשעמם לי סתם לעשות מתיחות החלטתי ללכת לשיעור יוגה, בשיטה מסוימת שמזמן רציתי לנסות (אגב, בדארמה ברחובות, שזה ממש ליד החדר כושר שלך).
אבל לא אהבתי. מצד שני, הכאב במפשעה שהרג אותי כבר יומיים נעלם.
מתגעגעת למורה שלי מפעם, שלצערי גרה מאד רחוק.

לפי דעתי בנושא שיעורי יוגה אנחנו צריכים ללכת לפי מדיניות
Don't ask don't tell

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית