הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קטלבלס, ההבדל בהנפות אמריקאי ורוסי

• פותח/ת השרשור Amitrg
  • פורסם בתאריך

Amitrg

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
התלחתי להתאמןן עם קטלבלס לפני חודש וחצי...ראיתי באחד הנושאים פה שרשום על הבדל בין ההנפה הרוסית לבין האמריקאית, אשמח אם תגידו לי מה ההבדל אם סרטון או תמונה

ואם יש עוד הבבדלים בשימוש בקטלבלס בין המשתמשים האמריקאים לרוסים ואיזה שיטה מומלצת

התלחתי להתאמןן עם קטלבלס לפני חודש וחצי...ראיתי באחד הנושאים פה שרשום על הבדל בין ההנפה הרוסית לבין האמריקאית, אשמח אם תגידו לי מה ההבדל אם סרטון או תמונה

ואם יש עוד הבבדלים בשימוש בקטלבלס בין המשתמשים האמריקאים לרוסים ואיזה שיטה מומלצת

יש מאמר בקרוספיט ג'ורנל על ההבדלים ביניהם (אם אתה מעוניין אני יחפש ויעלה לפה)
מבחינה קיניזיולוגית,מדובר בהבדלים בטווח התנועה,כאשר בסווינג האמריקאי התנועה מסתיימת מעל הראש (OVER HEAD),המוט צריך להיות בקו ישר לשכמה,ירך,אמצע כף הרגל.רלוונטי מאוד לתנועה של ה-KIPPING בגלל הדמיון בין שתי התנועות.

אני מציע לשלב בין שתי הגישות.אפשר להשתמש בסווינג הרוסי בסטים ששמים דגש על תנועה בליסטית (מתפרצת)

תהנה 😃

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על המידע!😃
אשמח אם תצטרף קישור למאמר

תודה רבה על המידע!😃
אשמח אם תצטרף קישור למאמר

לא יודע למה הצלחתי אבל להעלות רק קישור אחד.

שלח לי בפרטי את המייל ואני ישלח לך את המאמרים של הקטלבלס

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא יכול לשלוח לך הודעה פרטית אין לי מספיק הודעות:/
אז הינה המייל לא מרפעי לי שרשום פה
[email protected]

• פותח/ת השרשור
איזה פינוק תודה רבה, נקרא ונשכיל:)

כשאתה עושה את ההנפה עד מעל הראש אתה מהר מאוד מגלה כמה הבטן שלך חלשה 😃

כשאתה עושה את ההנפה עד מעל הראש אתה מהר מאוד מגלה כמה הבטן שלך חלשה 😃

אכן.
ובנוסף מגדיל את תרומתם של פושטי כתף (ובראשם הלטיסימוס דורסי שהוא עצמו גם תורם לפשיטה בעמ"ש בעקבות החיבור לפסייה התורקו-לומברית,איליום) בבלימה האקצנטרית בכפיפת כתף.

• פותח/ת השרשור
אז ההמלצה שלכם לעשות מעל הראש?<

Back
למעלה תחתית