הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אראל אורן מסביר לכם איך לעשות סקוואט!

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך
אני אוהב את זה שבטקסט בהתחלה כבר יש התנצלות על הטכניקה המחורבנת. העיקר התוצאות.

תגידו, יכול להיות שהוא באמת סייבורג? כי קשה לי להאמין שבן אנוש יכול להגיע לביצועים מרשימים כאלה.

• פותח/ת השרשור
http://www.mrisrael.co.il/

זה האתר שלו למי ששוקל לעבור לשיטת הסייבורג, תאכלס אני כבר שוקל את זה ברצינות אחרי שראיתי שהוא מרים 300 ק"ג בטרפזים!!!🤡

http://www.mrisrael.co.il/

זה האתר שלו למי ששוקל לעבור לשיטת הסייבורג, תאכלס אני כבר שוקל את זה ברצינות אחרי שראיתי שהוא מרים 300 ק"ג בטרפזים!!!🤡
כן.. הממ... לעשות פולי כשגבר שרירי תלוי מאחוריך.... 👏 אם שטן-שור לא היה מתנגד גם אני הייתי עוברת לסייבורג! LOL

הפולי הזה כמו שהוא עושה...
זה לא זיוף מבוקר , זה יותר -זיון מבוקר!
😆

חחחחחחחח ניסיון של 20 שנה באימונים והוא שוקל 65 ק"ג חחחח
רק כשראיתי את זה צחקתי.. ראיתי את התרגילים שהוא עושה עם טכניקה "מושלמת" (כמובן לא להתקרב אפילו למקביל, לא לדפוק את הברכיים חס וחלילה) בסמית' (כי סקוואט חופשי מקטין לך את הביצים נכון?)

אחרי זה נכנסתי לסרטון של "אימון ידיים".. כתוב כפיפות מרפקים עם 75 ק"ג מוט ישר.. מעניין. נכנסתי.. ראיתי אותו לוקח תנופה כאילו הוא עוד שנייה קופץ לרוחק, ומזיז את כל הגוף אחורה כדי להרים את זה. כפיפת מרפקים זה לא...

לא מבין מה אתם רוצים, הוא עושה סקוואט ולא דיפ סקוואט.
בדיפ אתה צריך לפחות לכופף קצת את הברך מה שלא חובה בסקואט רגיל.

אין הרבה מה להגיד חוץ מ..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"מיכל גרשון שחקנית טלנובלות מוכשרת ודוגמנית המתגוררת בארגנטינה

מיכל לא הסכימה להצטלם במצבה הקודם עם משקל עודף ומעל ל 30% שומן

בתמונות בצד שמאל מיכל לאחר תכנית חיטוב אצלי עם 5% שומן!!!

מיכל ירדה 25% שומן!!!"
LOL את האמת אם לא היתי מבין בנושא של תזונה ואימונים יכול להיות שהיתי נופל ללוקש שלו
בעיניים של אדם שלא מבין ופשוט רוצה קוביות האתר והתמונות של "השינויים" הם פשוט חלום
ואנשים אוכלים את זה,בלי בעיה.

אולי אורן זה שם נפוץ בקרב שרלטנים?
אורן זריף, אראל אורן...

לא יכולתי להמשיך ולראות יותר מדי.

באתר שלו יש אחת שמדברת ואומרת שהוא מחזיק בתואר הגבר החזק בישראל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית