ייעוץ אפדרין, ריטלין ומינון

kozaman

משתמש קבוע
1,385
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
825
1,385
0
יש בעייה אם אני לוקח ריטלין (לימודים) (לוקח ריטלין בשחרור מושהה)

וצורך 60 מ"ג אפדרין + 400 קפאין ?

לגבי קלן - כן, לא מומלץ משום ששניהם עובדים על אותם רצפטורים.
לגבי אפדרין - מבחינתי זה לא מומלץ כי בדומה לקלן גם אפדרין פועל על אותם רצפטורים כמו הקלן רק שבצורה חלשה יותר, אבל כמו שאמרת, יש גם את אפקט הריטלין על הרצפטורים ככה שאני באופן אישי הייתי בוחר באחד מהשניים ולא בשניהם ביחד.

---------- התגובה התווספה ב 17:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:02 ----------

ובקשר לקפאין, למה שלא תיקח 4K קפאין?
לא ניראה לך קצת מוגזם 400 מ"ג?

• פותח/ת השרשור
לגבי קלן - כן, לא מומלץ משום ששניהם עובדים על אותם רצפטורים.
לגבי אפדרין - מבחינתי זה לא מומלץ כי בדומה לקלן גם אפדרין פועל על אותם רצפטורים כמו הקלן רק שבצורה חלשה יותר, אבל כמו שאמרת, יש גם את אפקט הריטלין על הרצפטורים ככה שאני באופן אישי הייתי בוחר באחד מהשניים ולא בשניהם ביחד.

---------- התגובה התווספה ב 17:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:02 ----------

ובקשר לקפאין, למה שלא תיקח 4K קפאין?
לא ניראה לך קצת מוגזם 400 מ"ג?

הריטלין זה בשביל הלימודים ככה שזה בלתי נפרד..

2 כדורים של 200 כ"א. (קפאין)

אני יודע שזה 2 כדורים.
העניין הוא שזה ניראה לי קצת מוגזם בהתחשב שמומלץ לצרוך 2 מ"ג לכל קילו ממשקל גוף אבל בגלל שלאנשים אין ז' לחתוך אז פשוט לוקחים 200 מ"ג (לא קריטי) אבל כשזה 400 מ"ג אז זה כבר לא נהפך לדבר בריא.

אני יודע שזה 2 כדורים.
העניין הוא שזה ניראה לי קצת מוגזם בהתחשב שמומלץ לצרוך 2 מ"ג לכל קילו ממשקל גוף אבל בגלל שלאנשים אין ז' לחתוך אז פשוט לוקחים 200 מ"ג (לא קריטי) אבל כשזה 400 מ"ג אז זה כבר לא נהפך לדבר בריא.
איפה מומלץ לצרוך 2 מ"ג לכל ק"ג? היו מקרים שגם אחרי שלושה כדורים בקושי הרגשתי משהו, עד כמה שזכור לי אין בעיה כל עוד לא עוברים את ה10 מ"ג * ק"ג ביום.

המחקרים מדברים על 9 מ"ג לק"ג משקל, 400 מ"ג זה מינון מקובל גם 600 מ"ג, מעל 600 מ"ג יכול לקרות מקרה הפוך (מבחינת הרגשה) לחלק מהאנשים עם קפאין אבל זה גם תלוי משקל.
בקשר לרעיון של ריטלין ואפדרין זה רעיון דיי גרוע כי ריטלין עם קפאין מעלה את הלחץ דם והדופק מה שעושה גם אפדרין, ככה שלא הייתי הולך על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית