הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חלבון דימטיז ELITE WHEY מתנה לכבוד חזרתו של משה ללימודים 😃

ללא שם

משתמש מתחיל
296
0
נק' מוניטין:
741
296
0
מסר מבעלי מאסל האוס שהתבקשתי להעביר-

כבעלי רשת מאסל האוס החלטתי לפרגן למושון לכבוד חזרתו ללימודים-

מושון חזר ללימודים, כאחד שמשקיע רבות לקידום האתר שלו מושון התחיל שוב ללמוד, הוא יהיה קצת פחות על הפורום (למרות שהמושון לא פראיר הוא גולש תוך כדי הרצאות משעממות דרך האייפון שלו ומגיב) ולכן מי שיתרום כמה שיותר לאתר אם זה תשובות לעניין, עזרה לזולת, העלאת מאמרים או כתבות שקשורות לתחום פיתוח הגוף, הכושר, התזונה וכדומה יקבל חלבון DYMATIZE ELITE -החלבון הכי נמכר היום בארץ מתנה !

כמובן שהצפות סתם של מידע על מנת להתבלט לא יעזרו למושון להחליט מי יקבל את חלבון DYMATIZE מתנה, המושון קשוח כמו שאתם יודעים 😃

אז שיהיה בהצלחה, ההחלטה תתקבל ב 10.9 והמשלוח יתבצע על ידינו מהסניף.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב בדקתי עם קובי הבעלים והוא אומר שמנהלים לא יוכלו להשתתף (אתם בטח מבינים למה כי אתם גם ככה הכי משקיעים וצריך תחרות הוגנת 😃.

אתם שותים אבקות חלבון בזמן שאני טוחן אנטומיה 3 שעות רצוף ב 7 בבוקר ואחרי זה 3 שעות רצוף כימיה עם הפסקה של חצי שעה בינהם.

מה אתה לומד משה? ואם זה מייג'ור/מינור כללי, למה אתה מכוון בהמשך?

אני חושב שמגיע לי את החלבון כי משקלית אני צריך אותו וכספית אני לא יכול לקנות

נערך לאחרונה:
מה אתה לומד משה? ואם זה מייג'ור/מינור כללי, למה אתה מכוון בהמשך?
לא יודע זה תלוי בממוצע ובתקופה שאני אסיים זה נורא מורכב כאן ויש פה המון פרמטרים שיכולים לתקוע אותך בדרך, כמו לדוגמה להתקבל ל UCLA אפשר להגיש בקשות בקיץ והמעברים לשם הם רק בסמסטר חורף שזה ינואר, אם עד ינואר לא סיימת GED (GENERAL EDUCATION) נדפקת כי לא תוכל לעבור, ובגלל המצב הכלכלי המסריח של ארה"ב כרגע קשה להיכנס לכיתות בכלל בקולג' נלחמים שם על כל מקום וכל כיתה.
בגדול הכיוון הוא אחד מאלו:

Nutritional Biochemistry
Biotechnology
Nanotechnology (MEDICAL)

בוא נגיד שכדי להתקבל ולסיים את השלישי צריך להיות מטורף, רק תואר ראשון זה 190 יחידות בערך שזה מטורף זה משהו כמו 6 שנים לתואר ראשון עם זיליון קורסים בפיזיקה, מכניקה, ביולוגיה, כימיה ומתמטיקה.
הכיוון הוא יותר 1 או 2 אלא אם ידפק לי השכל ואני אלך לשלישי.
כמובן שאופציית הרפואה תמיד פתוחה אבל הסיכוי מאוד קלוש וכמעט חסר סיכוי (גם מבחינה תקציבית וגם מבחינה מעשית, כדי לסיים רפואה כאן אני צריך משהו כמו $300K כדי לסיים את זה באוניברסיטה טובה ולוותר על בערך 10 שנים מחיי [כולל סטאג'])

אתם שותים אבקות חלבון בזמן שאני טוחן אנטומיה 3 שעות רצוף ב 7 בבוקר ואחרי זה 3 שעות רצוף כימיה עם הפסקה של חצי שעה בינהם.
ברוך הבא לחיים אקדמאים. אתה לא רוצה שאני אפרט לך את המערכת שלי
:(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית