sabaton בישראל

• פותח/ת השרשור ADAMG
  • פורסם בתאריך
כן. זה היתי אני עם חולצת ה FUCKYOUVERYMUCH.
תסביר לי איך ילדים שלא מצליחים לפתוח בירה עם הצ'ופצ'יק מצליחים לקנות בירה? (בלי כוונה להעליב)

והסבר פומבי ל LIFT HEAVY :
סקווט 145 לבחור בן 16 זה מעולה. אבל זאת לא הסיבה לקנות לך משקאות. זה היה פשוט לא בסדר לראות את כל הילדים בסביבה שיכורים. עוד שנה וחצי, אני אישית אפנק אותך בחצי גולדסטאר. 😉

😃 אכן כן. למה לא אמרת שלום?
כי לצערי קלטתי את זה רק אחרי ההופעה, לא נורא, בפעם אחרת 😃

כן. זה היתי אני עם חולצת ה FUCKYOUVERYMUCH.
תסביר לי איך ילדים שלא מצליחים לפתוח בירה עם הצ'ופצ'יק מצליחים לקנות בירה? (בלי כוונה להעליב)
הצ'ופצ'יק עף, בגלל זה התסבכנו 😆, ולקנות זה לא בעיה רובנו כבר בני 17 אז מן הסתם שנכיר גם אנשים שהם כבר בני 18 והם קונים לנו. בנוסף גם רוב הזמן כבר מוכרים לנו אז זה לא סיפור...

נערך לאחרונה:
ךםך היה שם איזה מישהוא ליד הקיוסק בחוץ שעושה לי "סליחה יש לך 18?"
אני מסתכל עליו ואני כזה חושב לעצמי "אתה רציני? בן כמה אני נראה לך 14!?"
בסוף קניתי לו בירה אחת לא יודע למה הוא ביקש יפה

סקווט 145 לבחור בן 16 זה מעולה. אבל זאת לא הסיבה לקנות לך משקאות. זה היה פשוט לא בסדר לראות את כל הילדים בסביבה שיכורים. עוד שנה וחצי, אני אישית אפנק אותך בחצי גולדסטאר. 😉

הדבר היחיד שאתה צריך לפנק בו את liftheavy זה בעיטות לראש, וכמה שיותר. בתקווה שזה יסדר שם משהו.

היה פיינקילר וקאברים לרוני ג'ימס דיו ז''ל. נייטמר היו מדהימים וגם נחמדים מאד, הם הסתובבו בתוך הקהל ולי ומונסטר יצא לדבר עם אחד מהם.

קבצים מצורפים

• hmr ta.jpg
    hmr ta.jpg
    KB 30.5 · צפיות: 130
כי לצערי קלטתי את זה רק אחרי ההופעה, לא נורא, בפעם אחרת 😃

הצ'ופצ'יק עף, בגלל זה התסבכנו 😆, ולקנות זה לא בעיה רובנו כבר בני 17 אז מן הסתם שנכיר גם אנשים שהם כבר בני 18 והם קונים לנו. בנוסף גם רוב הזמן כבר מוכרים לנו אז זה לא סיפור...

שאני אבין שתיתם אלכוהול ואף אחד לא נדקר שם ?
מעניין למה

אני תמיד טוען שחובבי מטאל/רוק/מוזיקה ישראלית לא יזיקו לך גם שהם שיכורים
(לא מדבר על גלוחי ראש בחו"ל)

אני תמיד טוען שחובבי מטאל/רוק/מוזיקה ישראלית לא יזיקו לך גם שהם שיכורים
יותר מזה : ניגשו אלי אנשים והעירו לי בנימוס (!!!) שחולצה שלי יכולה לגרום לתגרה ולפגיעה באנשים. 🤘

טוב שחולצת ה ליידי גאגא היתה בכביסה 😆

הנה מצאתי כבר העלו סרטונים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

א) אני מלך
ב) בסוף התחלף ברמן ואני מכיר אותו אישית(אח של חבר) והוא מכר לי כמה בירות שרציתי:)

מסקנות מההופעה:
מטורף,נתחיל מזה ששרתי את heaven and hell כמעט לבד עם טים ריפר,היה מטורף,תפסתי את הכומתה של joakim שר איתה את כל ההופעה(בדרכים חמקמקות השגתי אותה)
שירים של סאבבאת',דיו,ג'ודספריסט, דסרט הישראלים מטורפים,אלמנה שחורה הומואים,קרוספייר מזכירים לי גלאם מטאל גרוע,בצפר הפתיעו אותי ודי הקפיצו את כולם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית