הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חבר'ה תתעוררו עם התרומות !!!!!!! --> כנסו מידע חשוב

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
תעשו מאמץ קטן בשבילנו כדי שנעשה מאמץ גדול בשבלכם, אנחנו הולכים ממתינים בודקים נוסעים והכל עלינו, אנחנו מצפים לקצת תרומה מצד הקהילה אפילו 10 שקלים יעזרו, אם יהיו מספיק תרומות נכניס הפעם את ISS וצ'מפיון ביחד לבדיקה, תעשו מאמץ קטן אם זה ללכת לבנק או להיכנס ולהעביר דרך האינטרנט או לשלוח במעטפה בדואר זה סה"כ בשבלכם גג 15 דקות בשבלנו זה המון 10-15 אנשים כאלו ויש לנו בדיקה, אל תתעצלו תעשו את זה אל תחשבו ותגידו
"לא צריך יש אנשים אחרים שיתרמו במקומי"

פעם אחת אל תיהיו ישראלים אגואסיטים ובואו נהייה קהילה אחרת, מי שיכול להעביר לי או למישל או לאור אישית זה יהיה תענוג ויש פה הרבה כאלו,
תודה לכם שיהיה אחלה סופ"ש.

לתרומה ב PAYPAL
http://www.lbs.co.il/billspaypal.php?

לתרומה לחשבון בנק:

שם: מישל משייב
בנק הפעולים (בנק מס' 12)
מספר חשבון: 414439
סניף: 572

לתרומה בדואר:

שם: מישל משייב
כתובת: פרישמן 7 ראשון לציון
מיקוד: 75279

• פותח/ת השרשור
משה, חשבתם על לפרסם באתר ?
היו מספר הצעות סירבתי, כמו שאמרתי כהשאתר הזה נבנה אני לא רוצה כל קשר לחנות או מוסד כזה או אחר, זה למה פתחתי את האתר וזה למה אנחנו שונים מכולם.

היו מספר הצעות סירבתי, כמו שאמרתי כהשאתר הזה נבנה אני לא רוצה כל קשר לחנות או מוסד כזה או אחר, זה למה פתחתי את האתר וזה למה אנחנו שונים מכולם.
לא נראה לי שזה שאתה מפרסם חנות מסויימת יפגע בנטרליות של האתר...אתה מאמין שתוכלו להחזיק לאורך זמן רק עם תרומות ?

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי שזה שאתה מפרסם חנות מסויימת יפגע בנטרליות של האתר...אתה מאמין שתוכלו להחזיק לאורך זמן רק עם תרומות ?
התרומות הן רק לבדיקות המעבדה, הוצאות השרת והאתר בכללי מכסה אתר אחר שיושב על השרת.

שמתי בתיבת דואר ביום ראשון בערב,אני משמין שיגיע בקרוב (אם לא יגנבו את זה)😵

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית