הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם יש אלטרנטיבה לחברות הסלולר?

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
לאחר שממש התעצבנתי על משהו שקרה עם אחת החברות.
אני רק אכתוב שבגדול הם טענו שמכשיר שהמסך שלו לא עבד נהרס לגמרי, במקום לתקן אותו הם ניסו לשכנע לשדרג ולהמשיך שאת המנוי שעמד להגמר עוד שבוע (מפתיע שהם מצאו את התיזמון הזה), אחרי שרצינו לקבל את המכשיר בחזרה ואמרנו גם שנשלח לתיקון במקום פרטי הם התקפלו ואמרו ש"הייתה טעות" והתבלבלו עם המכשיר שלנו לבין מכשיר של מישהו אחר וששלנו עובד.
מה גם שהמכשיר שמקבלים באחריות הוא לא חדש הוא "מחודש" או במילים אחרות משומש. בדיוק כמו המכשיר שלנו. כנראהזה מכשיר שהייתה לו בעיה פשוטה, הם עבדו על מישהו אחר, תיקנו מבלי שהוא ידע ומכרו.
נמאס לי גם מהמחירים המוגזמים שהם לוקחים על המכשירים.

ברגע שנגמר לי המנוי אני קונה מכשיר חדש עם אחריות בחנות.

יש אפשרות למרות זאת שקניתי מכשיר ממקום אחר לא להשתמש בשירות של אחת מהחברות הגדולות?
אני יודע שיש טוקמן, בכל מקרה אני לא מדבר הרבה.
אבל אני לא זוכר כבר איך זה עובד (מאז ימי פלאפון "מנגו" 😛) ואני לא חושב שאפשר לעשות את זה עם כל מכשיר. אני לא רוצה נניח להשתמש במשהו כמו טוק מן ולהיות מוגל למכשיר שנראה כמו הסוני אריקסונים מלפני 12 שנה.

יש אלטרנטיבות? או שאם אני רוצה לדבר אני חייב לקבל מהם שירות?

יש, קוראים לזה סקייפ וטלפון עם אינטרנט DATA בלבד (לא יודע אם אפשר לסדר קומבינה כזו בארץ)

אתה יכול לקנות מהחברה כרטיס SIM שזה החשבון שלך. המכשיר הפלאפון אתה יכול לקנות בחנויות פרטיות ולקבל את האחריות מהיצרן (במידע ומתקלקל, לך תמצא אותו... למרות שזה לא בעיה). המחירים בחנויות הפרטיות הן זולות מאוד ביחס לאתר האינטרט. יש מגוון של פלאפונים פשוטים שחנויות הפרטיות מוכרות והסוללריות לא, והן מאוד זולות. כלומר אם לא חשוב לך העניין של המצלמה ונגני MP3, יש מכשירי פלאפון שהם מוציאים ומכניסים פלאפון שעולים עד 300 ש"ח בחנות פרטית, ולפעמים יש מבצע שמקבלים את מחיר הפלאפון בתלושים באותה חנות (למשל הום-סנטר או ACE, לא זוכר).
אם אני הבנתי אותך נכון, אני ממליץ לקנות בחנות פרטית. קניתי לפני שלוש שנים פלאפון נוקיה 6131, אם לא הייתי מכניס בכיסים חול, הפלאפון היה חי עד היום (הבעיה שקצת קשה לשמוע ממנו אחרי שלוש שנים בגלל החול).
או ללכת לחברה ולראות איזו תוכנית (אם הסתיימה לך ההתיצבות) על מכשיר שיכול להיות לך בחינם (כן, גם זה קורה לפעמים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית