הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה אתם אומרים על ה ZMA ?

abueljihad

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
מישהו ניסה את הפרומולה ? עוזרת ? אני מחפש משהו שיש בו אפקט אנטי קטבולי לשינה וגם שיעזור לי לישון טוב. אז מצאתי את פורמלת ה ZMA ..

• פותח/ת השרשור
אני אוכל טוב כשאני ער .. גם שאין לי חלבון קזאין שיכול לספק לי מה שאני צריך בשינה ותוסיף גם שאני לא יושן טוב אז אני צריך משהו שיעזור לי לישון כמו שצריך.

הגיע הזמן להפסיק לקרוא באתרי באדיבילדינג ומגזינים למינהם שאם לא תאכל משהו לפני הלילה, בבוקר תיפול לך הכתף...

הקטאבולי בזמן שינה זה שטויות. הקטע עם השינה יכול לעבוד. אני הרגשתי שיפור בשינה כשהתחלתי לקחת ZMA. יכול להיות שזה פלסבו ויכול להיות שבאמת היה לי מחסור של מגנזיום. שווה לנסות.
הייתי ממליץ לך גם להיפרד ממסכים (טלויזיה ומחשב) לפחות שעה לפני שאתה הולך לישון ולעמעם אורות בבית. יש אנשים שהאור החזק (במיוחד אורכי גל כחולים) מפריע להם להפרשת מלטונין ומשבש להם את הסייקל שינה. אם אני זוכר נכון המלצתי את זה למר לטיסימוס וזה עזר לו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית