הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי סייקל ..

סתמישהו

משתמש מתחיל
264
17
נק' מוניטין:
22
264
17
אוניברסיטת ת"א
האם ניתן לעשות רק סייקל אחד וזהו, זאת אומרת להפסיק ?!
הרי זה ברור שכן, אבל הבנתי מחבר'ה, שכאשר מפסיקים כל הכוח יורד "כביכול", והרמת משקלים יורדת ולגוף אין כוח להרים את אותם המשקלים כמו בתקופת הסייקל.
קראתי את המאמר למתחילים, ואני עוד קורא ומשתדל ללמוד כמה שיותר, על מנת לראות אם "שווה" להכנס לעולם הזה או לא.
יש כ"כ הרבה חומרים, וכל אחד משפיע אחרת וגם על כל בן-אדם זה משפיע אחרת כמובן, אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת האם ניתן (וזה בכדי לא לגרום נזק) לעשות רק סייקל 1 ולהפסיק.

נ.ב. - האם לאחר סייקל אחד בלבד, הגוף ישאר בגודל הרצוי שהגיע אליו, או שהכל "ירד" ויחזור להיות כמו בהתחלה ?! כמובן שמס' גרם החלבונים יורד וחוזר להיות כמו בארוחות הרגילות שהיו לפני כן, וכך גם המס' משקלים שמרימים במהלך הסייקל.

שמעתי על המון תופעות לוואי כאלו "ואחרות", אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת וללמוד "קצת" יותר ...
במיוחד מהמבינים ואלו שמשתמשים כבר זמן רב.

המליצו לי בחברת אבטחה שאני עובד בה על כ"כ הרבה חומרים, ואני לא ממהר עם זה.
ובגלל זה הנני מעדיף לשמוע עוד דיעות מאחרים, וכמובן מהמבינים שכבר משתמשים.
בתודה, וערב טוב לכולם.

נערך לאחרונה:
הכל תלוי איך תשמור על עצמך לאחר הסייקל, זה קשור ל PCT נכון, תזונה, אימונים.
לגבי הכוח, אתה תרד קצת לאחר הסייקל בכוח, אבל אתה לא תחזור אחורה, כמו שציינתי אתה לא תחזור במידה ותשמור על הדברים שציינתי בהתחלה.

אם אתה רוצה להתחיל סייקל, אתה צריך להיות מוכן נפשית לזה. קח בחשבון שסייקל אחד לא יעשה אותך הר אדם, ממליץ לך לקרוא את המדריך למתחילים.

אל תתפתה לאנשים בחברת אבטחה, יש שמה תחרויות אגו מיותרות שכל אחד מנסה להרשים אחד את השני, גם יש שמה לא מעט "דילרים" שינסו לדחוף לך.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אז דבר ראשון תודה רבה לך אחי, אתה באמת עוזר (ומנסה לעזור) ואני מעריך אותך מאד על כך.
דבר שני, מדובר בכדורים (אוראלי) דרך הפה, ולא בזריקות מכיוון שאני מחפש את ההתחלה של ממש (נגדיר את זה ככה).
המינון המדובר הוא 30 מ"ג (כדור בבוקר, צהריים ובערב) עם הארוחות כמובן.
הבנאדם שמביא לי, מביא דרך בחור מאשדוד שמתמקצע (עד כמה שהבנתי) המון שנים בתחום.
אני סומך עליו מאד, אחרת לא הייתי הולך על זה.

נ.ב. - את המדריך למתחילים קראתי (נהנתי מאד), וקראתי עוד מאמרים באינטרנט.
הבנתי שמרוב שהמינון נמוך ומדובר בכדורים, לא חובה לעשות PCT או להשתמש בנובלדקס ושאר ניקויים.
אשמח לקבל עוד תגובות בנושא, או מימך אחי.
בתודה, והמשך שבוע טוב.

לא מומלץ לבצע סייקל של אוראלים, אתה לא "תראה" שום תוצאות מזה בסופו של דבר.
אני מניח שהתכוונת לדיאנבול, דיאנבול סולו לא ייתן לך יותר מדיי משהו ואני בספק אם תחווה עליה במשקל לאחר ה PCT, בד"כ בדיאנבול משתמשים כדי לתת "בעיטה" לסייקל עד שהטסט נכנס לפעולה, לאחר שהוא נכנס לפעולה אז אין צורך בדיאנבול.

• פותח/ת השרשור
אז לא יודע אחי, לי המליץ מישהו שהוא המון שנים בתחום אפשר להגיד, ואמר לי שהדיאנבול באוראלים דווקא כן יכול לשפר את העלייה במשקל שלי (במיוחד בנתונים שמדוברים עליי (גובה : 1.65, משקל : 61), למשך 6 שבועות, ואפילו לאחר מכן לא לבצע PCT מכיוון שמדובר במינון נמוך למדי (30 מ"ג בלבד), ואם ארצה להמשיך לאחריו, ניתן לשליו עוד דברים.
מכיוון שזו הפעם הראשונה, נראה לי שאקשיב להמלצתו ולא ירוץ ישר לזריקות, ודברים "שיעיפו" אותי, שאני לגמרי מתחיל בתחום.

השאלה שלי היא אחרת ..
האם באמת חובה אחי לעשות PCT עם דיאנבול דרך כדורים, כי הוא אמר לי שאין צורך.
את הנולבדקס לוקחים כאשר לוקחים דברים שיש חשש לג'ינו וגם את הHCG שמדובר בחומרים "כבדים" יותר כביכול, וגם לסייקלים למשך זמן ממושך יותר שיש בהם סיכון יותר.

בתודה שוב פעם, והמשך סופ"ש נעים.

שוב חוזרים לסיפור יוסי יד 50 אמר לי...

למען הסר ספק, כל - אבל כל הורמון אנאבולי מצריך PCT אפילו אם זה אנאבר. ו PCT כולל HCG.
אם אתה לא מבין את המשמעות של ה PCT, ממליץ לך לקרוא אודות ה PCT בפורומים בחו"ל.
רמז: אין קשר למה שאמרת לגבי ש PCT וחשש לג'ינו.

סתם לידע כללי, דיאנבול זה נגזרת של טסטוסטרון.

• פותח/ת השרשור
אחי, דבר ראשון תודה רבה. ממש ד"ר לסטרואידים אתה. וח"ח על הכל ..
דבר שני, ידוע לי שהדיאנבול הוא נגזרת של טסטוסטרון.
דבר שני, לא הקשרתי בין ה-PCT (ריפוי שלאחר הסייקל) לבין הג'ינו.
לגבי הג'ינו (בגלל שמדובר בכל זאת בחומר אנאבולי שגורם לרמת אסטרוגן גבוהה בגוף), אז כתבתי על הנובלדקס שהוא יכול לעזור.
אם המלצת על PCT בכל זאת לאחר הסייקל הנ"ל, אעשה זאת.
ואתה צודק לגבי מה שאחרים אומרים, תמיד עדיף בשביל הביטחון שלי לעשות ובשביל ההרגשה הבטוחה והטובה יותר.
וואלק מס' 1 בפורום אתה אחי! מילה.

סופ"ש נעים, ושוב פעם תודה.

נ.ב. - עוד דבר קטן, אשמח אם תוכל לרשום לי מה לקחת ישר לאחר סיום הסייקל (איזה חומרי ניקוי לדם ולכבד).
ואם יש אותם כמובן בכדורים, ושוב פעם תודה.
(=

אם אני מבין נכון, הוא הדגיש לך שלא כדי לך לעשות סייקל של דיאנבול סולו, אבל אתה בכל זאת מתעקש.
אז אני אגיד לך שאני יכול לאמר לך מניסיון "רע" שדיאנבול סולו לא יתן לך יותר מידי חוץ מכיף באימונים שתרגיש את הקיק שלו.
מאסה לא תישמור ממנו יותר מידיי.
מה שאני עשיתי אז זה לא בדיוק דיאנבול סולו אלה משהו דומה ולא יצא מזה יותר מדיי ודיי התאכזבתי.
נראה שאתה דיי מפחד ממחטים חבר משמע אתה לא צריך לחשוב על להתחיל סייקל, כי זה לא רציני.

• פותח/ת השרשור
מה לא רציני פה בידיוק ?!
אין שום קשר לפחד ממחטים, זה הסייקל הראשון שלי, וכך אני חושב שאני צריך להתחיל אותו.
ואם מישהו שעובד שנים בתחום, אמר לי שזה כן דווקא ידחוף להתחלה, וכן יתן איזה "פוש" קטן, אז למה לא ?!
ואתה יודע מה, כן, גם 4-6 קילו להתחלה יספקו אותי לסייקל הראשון, עד למעבר לדברים "הגדולים והרציניים" יותר.
תאמין לי, שלהשיג זו לא הבעיה, הצעד הראשוני והחשיבה פה הוא כל העניין שלי.
אני לא ממהר לאף מקום.
וגם אם זה יתן לי איזה "קיק" כמו שאתה בעצמך אומר באימונים, אז למה לא ?! אני לא ישר עף על עצמי, ואגש לעניין כמו שרוב האנשים עושים מהתלהבות וחוסר הבנה. בלי לרדת על מישהו או לפגוע כמובן.
פשוט אני חושב להתחיל צעד צעד ממש מ-א' ולא לקפוץ ישר מ-ב'. יש מבין ?!
תודה רבה בכל מקרה על העזרה, וכל התשובות שסיפקתם לי, עזרו לי מאד.
חוץ מהשאלה על חומרי הניקוי בסוף.
שיהיה סופ"ש נעים.
(=

נערך לאחרונה:
תעשה קצת חיפוש בפורום סטרואידים ותראה את הבדיקות דם של הבחור שלא הקשיב לאנשים פה (משינהד ועדי ועוד כמה שכן מבינים בתחום) ולקח רק דיאנבול לבד בלי טסט ובלי PCT

למה לקחת דיאנבול בכלל ? סייקל ראשון רק טסט וPCT

אם כבר אתה הולך על סייקל אוראלי אז אני מציע לך ללכת לבית מרקחת הקרובה אלייך לבקש משם אנדרקסון(טסט בכדורים) לשכנע את המוכר שימכור לך בלי מירשם(תצחקו תצחקו אבל אני הצלחתי) ולשלב את זה אם דיאנבול ויש לך סייקל מסודר בלי זריקות מיותרות.
גם אני בהתחלה "פחדתי " מזריקות כי חשבתי שזה כבר הגזמה להזריק ואז ניכנסתי עמוק יותר בתחום הזה ואני יכול להגיד לך שזה לא כזה נורא, רק אם באמת המקור שלך אמין ולא ימכור לך איזה חרא כמו המקור שלי. אני אישית מציע לך ללכת על חומרים של בית מרקחת שמוכרים בארץ כמו למשל סוסטנון וטסט אנתת.

• פותח/ת השרשור
וואלה כבר אני כולי מבולבל מהתשובות כאן.
אז רגע, שאני רק אבין נכון, דיאנבול סולו (כדורים) לא יתן לי "פוש" קדימה ויעלה אותי במשקל בלבד ?!
זאת אומרת לא יעזור לי ?! אתם ממליצים לקחת גם אנדרוקסון וגם דיאנבול סולו יחד ?!
ולאחר שניהם לעשות PCT בעצם ?! תסבירו את עצמכם, ולמה שהדיאנבול לא יעזור לבד ?! לא מספיק חזק להתחלה ?!
אם כן, תמליצו לי מה רצוי להתחלה, והאם לבד או לשלב איתו עוד משהו (ורצוי שכרגע יהיה רק בכדורים ולא בזריקות).
בתודה, וסופ"ש נעים.

• פותח/ת השרשור
חח מה אני יעשה משה, כך אלוקים ברא אותי.
נמוך, ורזה ...

אם תרצה להתאגרף איתי, זה כבר סיפור אחר .. ;)
קיצר אשמח לקבל תשובות לגבי מה שרשמתי ..
תודה.

אין לך מושג איך לאכול ולהתאמן, למה נראה לך שדיבול אן כל חומר אחר יעזור לך? אתה כרגע רוצה לקפוץ לאוניברסיטה ישר מהגן, זה לא עובד ככה. תעלה ל80 קילו ואז תדבר על סייקל

• פותח/ת השרשור
לא קשור ללהתעלם.
ותאמין לי שאני כרגע עומד על 6-7 ארוחות מסודרות ביום, ומנסה לשאוף אף ליותר.
אני בא מתחום האומנויות לחימה כמו שכבר אמרתי (מאמן איגרוף תאילנדי), ואני עושה המון אירובי ביום אז ככה שזה קצת משפיע ומנגד את האימונים בחדר כושר.
אני בנוי לא רע בכלל, אומנם המשקל יחסית נמוך וכמובן גם הגובה. אבל מה שנראה לי פה זה שאתם די מזלזלים וזה קצת מבאס, אבל התרגלתי כבר ..
בכל מקרה, תודה על "ניסיון" העזרה חבר'ה.

נ.ב. - משה, 80 קילו ?! ציפיתי שזה מה שיעזור לי להגיע לשם בנוסף לארוחות שלי כרגע. לבד לא אצליח ..
אבל תודה בכל מקרה.

מה אתה לא מבין? סטרואידים זה כדי לאפשר לעצמך לעבוד עוד יותר קשה. אתה בקושי עובד. בגלל זה משה אומר לך תעבור את ה-80 קילו מתזונה נכונה ואימונים ותבנה בסיס שיהווה לך תירוץ לקחת חומרים.

נצל''ש לגבי הסייקל

שאמרת שדינאבול נותן קיק להתחלה עד שהטסט מתחיל לפעול
לדוגמא טסט פרופיונט תוך כמה זמן מתחיל לעבוד בגוף ותוך כמה זמן מגיע ל100%?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית