הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי סייקל ..

סתמישהו

משתמש מתחיל
264
17
נק' מוניטין:
22
264
17
אוניברסיטת ת"א
האם ניתן לעשות רק סייקל אחד וזהו, זאת אומרת להפסיק ?!
הרי זה ברור שכן, אבל הבנתי מחבר'ה, שכאשר מפסיקים כל הכוח יורד "כביכול", והרמת משקלים יורדת ולגוף אין כוח להרים את אותם המשקלים כמו בתקופת הסייקל.
קראתי את המאמר למתחילים, ואני עוד קורא ומשתדל ללמוד כמה שיותר, על מנת לראות אם "שווה" להכנס לעולם הזה או לא.
יש כ"כ הרבה חומרים, וכל אחד משפיע אחרת וגם על כל בן-אדם זה משפיע אחרת כמובן, אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת האם ניתן (וזה בכדי לא לגרום נזק) לעשות רק סייקל 1 ולהפסיק.

נ.ב. - האם לאחר סייקל אחד בלבד, הגוף ישאר בגודל הרצוי שהגיע אליו, או שהכל "ירד" ויחזור להיות כמו בהתחלה ?! כמובן שמס' גרם החלבונים יורד וחוזר להיות כמו בארוחות הרגילות שהיו לפני כן, וכך גם המס' משקלים שמרימים במהלך הסייקל.

שמעתי על המון תופעות לוואי כאלו "ואחרות", אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת וללמוד "קצת" יותר ...
במיוחד מהמבינים ואלו שמשתמשים כבר זמן רב.

המליצו לי בחברת אבטחה שאני עובד בה על כ"כ הרבה חומרים, ואני לא ממהר עם זה.
ובגלל זה הנני מעדיף לשמוע עוד דיעות מאחרים, וכמובן מהמבינים שכבר משתמשים.
בתודה, וערב טוב לכולם.

נערך לאחרונה:
נכון, פרופ נכנס אחרי יומיים!
אבל כמו שטסט אננתת מגיע לשיאו לאחר חודש, אז הפרופ מגיע לשיאו אחרי שבועיים.

כמו שמשה אמר במשקל שלך ובהתאם לגובה אתה לא מתקרב לאיזור של חומרים בכלל, אתה צריך להבין דבר מאוד פשוט בנוגע לחומרים, קודם כל מי שמתכנן סייקל צריך להיות אחד כזה שמיצה את הפוטנציאל שלו או כמעט מיצה אותו באימונים ותזונה רגילים והגיע לרמה שבה הגוף שלו כבר לא יכול להוסיף עוד מסת שריר באופן טבעי וע"מ לפרוץ את המחסום הזה של מה שהגנטיקה שלו מסוגלת להכיל הוא חייב להשתמש בחומרים, ברור שאצל כל אחד הרף הזה הוא שונה אבל אין דבר כזה להתחיל סייקל על משקל 61 ק"ג, גם אם אתה גמד בגובה מטר 1 בלבד המשקל הזה מעיד על כך שאין לך מושג באימונים או/ו בתזונה או/ו במנוחה והתאוששות.

כל דבר שתגיד על זה שאתה שורף המון קלוריות באימונים אירוביים שונים ומשונים הוא רק תירוץ ואם לא תירוץ, תבין שאם תמשיך באורך החיים הזה שום סייקל לא יביא אותך לאן שאתה רוצה בגלל שבזמן שאתה בסייקל אתה צריך לאכול יותר להתאמן יותר ולנוח יותר ואם אין באפשרותך לעשות כן, אתה לא תראה שום דבר מהסייקל.

דבר אחרון סייקל ראשון עושים זריקות של טסט' 500 מ"ג לשבוע וכל דבר אחר יהיה שטות מוחלטת ויעיד על בורות מוחלטת, אתה יכול למסור את זה לחברה שלך בעבודה שאין להם מושג מהחיים שלהם.

סלח לי על התקיפות, זה 100% לטובתך:79nb:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית