הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר 2% שומן??

בסופו של דבר who gives a fuck?
כרגיל בכל פעם ששואלים או מדברים על אחוזי שומן אני תמיד טורח לציין שהמספר האבסולטי הוא מעניין בערך כמו הפיסטוק הזה שהוא אוכל. תחרות בודיבילדינג היא לא תחרות אחוזי שומן. מי שקובע מי מנצח זה שופט ולא קאליפר או bodpod. יש עוד כמה פרמטרים שנמדדים בהם כמו מסת שריר, סימטריה, צבע החוטיני שלך, הקריזה של השופט, כמה ורידים יש לך ואם יש לך קוביות שווי-צלעות או קצת טרפזיות חלילה וחס.

אני חושב שהם נתפסים לנושא אחוזי השומן, כי זה הדבר היחידי שאותו הם יכולים לכמת/למדוד. הרי זו תחרות יופי, שהמנצח בה נקבע ע"י שופטים, שלא כמו בפאוורליפטינג או הרמת משקולות, שם הנצחון הוא לפי תוצאות מספריות.

מה לגבי הטבלה?

body_fat_table.gif

מה לגביה?

זו טבלה ש 'מדווחת', לא מנסה לעשות שום דבר יותר מזה

לרוני קולמן הייתי נותן 3-4% אחוז ולעלי הליצן הזה (בלי לזלזל בגודלו וביכולתיו חס ושלום) טוען שהוא 2%?!
לדעתי מדובר בחרטא ענקית כי בתמונה מהתחרות הוא נראה על סביבות 6% וגם אם היה על 2% זה לא קובע שהוא המנצח מה שחשוב זה איך שנראה הגוף בסופו של יום לכן חצי כתבה נכתבה... על חרטא ללא שום משמעות..

מאיפה הוא הביא את הסיפור על האיש עם ה1.2 אחוז שומן ?
נישמע ממש זבל.

אני מאמין בחייזרים.

בנוגע לנשים, יש את Lizzie Velasquez שיש לה מחלה נדירה ואחוז שומן נמוך מאוד בגללה.
זה קשור למקרים קיצוניים אבל עדיין אמורים להכליל אותם במינימום, לא?

לרוני קולמן הייתי נותן 3-4% אחוז ולעלי הליצן הזה (בלי לזלזל בגודלו וביכולתיו חס ושלום) טוען שהוא 2%?!
לדעתי מדובר בחרטא ענקית כי בתמונה מהתחרות הוא נראה על סביבות 6% וגם אם היה על 2% זה לא קובע שהוא המנצח מה שחשוב זה איך שנראה הגוף בסופו של יום לכן חצי כתבה נכתבה... על חרטא ללא שום משמעות..
או שהשתמש במכשיר הדיגטאלי שזה סתם חרטא.

יש גם מתאמנים מטומטמים שלא יודעים כלום על העולם הזה, מודדים את עצמם בשטויות, ומאמינים לזה.

עם 2% שומן לא היה נשאר ממנו משהו..

בכלל הכתבה הזאת קצת ליצנית

זה היה שהוא היה בוינגייט

אני חייב להגיב פה, גם בגלל מה שרוני אמר וגם בגלל שפשוט נמעס לי לראות בפורום הכללי את הכותרת של "איזה תרגיל לורנזו מבצע..."

אז בקיצור, אני גם הייתי בהלם על זה שהוא אמר שהוא היה ב0.33% אבל לפי מה שהבנתי זה לא מה שהוא התכוון... הוא התכוון למשהו אחר כי אני ישבתי ליד זרזד והתזונאית\ם שלו והם גם היו מתוסבכים ואז הם דיברו ביניהם ואמרו "אההה נכון כי הוא עושה זה ועוד זה בלה בלה בלה" אז הבנתי שיש משהו מאחורי ה0.33% האילו...
ניסיתי להבין אבל לא בדיוק הצלחתי.

אולי למישהו יש מושג על מה הוא דיבר כשהוא אמר 0.33% שומן?

פעם צפיתי בתחרות בישראל ואחד המתחרים הגיע כל כך יבש וחטוב שבקושי עמד על הבמה,נראה לי שגמר בבית חולים אחרי התחרות.
המתחרים באולימפיה לא מגיעים לטווח של 3%+-?

לא + ולא -
4% = מוות

---------- התגובה התווספה ב 15:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:26 ----------

כשאתה מגיע לאחוזים כאילו נמוכים אז הגוף מתחיל להשתמש בשומן שנמצא באיברים הפנימיים ואז אתה מת

Back
למעלה תחתית