הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה כמה אני שמן?

מומין טרול

משתמש קבוע
1,853
34
נק' מוניטין:
5,758
1,853
34
אשמח להערכת א.ש

קבצים מצורפים

• אחורה1.JPG
    אחורה1.JPG
    KB 55.8 · צפיות: 292
  • אחורה2.JPG
    אחורה2.JPG
    KB 51.6 · צפיות: 298
  • גב.JPG
    גב.JPG
    KB 46 · צפיות: 501
  • פרונט1.JPG
    פרונט1.JPG
    KB 38.5 · צפיות: 540
  • צד1.JPG
    צד1.JPG
    KB 48.5 · צפיות: 417
15%~ למרות שבפלג גוף העליון אתה די חטוב (ביחס ל% שומן), הרוב מתרכז לך למטה.

איך אתם קובעים שזה 15%? אתם הורגים אותי..
יש לי פחות שומן ממנו והלכתי לגל ציון פור והוא אמר לי שאני קרוב ל20%...

• פותח/ת השרשור
אז הוא ענה לך בערך

אל תיקח ברצינות את מה שאמרתי, הכוונה הייתה לזה שהם מספרים לך סיפורים על כמה אתה צריך את התוספים שלהם, העיקר שתקנה

איך אתם קובעים שזה 15%? אתם הורגים אותי..
יש לי פחות שומן ממנו והלכתי לגל ציון פור והוא אמר לי שאני קרוב ל20%...
אתה מוזמן לקרוא את הוויכוחים שלי עם גל בתפוז ולראות כמה הוא ליצן, אין לו מושג מה זה רפרנס אז להעריך % שומן? זה נראה לי כמו ללמוד מדע גרעיני בשבילו.

אז הוא ענה לך בערך

אל תיקח ברצינות את מה שאמרתי, הכוונה הייתה לזה שהם מספרים לך סיפורים על כמה אתה צריך את התוספים שלהם, העיקר שתקנה

חח סבבה כפרה 😃

אתה מוזמן לקרוא את הוויכוחים שלי עם גל בתפוז ולראות כמה הוא ליצן, אין לו מושג מה זה רפרנס אז להעריך % שומן? זה נראה לי כמו ללמוד מדע גרעיני בשבילו.

אל תזלזל אחי..
אני ראיתי את התוצאות על חברים שלי מהתכניות שהוא נתן להם (תזונה ואימונים) וישר רצתי אליו..

קח דוגמא:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos...056404299_100000358142441_74298_7599071_n.jpg

והנה הוא אחרי ארבע חודש ..:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos...02861254_100000358142441_257570_5188522_n.jpg

תבין אחי שהוא 2.02 מטר .. לא קל להתמודד עם דבר כזה..

לילה טוב 😃

זה לא משנה מה תעשה הכל יעבוד, השאלה בכמה זמן ובאיזו דרך ועל מה תוותר בדרך ועל מה לא, כל אחד במאזן קלורי חיובי גם עם התוכנית הכי עלובה ומטומטמת שיש יעלה במסת השריר או ירד בשומן (אם יהיה מאזן קלורי שלילי).
ראיתי כבר את התוכניות אימונים תפריטי התזונה, אתה מוזמן להריץ חיפושים בפורום אימונים כל שבוע מישהו פותח אשכול עם התוכנית שלו מאותו המוסד ובוכה שהוא לא מתקדם/בא לשאול שאלה כזו או אחרת במקום ללכת ליועץ שהוא משלם לו כסף, כנראה שלא סומך עליו ועל זה גם מעניין למה.

• פותח/ת השרשור

משה יש לך לינק למשהו ספציפי כזה? מעניין אותי לראות את הליצן

לא יכול להיות שזה אותו אדם..
התכנית והתפריט שלו גם שונים מאוד משלי.
והתזונאי עלי אני מדבר הוא אחד התזונאים הבחירים בחברה שאי אפשר להגיד את השם שלה פה
חוץ מזה זה דיי זול וסביר והוא נתן לי הבטחה שתוך 4 חודש אני אגיע לרמת חיטוב גבוהה כמעט מבלי לאבד מסת שריר בכלל.. ותוך חודש אני אתחיל לראות היקף מותן צר יותר והיקף היד תשאר אותו הדבר כמעט לבסוף..
יש לי עוד חודש פגישת יעוץ נוספת שכללה במחיר ואם אחרי חודשיים אני לא אראה תוצאות כמו שאני רוצה אני אפסיק.

חג שמח 😃

מספיק עם הסופרלטיביות. "אחד התזונאים הבחירים". כותבים בכירים. וזה גם לא אומר כלום. רוב התזונאים ואנשי הכושר והאימונים בארץ הם ליצנים אמיתיים שהולכים אחרי דוגמות ללא בסיס.

עצוב לי שמישהו צריך לשלם למישהו אחר כדי שהוא יגיד לו מה לאכול. אתה יכול לחפש בחינם איך מתחטבים ואיך מגיעים לגוף טוב וחזק יותר.

עצוב לי שמישהו צריך לשלם למישהו אחר כדי שהוא יגיד לו מה לאכול. אתה יכול לחפש בחינם איך מתחטבים ואיך מגיעים לגוף טוב וחזק יותר.

אבל זה קשה מדי...
הרבה יותר קל לתת למישהו אחר לעשות את זה 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית