הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת נוכחות - נעליים, חולצות,חגורות, ציוד אחר?

מצב
השרשור נעול
הניסיון שלי עם הנעל הזאת - אם נניח אתה מתלבט בין 45 ל 46...אני ממליץ על 46.

אני 46 מינימום בנתיים עם adidas, nike, converse וכ'ו. אני שוקל לרדת ל-45 כי 46 נקבע ע"י רוחב כף הרגל שלי. ז"א שכשאני יורד במידות נגיד מ-48, המידה הכי נוחה היא 46, מבחינת הרוחב. מבחינת האורך נשאר לי כמעט 1 ס"מ מרווח.

לכן בגלל שכמה פה העידו שהן די רחבות מהממוצע אני שוקל לרדת ל-45 כדי שלא יהיה לי מרווח באורך. אני לא רוצה חלל ריק בשפיץ הנעל כך שזה יפריע ל-PC למשל עם הקפיצה.

פריט:חולצה שחורה (אם תהיה כחולה אז כחולה) מידה לארג'
איזור:להבים ישוב ליד ב"ש

פריט: נעל VS מידה של רגל של ליצן (48 או 47.. לפי הטבלה של VS לעומת הנייקי שיש לי אני צריך 48.. אבל זה עדיין נראה לי מוגזם) וחולצת פורום שחורה.
נלך על 47, מקסימום ארחיב.
אזור מגורים: אני לא מאמין שאני גר בפתח תקווה. (ערסים זקנות ובני עקיבא)

פריט מתבקש: 2 חולצות XL שחור
נעליים VS לבנות מידה 40
אזור מגורים: אשדוד

---------- התגובה התווספה ב 11:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:26 ----------

אפשר להזמין גופיית סבא? (בשבילי)

נערך לאחרונה:
minimonster, אני מאוכזב! תזמיני נעליים לבנות כמו כל הרוסים, הן גם מוסיפות לסקוואט יותר מהשחורות.

שחור זה מרזה

minimonster, אני מאוכזב! תזמיני נעליים לבנות כמו כל הרוסים, הן גם מוסיפות לסקוואט יותר מהשחורות.
שכנעת אותי 😃

---------- התגובה התווספה ב 12:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:35 ----------

בנימוק של הרוסים יותר מבנימוק של הסקוואט 😆

שאלה לאחראים על ההזמנה.

האם אני יכול להזמין חגורה אבל את הFOREVER במקום האקונומי ולשלם יותר?
והאם אני יכול להוסיף להזמנה DIP BELT?

כמה החגורה תצא?

אני ותום הזמנו 2 חגורות יחד ויצא קצת פחות מ200 לכל אחד.
בקומבינה משותפת של כמה חברי פורום יוצא הרבה יותר זול כמובן...
עדיין, יחסית לאנרג'ים המסריח שמוכרים בארץ ב150+ אני עדיין בדיעה שעשיתי עסקה טובה ;)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית