נק' מוניטין:
6,632
- 3,828
- 961
תאור המוצר:
המוצר הוא קיק בוסטר לפני אימון, אשר משפר ביצועים, ריכוז וכוח באימונים.
עוד טוענים היצרנים, שבמוצר ישנו את מרכיב התחמוצת החנקתית הנפוץ (nitric oxide) אשר שולט בזרימת הדם לשרירים, מקשר ומשדר בין עיצבי שריר לתאים עצמם. במוצר יש 3 סוגים של תחמוצת חנקתית אשר יחודיים למוצר עצמו הינם : Elemental Pharmaceutical-Grade Arginine Alpha-Keto-Glutarate, L-Citrulline Malate, and Eleutherococcus Senticosus.
בנוסף לכל למוצר הכניסו מרכיבים אשר משפרים ומקסמים גירוי תאי שריר וסיבי שריר בפעילויות אנאירוביות, אשר כתוצאה מכך העוצמה (כוח) תשתפר בצורה ניכרת ובעקיפין גם נעלה במסת השריר.
כמו כן במוצר יש שרשרת פחממות אשר עוזרת לגוף להתאושש במהירות מסט לסט וגם מאימון לאימון, כתוצאה מכך האימון נהייה עצים יותר ויעיל יותר.
לסיכום :
[*]נועד לשפר אנרגיה, ביצועים, ריכוז, כוח ואינטנסיביות באימונים.
[*]נועד לתמוך בתאי השריר
[*]נועד לעודד סינטזת חלבון- מכיל מרכיבים אשר מעודדים אנאבוליות (בניית שריר)
[*]נועד למקסם התאוששות בין אימון לאימון ואף בין סט לסט.
חוויה אישית:
לאבקה עצמה יש ריח מאוד מוזר ולא נעים, החלטתי להתעלם מהריח ולהמשיך במזימה שלי.
שמתי סקופ וחצי עם מים קרים לתוך השייקר וניערתי קליל עד שהאבקה התפוגגה, בתוך שניות זה הפך לנוזל כחול זוהר עם ריח של סיליט בנג.
(http://www.reckittbenckiser.com/site/RKBR/UploadedResources/Cillit_Bang_Lo_Res.jpg)
בשלוק הראשון קיבלתי צמרמורות בכל הגוף מהטעם המגעיל, אני עוד אחד שהכל טעים לו אבל זה כבר היה משהו מיוחד. קשה לתאר את הטעם הנוראי מה שכן בכל פעם שמישהו מנקה את האמבטיה אני נזכר בנוז. טוב נעזוב את הטעם ונעבור לאפקט עצמו, בתוך כמה דקות התחלתי להרגיש כאילו אני ממש ממהר ונורא נמרץ.
כל הדרך למכון היה לי חשק לרוץ, איך שהגעתי למכון כבר הרגשתי ממש נמרץ עם מלא אנרגיה.
נגשתי לתרגיל הראשון שנורא זרם, אחרי כל סט הרגשתי צורך לעלות משקל כאילו אני לא מרגיש עומס למרות שעבדתי לאט עם דגש לחזרות השליליות, כמו כן הרגשתי רענן וכאילו אני רק בא למכון הרגשה שיש עוד טנק מלא אבל הדרך נגמרה, פשוט רציתי להמשיך את האימון אז התחלתי להוסיף עוד ועוד תרגילים.
באימון השני כבר הרגשתי פחות מרץ אבל עדיין הרגשתי את המוצר, בעיקר פאמפ - הוא פשוט היה בכל הגוף, הרגשה שהכול הולך להתפוצץ מרוב לחץ. התחלתי למצוא את עצמי מטייל לקולר תוך כדי
נגיעות בחזה ובביספס (כל הזמן מיששתי איברים שונים) פעם ראשונה שהרגשתי פאמפ רציני.
מבחינת כוח לא הרגשתי משהו מיוחד, גם אם זה מעלה זה לא משמעותי.
אחד הדברים השלילים שלא יכולתי שלא לשים לב עליהם זה הגרפסים שעולים עם הטעם של המוצר (פשוט נוראי), ממש לאחר השתייה זה היה עולה לי עם קצף מגעיל. סה"כ המוצר נחמד נותן אנרגיה, מרץ, ריכוז, והרבה פאמפ. היתי ממליץ על המוצר לכל אלו שיש להם תוכנית אינטנסיבית, לא הרגשתי אף פעם עייף באמצע אימון או מהלך כל זמן השימוש, גם כשהאימון נגמר הייתה הרגשה של עוד.
המוצר הספיק לי לכ-30 אימונים, לא היתי קונה שוב רק בגלל הטעם.