הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שנת מאסר למנהל ביה"ס לשעבר שביצע עבירות מין

גועל נפש. סתכלו כמה זה שזרק כפכף על בייניש קיבל רק כי זה עשה רעש והוא פגע בבייניש הבדיחה הזו.
באמת שאני שוקל לערוק מהארץ מתישהו היא יורדת בדרך אחת והדרך הזו לא למעלה, כשאנשים יתעוררו יהיה מאוחר מדי.

גועל נפש. סתכלו כמה זה שזרק כפכף על בייניש קיבל רק כי זה עשה רעש והוא פגע בבייניש הבדיחה הזו.
באמת שאני שוקל לערוק מהארץ מתישהו היא יורדת בדרך אחת והדרך הזו לא למעלה, כשאנשים יתעוררו יהיה מאוחר מדי.

אם הארץ הזאת כ"כ נוראית למה "מתישהו" ולא עכשיו?

• פותח/ת השרשור
תמיד אפשר לקבל אזרחות בכל מדינה כמעט בעולם, חתונה וגמרנו (אם כי זה לא כזה פשוט ואם זה לא אמיתי יכולים לתפוס אתכם, לשים אתכם בכלא, לגרש אתכם לצמיתות מהמדינה וכו' וכו') - אבל המון לפניכם עשו את זה ועושים את זה גם כיום.
בכל מקרה גם במקומות אחרים בעולם לא כזה נפלא, בארה"ב יש כל יום מקרה ירי עם 1-10 הרוגים/פצועים, הרבה דברים הזויים כמו חטיפת ילדים ואונס קטינים ובגלל זה גם לא מסתובבים פה בלילה.

נו אז תסדר לי כבר אמריקאית! כמה כסף היא רוצה?

כי אתה צריך לדעת מה אתה רוצה לעשות שם.
מה תעשה אחרי שתעבור לשם?
צריך לדעת במה תעסוק וכו
בוא נגיד ש"הייתי רוצה".. אי אפשר לדעת מה יהיה
אני מדבר יותר על אירופה. בכל מקום יש מינוסים ופלוסים אבל אחרי כמה טיולים בעולם, באמת שזו לא קלישאה שיש פה בעיות חינוך קשות וכו..

אני מכיר מישהו שהתחתן ב $15,000
ובארהב לא צריך לגור ביחד ולא בודקים אותם? כי אני יודע שבקנדה זה ככה.
כשהייתי שם ניסיתי להציע למישהי אבל היא אמרה שבודקים. אני הרבה יותר רוצה בקנדה אבל זה קשה.
אם אתה מוצא ב10 אני בא עכשיו עם מזומן. 😃

• פותח/ת השרשור
ובארהב לא צריך לגור ביחד ולא בודקים אותם? כי אני יודע שבקנדה זה ככה.
כשהייתי שם ניסיתי להציע למישהי אבל היא אמרה שבודקים. אני הרבה יותר רוצה בקנדה אבל זה קשה.
אם אתה מוצא ב10 אני בא עכשיו עם מזומן. 😃
בודקים, הם גרו ביחד שנה בחדרים נפרדים, נראה לי שהוא שילם את השכר דירה או משהו בסיגנון.
אחרי שנה כבר לא כל כך בודקים ואחרי 3 שנים (מאז החתונה) מקבלים GC קבוע ואפשר להתגרש (עדיף לא להתגרש עד האזרחות שזה 5 שנים מאז החתונה) ואז אפשר לעשות מה שרוצים אתה אזרח מכל דבר תיכנס תצא מארה"ב תעשה מה שבא לך.
הבעיה העיקרית שלך זה יהיה לעבור את הראיון בשגרירות עם חתונה מזוייפת, הם שואלים המון שאלות כמו "איפה הכרתם?" או "מה התיכנונים של אישתך לעתיד" וצריך להראות תמונות שלכם וכל מיני בולשיט, אבל אנשים עברו את זה כמו שאמרתי אני מכיר 2 ישראלים חברים של אחי שבא לפה לפני שנה וחצי וזהו הוא הוציא גרין קארד וחי פה ו"נשוי" לאיזה פרחה ב 15,000 דולר (הוא שילם עוד איזה 5-7 אלף דולר לעורך דין כי הוא היה באוורסטיי ואז התחתן)

money well spent
אם אתה נתקל במישהי שזקוקה למזומנים, אני פה.

• פותח/ת השרשור
זה לא בעיה למצוא לך מישהי, הקטע הוא שאתה באמצע תואר ולעזוב כרגע לא יהיה חכם כי הלימודים פה מאוד יקרים, תבקש מלגה לתואר 2 ותבוא לפה ותוציא ויזת עבודה לאחר מכן ותשאר פה על גבי GC מבוסס חברה, המון עושים את זה ועד אז תקווה שהמצב הכלכלי ישתפר.

מה זה GC מבוסס חברה?
יש דבר כזה? זה לא רק נישואין?

• פותח/ת השרשור
GC אפשר לקבל ע"י הרבה דברים.
1. איחוד משפחות (אבא/אמא/סבתא/סבא/אח/אחות)
2. חתונה
3. חברה שמביאה לך ויזת עבודה ואז מבקשת להוציא לך GC כי אתה יעיל לחברה ורוצים שתשאר
4. אם תשקיע 500,000 דולר או משהו בסיגנון תוכל גם לקבל GC בדרכי קומבינה כזו או אחרת

אז זה או להתחתן עם איזה בימבו או להתחתן עם החברה. מה לא עושים כדי לעבור 😃
אני אציע נישואין ללייל + עבודה ב"חברה" שלו. 🤡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית