הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מאסה ולימודים

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
חברים מה אתם חושבים על סייקל מאסה במהלך הלימודים? אמור לפגום במשהו? להוסיף?
ראוי לציין שאני נוטל ריטלין במהלך הלימודים.

לגביי הלימודים, זה תלוי בזמן הפנוי שלך, אם הלימודים לא יפריעו לך לאכול להתאמן ולנוח אז אין עם זה בעיה.
אם זו שנה א אני הייתי מציע לך לחכות קצת ולראות איך אתה מסתדר עם זה.
לגביי הרטלין תחכה לתשובה ממשהו אחר כי לי אין מושג.

אם אתה יכול לצרוך מספיק קלוריות ומספיק חלבון, להתאמן באינטנסיביות הדרושה ובתדירות הדרושה וכמובן לישון כל לילה לפחות 8 שעות אז מה זה משנה אם אתה בלימודים, בעבודה או בחלל.. כל זה מאוד כללי אבל את התמונה הכוללת אתה בטח מבין...

• פותח/ת השרשור
התכוונתי יותר באופן הקוגנטיבי של העניין 😃 סייקל מוציא ממני את הסופרמן שלי. לא ניסיתי בלימודים (חוזר לעשות תואר שני) וחשבתי שמישהו פה יכול לדבר מהנסיון האישי שלו

אני באופן אישי מרגיש מצויין מבחינה מנטלית, שום דבר בסגנון של עצבנות יתר, נטייה להתעצבן בקלות וכו'.. בשנה האחרונה גם למדתי בזמן הסייקל ואם כבר אז הייתי רגוע יותר ושליו יותר, כמובן שזה אינדיווידואלי לחלוטין ומה שאני הרגשתי אתה עשוי להרגיש בדיוק הפוך..

אני חושב שלא ממש הבנתי את השאלה, אתה שואל אם הסייקל עלול לפגוע לך בלימודים או להיפך?
בכל מקרה, הניסיון היחיד שהיה לי היה בדיוק באותה סיטואציה ולא היו בעיות, אבל כמו שבאקמן ציין זה אינדיווידואלי וגם תלוי בחומרים שאתה משתמש ובמינון.

אם זו שנה ראשונה אני אומר שתחכה טיפה, חבל לקחת סיכונים מיותרים ולהרוס שנת לימודים בשביל 5 ק"ג מסת שריר, לא ככה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית