הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר תשובה ספורטאי NABBA להנהלת האיגוד

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך

KALINA

משתמש משקיע
3,266
12
נק' מוניטין:
8,489
3,266
12
ספייס ב"ש
לכבוד: הנהלת איגוד NABBA
מאת: מיטב ספורטאים מתחרים ותומכים באיגוד בארץ

הנדון:פרישה סופית ועצומה לכל הספורטאי פיתוח גוף בישראל
לאור המצב החמור שהתפתח לאחרונה והתנהלות המבישה של הנהלת האיגוד כלפי סטס סטרוזברג וורה ספנייב ,אנו הספורטאים החותמים מטה החלטנו פה אחד,באופן חד משמעי להפסיק לאלתר כל פעילותנו באיגוד ,אשר מבזה את הספורטאים שלו. אנו מבעים כאן מחאתנו כלפי היחס הרודני של הנהלת האיגוד בטובי ספורטאי ישראל,אשר מייצגים בכבוד רב את האיגוד והמדינה בפרט,בתחרויות בארץ ובחו"ל.
לא ניתן יד לאיגוד אשר לא מכבד ולא מתגמל כראוי את הספורטאים שמשקעים את כל מרצם בקידום הענף בארץ ובחו"ל.
אנו מכריזים בזאת על הפסקת שיתוף פעולה מיידי וניתוק מוחלט מכל גורם המקשר ו/או מייצג את איגוד NABBA בישראל.
להזכירכם,רבותי,זוהי מדינה דמוקרטית עם חופש ביטוי לכל אדם,לא ניתן כי יכפו עלינו מדיניות קשה ומחפירה מאין זאת.
אם נמצא ספורטאי אשר מזדהה עם עצומה זו,אנו קוראים לכל מתחרה לדרך חדשה וטובה יותר.

להלן שמות הספורטאים:

אנטון קולומייץ
תמר קולומייץ
גדי טארוני
אלברט לינדרמן
אולגה קורקולין
תומר שוקרון
אלירן מורגן
אלי רובין
גלעד בן יעקוב
יוסי אדרי
איתיאל שפירא
סרגיי מישנקו
אלכס סטוקנוב
דביר אלון
אלנה פרנקל
יקי אסא
מיכאל פבצוב

🤘🤘🤘

צעד אמיץ, מאחל לכולכם בהצלחה עם זה!

ד"א, אולגה קורוקולין הייתה עד שנה שעברה שיאנית ישראל בקפיצה לגובה

:161bd:באמת כל הכבוד לכם ובהצלחה 😃

אחלה יוזמה, מקווה שילך לכם טוב עם האיגוד החדש, אולי נקפוץ גם לתחרות אחת אם זה יפול בזמן שאני אהיה בארץ (ואם לא ידקרו אותי שם LOL)

משה אם יעשו עליך WANTED עם הרבה כסף אני בא לצוד אותך

יש עלי כבר WANTED בכל המקומות המקובלים, הפרס זה אבקת חלבון ופורמולה 😛

יש עלי כבר WANTED בכל המקומות המקובלים, הפרס זה אבקת חלבון ופורמולה 😛
LOL

אנטון שחקתם אותה !
ההפתעה אפילו יותר טובה ממה שחשבתי.

שאו ברכה.

נערך לאחרונה:
ואי שיחקתם אותה, אני מעריך שאמנון גאון ירד לקרקע, ישר כוח!!

בינתיים בכל ההודעות שלו, אם הייתי יכול לקבל שקל על כל מילה "מוצא לנכון" הייתי עשיר :D
אני לא אוהב את הטון המתנשא שלו, אני לא אומר לרגע שההתנהגות של סטס וורה הם היו ב 100% בסדר, אבל עדיין יש דרך להתנהג מצד אמנון. אני חושב שזכותו של סטס להקים ארגון תחרותי פתוח אשר מאפשר לכולם להתחרות, זה זכותו המלאה.
ההשוואה של אמנון עם שחקני כדורגל לא נכונה, כי שחקני כדורגל מקבלים משכורת מהקבוצה שלהם ולעומת זאת, מתחרי נאבה/IFBB לא מקבלים שום משכורת והם לא חייבים שום דבר לאיגודים. זה לא שהם הקימו איגוד מתחרה, אלא הם עשו משהו יפה שהמטרה היא רק טובת הפיתוח גוף בישראל.

מישהו רוצה לכתוב סיכום קצר (וענייני אם אפשר) של מה קרה, לאלה שלא עקבו עד עכשיו?

כל הכבוד על היוזמה.
שיהיה בהצלחה !!

הלוואי וזה היה אפשרי לארגן חרם צרכנים כזה בעוד דברים בחיים

מישהו רוצה לכתוב סיכום קצר (וענייני אם אפשר) של מה קרה, לאלה שלא עקבו עד עכשיו?
סטאס לא הופיע בנאבא 2010 בהופעה הראווה שהיה אמור להציג, ורה (פיטנס נשים) גם כן לא הופיע שם. טסט פותח איגוד חדש בארץ. סטס הודיע במייל יום-יומיים לפני לאמנון שהוא לא יגיע להופעת ראווה שהיה אמור להגיע בתחרות אבל הוא כן בא והיה בין הקהל, ורה הודיע שבוע לפני שהיא חולה ולא תוכל לעלות אבל כן הופיע שבוע לאחר מכן בתחרות שהתקיימה באשדוד, התחרות של סטס.
על פי כל זאת סטטס וורה מושעים מאיגוד נאבא העולמי והישראלי לצמיתות.

וכן אמנון צריך לעבוד קצת על ההבדלים בין "עם" ל "אם"

יש פה יותר מדי תמימות בכל הסיפור הזה.

סטאס ידע עוד לפני התחרות האחרונה של נאבבא שהתחרות שהוא מארגן זה לא מר ישראל קלאסיק ולא איזה רעיון רומנטי שכל המתחרים הטובים ביותר מכל האיגודים יעמדו על במה אחת. הוא ידע שהוא פותח ארגון שלישי, וסביר להניח שהוא התחיל להריץ את הרעיון הזה כשהוא חזר מהתחרות האחרונה של מר עולם או אפילו מר יוניברס. אני מקווה שהוא הגיע להחלטה הזו מתוך הבנה שלא יכול להיות שכל הנטל הכלכלי יהיה על הספורטאים עצמם בלי שום סיוע מהאיגוד (התרוץ הקבוע הוא שהתקנון העולמי אוסר לתת פרס כספי בתחרות חובבנית), ולא מתוך תסכול על המיקומים הנמוכים של כל המשלחת והתקווה שבאיגוד NAC הרמה של המתחרים תהיה יותר נמוכה.

הטעות (או שלא) של סטאס הייתה ההחלטה להודיע על ביטול ההופעה שלו כמה ימים לפני התחרות דווקא במייל. אם הספורטאי המוביל של האיגוד לא יכול להתקשר בטלפון ליושב ראש ולהגיד לו שהוא לא מתכוון להופיע אצלו זה אומר שמשהו לא בסדר ולפי דעתי, אמנון צדק כשהוא הדיח את שניהם. יותר מזה, יש הרגשה שסטאס ידע שזה מה שיקרה, ואפילו קיווה שזה מה שיקרה כי עכשיו יש לו מניע יותר חזק ל"מסע הצלב" שלו כנגד איגוד נאבבא וגיוס מתחרים לאיגוד NAC.

העצומה הזו שאנטון הפיץ פה, הייתה נכתבת בכל מקרה. אם אמנון לא היה מפרסם את ההדחה של סטאס וורה בפורום הרשמי של נאבבא, אז מישהו כבר היה דואג להפיץ את זה במקום אחר ועדיין הייתה תלונה על היחס המגעיל שורה וסטאס קיבלו מהאיגוד. אני מסכים עם התפיסה של העצומה, לא עם הטון שלה, וקצת מתקשה להבין את ההשחלה של רעיון המדינה הדמוקרטית שנכנס שם לקראת הסוף.

נ.ב.
אנטון, אל תיקח את זה אישית, אני לא יודע מי כתב את העצומה הזו, אבל אם אתם בוחרים לפרסם עצומה רשמית ורצינית, עדיף שהיא לא תהיה מלאה בשגיאות כתיב.

• פותח/ת השרשור
יש פה יותר מדי תמימות בכל הסיפור הזה.

סטאס ידע עוד לפני התחרות האחרונה של נאבבא שהתחרות שהוא מארגן זה לא מר ישראל קלאסיק ולא איזה רעיון רומנטי שכל המתחרים הטובים ביותר מכל האיגודים יעמדו על במה אחת. הוא ידע שהוא פותח ארגון שלישי, וסביר להניח שהוא התחיל להריץ את הרעיון הזה כשהוא חזר מהתחרות האחרונה של מר עולם או אפילו מר יוניברס. אני מקווה שהוא הגיע להחלטה הזו מתוך הבנה שלא יכול להיות שכל הנטל הכלכלי יהיה על הספורטאים עצמם בלי שום סיוע מהאיגוד (התרוץ הקבוע הוא שהתקנון העולמי אוסר לתת פרס כספי בתחרות חובבנית), ולא מתוך תסכול על המיקומים הנמוכים של כל המשלחת והתקווה שבאיגוד NAC הרמה של המתחרים תהיה יותר נמוכה.

הטעות (או שלא) של סטאס הייתה ההחלטה להודיע על ביטול ההופעה שלו כמה ימים לפני התחרות דווקא במייל. אם הספורטאי המוביל של האיגוד לא יכול להתקשר בטלפון ליושב ראש ולהגיד לו שהוא לא מתכוון להופיע אצלו זה אומר שמשהו לא בסדר ולפי דעתי, אמנון צדק כשהוא הדיח את שניהם. יותר מזה, יש הרגשה שסטאס ידע שזה מה שיקרה, ואפילו קיווה שזה מה שיקרה כי עכשיו יש לו מניע יותר חזק ל"מסע הצלב" שלו כנגד איגוד נאבבא וגיוס מתחרים לאיגוד NAC.

העצומה הזו שאנטון הפיץ פה, הייתה נכתבת בכל מקרה. אם אמנון לא היה מפרסם את ההדחה של סטאס וורה בפורום הרשמי של נאבבא, אז מישהו כבר היה דואג להפיץ את זה במקום אחר ועדיין הייתה תלונה על היחס המגעיל שורה וסטאס קיבלו מהאיגוד. אני מסכים עם התפיסה של העצומה, לא עם הטון שלה, וקצת מתקשה להבין את ההשחלה של רעיון המדינה הדמוקרטית שנכנס שם לקראת הסוף.

נ.ב.
אנטון, אל תיקח את זה אישית, אני לא יודע מי כתב את העצומה הזו, אבל אם אתם בוחרים לפרסם עצומה רשמית ורצינית, עדיף שהיא לא תהיה מלאה בשגיאות כתיב.
מה פתאום אישית!!!!??? רק לפי זה אני יכול להסיק כי אנחנו לא מכירים אישית. להפיך כח אדם שפניתי אליו בנוגע לעצומה אמרתי שאני אקבל כל החלטה -עובדה,ניגרי לא ברשימה והוא חבר קרוב ואני לא שופט אותו על אי הצתרפות.
אין שום מסע צלב כנגד NABBA ישראל,פשוט אנחנו מתחפפים באלגנטיות ומנסים לבדנו עם הרבה מאד תומכים להקים משהו טוב יותר,תהור יותר.
אני אשמח לענות על שאלות בכנות.
נ.ב.
כצפוי כבוד הנשיא אמנון נעל את הפורום שלו וזה מונע מהקהל התומכין ו/או המתנגדים להחלתה להתבטאות. מתקשר בלי סוף לאנשים ברשימה ומסביב ומטריד אותם..טיפה כבוד עצמי...
אגב,אהבתי תשובה של גדי באי מייל

---------- התגובה התווספה 04-09-2010 ב 11:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה 03-09-2010 ב 19:46 ----------

לעצומה המתקפות באופן רישמי עוד עשרה ספורטאים דגולים, ביניהם בוגדן וליאור סנטו, אסף וגם שגיא גרשגורן החובב אמת 😃
יוסי עם בת זוגתו המדהימה אם אני מבין נכון גם איתנו.

---------- התגובה התווספה ב 11:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:05 ----------

לעצומה המתקפות באופן רישמי עוד עשרה ספורטאים דגולים, ביניהם בוגדן וליאור סנטו, אסף וגם שגיא גרשגורן החובב אמת 😃
יוסי עם בת זוגתו המדהימה אם אני מבין נכון גם איתנו.

Back
למעלה תחתית