הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מר ישראל נאבא 2009 NABBA

דירוג הנשים

היו שלוש מועמדות, אך אני מכיר רק שתיים:

1) ורה ספנייב
2) תמר קולומיץ

ורה התחרתה לרוב ב-IFBB. נראה שנמאס לה, אז ניסתה את מזלה אצל נאב"א. הבעיה היא שאצל נאב"א אין קטוגוריית פיתוח גוף לנשים כבר שנים, אז "דחפו" להתחרות בקטגוריית בודי-פיטנס.

מעניין איך נראתה הרוטינה שלה ...

ביחס לוורה, שהיא מרימת משקולות (powerlifter) תחרותית מנוסה ומרת ישראל מספר פעמים, תמר עולה אל הבמה התחרותית לראשונה בחייה, כמתחרת בודי-פיטנס.

הייתה תחרות באמת מרשימה, חוץ מהשמן הליצן ההוא שעלה לפיטנס הייתי בטוח שזה מתיחה, ושגיא גרשגורן לפני התחרות עושה לי כזה אני בטוח לוקח ואתה תראה עוד 5-6 ימים אני מעלה 7 קילו חחחחחחחחחחחחח התאפקתי לא לצחוק 😆, סטס נתן גאסט שאו מדהים והגיע בשייפ יפה מאוד, וכן הייתה הצעת נישואין ואחרי התחרות גלעד הביא לי בוקס בבטן 🙄

נ.ב

וורה ספנייב שלקחה מרת ישראל מאמנת במכון שלי כבוד !!!

נערך לאחרונה:
חחחחחחחחחחח ורה הזאת מפלצתית!!!
באמת רמה של חו"ל בחיים שלי לא חשבתי שאישה יכולה להיות כלכך ענקית!היא גם גבוהה בנוסף.
חחחח שגיא היה בדיחה הוא בדיחה והוא ישאר בדיחה..באמת סתום אמיתי..הוא ויואב טל צמד חמד צריכים להתנשק ולהתחתן.

גלעד אתה מת חח במסדרון אני מדבר עם שגיא הוא אשכרה עושה לי אתה תראה עוד 5-6 ימים אני מעלה לך 7 ק"ג ככה בלי זריקות ותאמת אני דיי מרחם על הבן אדם הזה רואים שיש לו בעיות אישיות, ובתאכלס חוץ מידיים שגם הם בגדר הסביר+ לא ראיתי משהו מיוחד אצלו במיוחד הגב שאני בספק אם הוא נתן לו איי פעם אימון.

נ.ב

משהו יכול להגיד לי מי זה היה הליצן ההוא שעלה בפיטנס על 18% שומן ועוד בלי צבע? לא מבין איך אלי האנה מרשה לעצמו לעשות בדיחה ככה מהעסק אני במקומו אומר לאנשים כאלה קחו את הכסף בחזרה ועופו לי מהעיניים.

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית