עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חברים,בקשר לחגורות.
אחרי שניסיתי לעשות כמה הזמנות בפייפאל והבנתי איך זה עובד,אשמח לעזור בהזמנה ולקחת אותה על עצמי.
קודם כל,תאשרו שכל מי שמופיע ברשימה אכן בטוח שהוא רוצה להזמין והולך לשלוח כסף לחשבון שלי.
עכשיו מספר שאלות למישהו שכבר הזמין ויודע איך התהליך פועל.
1.מה זה הTAX שהוא מוסיף לי אוטומטית למחיר הקניה,האם זה במקום לשלם מכס ומע"מ כשחבילה מגיעה?
2.האם יש אפשרות לדבר עם האתר שיעשו הנחה כלשהי בהתחשב בכך שאנחנו מזמינים 10 חגורות במכה?
3.החבילה מגיעה לסניף הדואר הקרוב לבית של מי שמזמין,אני זוכר שפיצלתם את זה איכשהו,אפשר פרטים?
בנתיים זהו,אשמח לתשובה בהקדם האפשרי,רוצה שבסוף השבוע הבא נתארגן במהלך השבוע על הכל ונזמין.
ערב טוב וחג שמח!
אוקיי כשתחזור מחו'ל אני אשלח לך כסף+ כסף למשלוח מאשדוד לאיפה שאני גר .אשדוד,וכאן הבעיה לצפוניים.
המקסימום שאני יכול לעשות זה להגיע בהזדמנות למרכז.
דרך אגב,תצטרכו לחכות קצת יותר מחודש,כי ב24 אני יוצא לשבועיים לחו''ל,חוזר ב7.11.
חברים,בקשר לחגורות.
אחרי שניסיתי לעשות כמה הזמנות בפייפאל והבנתי איך זה עובד,אשמח לעזור בהזמנה ולקחת אותה על עצמי.
קודם כל,תאשרו שכל מי שמופיע ברשימה אכן בטוח שהוא רוצה להזמין והולך לשלוח כסף לחשבון שלי.
עכשיו מספר שאלות למישהו שכבר הזמין ויודע איך התהליך פועל.
1.מה זה הTAX שהוא מוסיף לי אוטומטית למחיר הקניה,האם זה במקום לשלם מכס ומע"מ כשחבילה מגיעה?
2.האם יש אפשרות לדבר עם האתר שיעשו הנחה כלשהי בהתחשב בכך שאנחנו מזמינים 10 חגורות במכה?
3.החבילה מגיעה לסניף הדואר הקרוב לבית של מי שמזמין,אני זוכר שפיצלתם את זה איכשהו,אפשר פרטים?
בנתיים זהו,אשמח לתשובה בהקדם האפשרי,רוצה שבסוף השבוע הבא נתארגן במהלך השבוע על הכל ונזמין.
ערב טוב וחג שמח!
אוקיי כשתחזור מחו'ל אני אשלח לך כסף+ כסף למשלוח מאשדוד לאיפה שאני גר .
מאשר.
אני גר ליד ראשל"צ איך אוכל לאסוף את החגורה?
מאשר.
כן, תודה.עכשיו שמתי לב שאתה לא רשום ברשימה.
אתה צריך גם חגורה אקונומי XL?