הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

██✯✯✯ הזמנה חולצות, נעלי משקולות, חגורות, וציוד אחר ✯✯✯ ███

כן. הוא עושה לנו את ההנחה ויש מצב שהמשלוח יצא קצת יותר זול. אני אעדכן אותך מחר כשיהיה לנו יותר פרטים.
ההזמנה תצא בקרוב מאוד.

חברים,בקשר לחגורות.
אחרי שניסיתי לעשות כמה הזמנות בפייפאל והבנתי איך זה עובד,אשמח לעזור בהזמנה ולקחת אותה על עצמי.
קודם כל,תאשרו שכל מי שמופיע ברשימה אכן בטוח שהוא רוצה להזמין והולך לשלוח כסף לחשבון שלי.

עכשיו מספר שאלות למישהו שכבר הזמין ויודע איך התהליך פועל.
1.מה זה הTAX שהוא מוסיף לי אוטומטית למחיר הקניה,האם זה במקום לשלם מכס ומע"מ כשחבילה מגיעה?
2.האם יש אפשרות לדבר עם האתר שיעשו הנחה כלשהי בהתחשב בכך שאנחנו מזמינים 10 חגורות במכה?
3.החבילה מגיעה לסניף הדואר הקרוב לבית של מי שמזמין,אני זוכר שפיצלתם את זה איכשהו,אפשר פרטים?

בנתיים זהו,אשמח לתשובה בהקדם האפשרי,רוצה שבסוף השבוע הבא נתארגן במהלך השבוע על הכל ונזמין.

ערב טוב וחג שמח!

אשדוד,וכאן הבעיה לצפוניים.
המקסימום שאני יכול לעשות זה להגיע בהזדמנות למרכז.

דרך אגב,תצטרכו לחכות קצת יותר מחודש,כי ב24 אני יוצא לשבועיים לחו''ל,חוזר ב7.11.

חברים,בקשר לחגורות.
אחרי שניסיתי לעשות כמה הזמנות בפייפאל והבנתי איך זה עובד,אשמח לעזור בהזמנה ולקחת אותה על עצמי.
קודם כל,תאשרו שכל מי שמופיע ברשימה אכן בטוח שהוא רוצה להזמין והולך לשלוח כסף לחשבון שלי.

1.מה זה הTAX שהוא מוסיף לי אוטומטית למחיר הקניה,האם זה במקום לשלם מכס ומע"מ כשחבילה מגיעה?
2.האם יש אפשרות לדבר עם האתר שיעשו הנחה כלשהי בהתחשב בכך שאנחנו מזמינים 10 חגורות במכה?
3.החבילה מגיעה לסניף הדואר הקרוב לבית של מי שמזמין,אני זוכר שפיצלתם את זה איכשהו,אפשר פרטים?

בנתיים זהו,אשמח לתשובה בהקדם האפשרי,רוצה שבסוף השבוע הבא נתארגן במהלך השבוע על הכל ונזמין.

ערב טוב וחג שמח!

מאשר.

1.עד כמה שאני יודע הtax לא קשור לישראל, ועדיין נקבל מכס ומע"מ (אני קיבלתי הזמנה שעשיתי משם לבד)
2. אני ניסיתי לשלוח להם מיילים להאוס אוף פיין ולא ענו לי. אז ככה שיש לי נסיון לא טוב איתם מבחינת שירות לקוחות. צריך לשאול את מי שהזמין את החגורות פעם שעברה
3. זה מגיע לסניף דואר בהנחה שלא צריך לשחרר מהמכס (אין שום סיבה שנצטרך), אחרי זה אפשר לשלוח בדואר כמה חגורות לנציג מהמרכז שיחלק, ולנציג מהצפון שיחלק.

עדיף לברר לעומק יותר כי אני לא סמכות עליונה בהקשר הזה..😣

אשדוד,וכאן הבעיה לצפוניים.
המקסימום שאני יכול לעשות זה להגיע בהזדמנות למרכז.

דרך אגב,תצטרכו לחכות קצת יותר מחודש,כי ב24 אני יוצא לשבועיים לחו''ל,חוזר ב7.11.
אוקיי כשתחזור מחו'ל אני אשלח לך כסף+ כסף למשלוח מאשדוד לאיפה שאני גר .

חברים,בקשר לחגורות.

ערב טוב וחג שמח!

מאשר.
אני גר ליד ראשל"צ איך אוכל לאסוף את החגורה?

אוקיי כשתחזור מחו'ל אני אשלח לך כסף+ כסף למשלוח מאשדוד לאיפה שאני גר .

ההזמנה תתבצע לפני שאצא לחול,כדי שהחגורות כבר יהיו בארץ איך שאני חוזר.

---------- התגובה התווספה ב 15:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:48 ----------

מאשר.
אני גר ליד ראשל"צ איך אוכל לאסוף את החגורה?

זה לא רחוק מאשדוד,תבוא לאסוף,או שתשלך יותר כסף בישביל המשלוח אליך.

נחסוך לך בדיקה - 10 ש"ח לרשום + 5 לקופסא מתאימה, סה"כ 15 ש"ח תוספת לשילוח.

אחלה,תודה על המידע!

---------- התגובה התווספה ב 12:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:07 ----------

עכשיו שמתי לב שאתה לא רשום ברשימה.
אתה צריך גם חגורה אקונומי XL?

יש עוד אנשים שלא אישרו,נא לאשר שאתם באמת רוצים להזמין!
-van-damme
-TheZoRT
-12344
-משועמם

מאשר. כמה כסף כל העסק יוצא? החגורה שלי עולה 39$. כמה אני צריך להוסיף למשלוח, עמלות paypal, מכס, שוחד ושאר ירקות?
ד"א, ב paypal אני משלם בדולרים או בשקלים? ואם בשקלים, לפי איזה שער המרה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית