██✯✯✯ הזמנה חולצות, נעלי משקולות, חגורות, וציוד אחר ✯✯✯ ███

מה נסגר עם ההזמנה? מתי היא תצא לפועל יש למישהו מושג?
ומה הדרכים לשלם?

ההזמנה תצא ברגע שמישהו יקח על עצמו את ההזמנה, כשכולם אוכלי חינם ורוצים לקבל רק את שלהם ולא לעזור לאחרים זה מה שיוצא אין לאף אחד.

זה טיפה מסובך יותר משתיארתי פה.. אבל אם הכל יסתדר לי בראשון לעשירי אני מבטיח לעזור.*

אני מוכנה להתנדב להזיז את עניין הזמנת הנעליים אבל רק אם מישהו אחר יתנדב לנסוע איתי לנתב''ג לאסוף אותם כי אין לי רכב ואי אפשר להעמיס על הקטנוע.

זה מגיע לדואר הקרוב לבית זה לא מגיע לנתב"ג
ומה עם מכס?
והאם בכלל יש רווח כלשהו מלהזמין 4 זוגות? או שבכמות כזאת אין שום הנחה וכבר עדיף לכולם להזמין לבד?
ובקיצור אז מה עושים? אני אוספת כסף מכולם עושה הזמנה וכשזה מגיע - זה מגיע לדואר ואני שולחת/מעבירה לכולם את מה שהם הזמינו?

ומה עם מכס?
והאם בכלל יש רווח כלשהו מלהזמין 4 זוגות? או שבכמות כזאת אין שום הנחה וכבר עדיף לכולם להזמין לבד?
ובקיצור אז מה עושים? אני אוספת כסף מכולם עושה הזמנה וכשזה מגיע - זה מגיע לדואר ואני שולחת/מעבירה לכולם את מה שהם הזמינו?
אני לא יודע אם יש הנחה על 4. אבל כן- את אוספת כסף מפייפאל ואז מוציאים הזמנה וכשזה מגיע את רק צריכה לשלוח את זה לאנשים.
משה, יש יתרון כלשהו בלקנות 4 ביחד?

אם זה מגיע לדואר הקרוב לבית אז אין לי בעיה לקחת על עצמי משהו ולתרום, אם זה מגיע למס אז זאת תהיה בעיה בשבילי כי אני עובד עד +4 והמכס נסגר ב 2.
חוץ מזה אני מוכן לעשות את זה אבל לא בא לי להתחיל לקבץ נדבות מאנשים אז רק מי שרציני שיקנה.
כניראה שאני אקנה נעליים

ומה עם מכס?

לא הבנת

את אוספת מכולם כסף ואז בורחת לחו"ל

אם זה מגיע לדואר הקרוב לבית אז אין לי בעיה לקחת על עצמי משהו ולתרום, אם זה מגיע למס אז זאת תהיה בעיה בשבילי כי אני עובד עד +4 והמכס נסגר ב 2.
חוץ מזה אני מוכן לעשות את זה אבל לא בא לי להתחיל לקבץ נדבות מאנשים אז רק מי שרציני שיקנה.
כניראה שאני אקנה נעליים

אין לך מה לקבץ נדבות, מי שלא מעביר לך כסף לא מזמינים לו, אתה לא רודף אחרי אף אחד
ואחריות של המזמין לבוא לקחת את ההזמנה ממך או לשלם לך שתשלח לו אותה בדואר רשום

כניראה שאני אקנה נעליים
תרשום פרטים.

אני לא יודע אם יש הנחה על 4. אבל כן- את אוספת כסף מפייפאל ואז מוציאים הזמנה וכשזה מגיע את רק צריכה לשלוח את זה לאנשים.
משה, יש יתרון כלשהו בלקנות 4 ביחד?

מבחינת ההנחה שקיבלנו אז, אם היא עדיין אפשרית, לא צריכה להיות לך בעיה גם אם אלה יהיו רק 4 זוגות נעליים, אתה יכול לקבל אותה גם רק על זוג אחד (או לפחות יכולת).

תודה.
על מה בדיוק הייתה ההנחה? איך השגתם אותה ועם מי דיברתם?

[email protected]

זה אחד מהבעלים, או משהו דומה, של VS. תשלח לו אימייל ותגיד לו שהיה לך חבר שהזמין ממנו נעלי WL בהנחה ושאתה רוצה לדעת אם הוא עדיין מציע עיסקה כזאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית