██✯✯✯ הזמנה חולצות, נעלי משקולות, חגורות, וציוד אחר ✯✯✯ ███

האנשים מ-VS קצת בעייתיים באימייל, הם נוטים לסנן אותך ברגע שאתה מבקש מהם משהו שלא נראה להם. אותי סיננו 3 נציגים שונים כל פעם ברגע שביקשתי מהם לשלוח את הנעליים בסוג משלוח זול יותר.

הקטע הוא שאם אתם שולחים את זה אלי, הם לוקחים 10% מס + 10-15 דולר משלוח אלי, אם אתם שולחים לישראל, הם לא לוקחים את המס הזה.

הקטע הוא שאם אתם שולחים את זה אלי, הם לוקחים 10% מס + 10-15 דולר משלוח אלי, אם אתם שולחים לישראל, הם לא לוקחים את המס הזה.
זה לא שיש לנו ברירה אחרת.. נראה כמה אנשים בסופו של דבר ירצו נעליים.
יכול להיות שחוץ מ-4 הקודמים יש עוד 1 או שניים שמצטרפים.

תזכרו לעדכן מה קורה עם זה כשכל הפרטים נסגרו :X

תודה על העבודה הקשה חברים.

עכשיו אני רואה שבהזמנה הקודמת של החגורות החבר'ה שילמו רק מעמ (16%) ולא מכס.
אז לדעתי צריך לעשות מה שהם עשו - לשלוח את הסכום המדויק לחגורה, ובמידה וידרשו מעמ \ מכס, להוסיף את הכסף.
Vibryll, מה אתה אומר?

אני זוכר שחבילה אחת לצפון פעם שעברה שילמה גם מע"מ וגם מכס וכל שאר האנשים השלימו את הכספים כשהם באו לקחת את החגורה.
החבילה למרכז היה לה רק מע"מ.
אז זה דיי אפור ותלוי ביחסים המיניים שהמוכס קיבל בלילה לפני, וכמה הוא שונא פאוורליפטינג ומכון כושר.
בקשר לנעליים, אם זה יותר מ-4 נעליים, מחיר המשלוח לישראל הוא $110

אני זוכר שחבילה אחת לצפון פעם שעברה שילמה גם מע"מ וגם מכס וכל שאר האנשים השלימו את הכספים כשהם באו לקחת את החגורה.
החבילה למרכז היה לה רק מע"מ.
אז זה דיי אפור ותלוי ביחסים המיניים שהמוכס קיבל בלילה לפני, וכמה הוא שונא פאוורליפטינג ומכון כושר.
בקשר לנעליים, אם זה יותר מ-4 נעליים, מחיר המשלוח לישראל הוא $110
משה כתב לך כבר הבחור ש moo דיבר עליו?

זהו, שזה אפור כי הפקידים לא מקצועיים, לא כי החוקים אפורים. כתוב בפירוש שלמדינת הסכם יש רק מע"מ, וארה"ב נכללת במדינת הסכם.

בגלל שמע"מ בכל מקרה משלמים, לדעתי עדיף שקודם נשלם את הסכום על החגורה + משלוח + מע"מ,
ואם יבקשו מכס נוסיף (או נדבר עם המכס ונערער, רק שזה יעכב את העניין. מה שבא לכם 🚬🤪🚬).

נעליים

אני מעוניין גם להזמין נעליים
דגם: מעדיף אדידס אבל אם אין ברירה אז VS לבן
מידה: תלוי בדגם
איזור:רחובות
תודה רבה לעוסקים בהזמנה.👏

בסדר,שלמו כולל מע''מ,אם יהיה גם מכס תוסיפו בהמשך.
אקונומי 46.5
חגורת דיפס 53.5

חברה,מה קורה עם ההזמנה,אף אחד לא שלח כלום עדיין,אחרי השבת יהיה בעייתי להזמין כי אני שבועיים בבסיס ואז בחו''ל.

בסדר,שלמו כולל מע''מ,אם יהיה גם מכס תוסיפו בהמשך.
אקונומי 46.5
חגורת דיפס 53.5
חישבתי ויצא לי 42.79 לאקונומי כולל מע"מ.. (חישבתי לפי 9 אנשים שצוינו בדף קודם).

ולד - תפתח בבקשה נושא חדש ותכתוב בדיוק כמה אנשים מזמינים בטוח, ככה נדע איפה אנחנו עומדים מבחינת מחיר.
בנוסף, חזרו אליך בקשר להנחה על הקניה?

לא חזרו אלי על ההנחה וגם על הTax.
אני כותב מהפלאפון לכן בעייתי לעשות רשימה חדשה,זה יקח שנה.
סה''כ יש 8 מזמינים לאקונומי ו1 לחגורת דיפס.
van-damme לא אישר עדיין,12344 ביטל.
עשיתי שוב חשבון וזה מה שיצא:
לכל ההזמנה יש Tax של 25 דולר,ומשלוח של 35 דולר,זה יוצא 6.66 דולר תוספת רק על משלוח ומס,נעגל ל7.
יוצא 40 דולר לחגורת אקונומי ו46 לחגורת דיפס.
תכפיל ב1.16 ותקבל 46.4 ו53.36,שאותם תעגל ל46.5 ו53.5.
מספיק משכנע?😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית