הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי תהליך הדהטוקסיפיקציה

סתמישהו

משתמש מתחיל
264
17
נק' מוניטין:
22
264
17
אוניברסיטת ת"א
חבר'ה, רציתי לדעת עם הנולבדקס, והקלומיד ציטראט הם חלק מתהליך הדהטוקסיפיקציה ?!
ומתי מתחילים להשתמש בתרופות הללו (דרך הפה) ..
האם ישר לאחר הסייקל, או שמחכים שבוע שבועיים ורק אז מתחילים.
נ.ב. - זה רק בשביל הידע הכללי =) אז להרגע ישר עם התשובות!

פשוט מעניין אותי כל העניין הזה, ורציתי לחקור אותו קצת יותר לעומק, גם מבלי להתחיל כרגע, אחרי שהבנתי מה זה בידיוק ..

אשמח אם תענו לי על השאלה לגבי כל התהליך הזה, והאם הוא קשור ל-PCT (התרפייה שלאחר הסייקל), כי את זה לא ממש הבנתי.

תודה שוב פעם, וסופ"ש נעים לכולם.
😉

אני חושב שהכוונה בדהטוקסיפיקציה הוא ניכוי הרעלים מהגוף בדרך טבעית.נולבדקס הוא רעל כימי..ולכן נראה לי שהוא חלק מהפיסיטי ולא מדהטוקסיפיקציה.

בכל מקרה נראה לי שזה חרטא כל ההמצאה הזאת של ניכוי רעלים מהגוף וטיהור הגוף מרעלים בצורה טבעית, ואין לי ספק שאין לזה שום הוכחה מדעית

משה אם אתה יכול להרחיב בעניין אני אודה לך גם.

• פותח/ת השרשור
כן, נושא מעניין ובגלל זה התענייתי גם.

משה או משין, נשמח לתשובה לגבי התהליך הנ"ל ולגבי ה-PCT, והאם יש קשר בין השניים ?!
נ.ב. - כמה זמן לוקחים את הנולבדקס והקלומיד לאחר שמסיימים סייקל ?! והאם רצוי להשתמש בשניהם בו זמנית .. ?!
האם יש עוד חומרי ניקוי לגוף לאחר הסייקלים, והאם הם גורמים בעצמם נזק ?!
קראתי על זה "קצת" מאמרים, אבל אשמח אם תרחיבו "קצת" יותר בנושא.
בתודה, והמשך סופ"ש נעים.
(=

...

😉:YFjeoKfawB:תקרא תמדריך למתחילים אל ה pct ותקבל את כל התשובות אמרת שזה מאוד מעניין אותך יש שם הרבה מידע

• פותח/ת השרשור
קראתי נשמה. תאמין לי מספיק פעמים ..
הקטע הוא שלא רשום שם את כל מה ששאלתי בידיוק.
ואשמח לקבל תשובה קצת יותר מפורטת מאשר משהו שנכתב במתומצת.
תודה, ושבת שלום.

אין דבר כזה "ניקוי" לאחר סייקל, זה ביטוי עממי שלא ברור לי איך ומאיפה הגיע..

כשאתה בסייקל של סטרואידים אנבוליים-אנדרוגניים אתה מקבל טסטוסטרון ממקור חיצוני מה שגורם לגוף להפסיק את הייצור שלו בעצמו, המטרה בPCT היא לזרז את הייצור הטבעי של טסט' בגוף ולהחזיר את הרמות שלו לנורמה...

לנולבדקס ולכלומיד יש תפקיד בהפיכת המשוב השלילי שנוצר על ה HPTA ובנוסף מעודד את הייצור הטבעי של הורמוני ה LH ו FSH שאם הזמן יביאו לעידוד השחרור של הטסטוסטרון לאחר הסייקל, אין לשני החומרים האלו כל קשר ל"ניקוי" רעלים בגוף..

ישנם מס' דרכי שימוש בנולב וכלומיד בPCT, הדרך הכי יעילה כרגע לדעתי היא שימוש בכוריגון במהלך כל הסייקל ושימוש בנולבה ו/או כלומיד בהתאם לאסטר שבו השתמשת במהלך הסייקל, למשל אם השתמשת באננתת, מקובל שתתחיל את הPCT כשבועיים לאחר הזריקה האחרונה, כשרמות הטסט' המלכותי בדם קרובות לערכי הנורמה הטבעי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית