הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה עם חלב

• פותח/ת השרשור Nave
  • פורסם בתאריך

Nave

משתמש פעיל
453
0
נק' מוניטין:
20
453
0
בס"ד

טוב אז עד עכשיו הייתי שותה בערך כחצי ליטר ביום ובדר"כ לא היו לי ממש כאבי בטן וכו רק מידי פעם. וקראתי המון על החלב אז אתמול אחרי האימון שתיתי ישר ליטר חלב והיו לי כאבי בטן כל הלילה , וגם לא הלכתי לבצפר ממש כאבים. השאלה מה אני יכול לעשות, שמעתי על הכדורים של הלקטוזין לאחותי היה והיא אמרה שזה לא ממש עזר לה.,

• פותח/ת השרשור
טוב תודה רבה אחי . גם אני חשבתי על זה נקווה שזה יעזור מה שבטוח אני לא חושב שאני יכול כמו הילדים פה בפורום לשתות את 4 ליטר ביום...

כמעט שאין כאן אנשים ששותים או ששתו 4 ליטר חלב ביום, ואף אחד לא אומר שאתה באמת צריך את זה. תתחיל עם ליטר ותראה אם זה עוזר.

כמעט שאין כאן אנשים ששותים או ששתו 4 ליטר חלב ביום, ואף אחד לא אומר שאתה באמת צריך את זה. תתחיל עם ליטר ותראה אם זה עוזר.
ראיתי שאם אני שותה ליטרעל הבוקר כל הקיבה שלי עושה קולות,משחררת קיטור ואחרי כמה שעות הכל יוצא כמו שנכנס.
אך אם אני שותה ליטר באמצע היום אני לא מרגיש כלום,אולי היצאות טיפה רכות.
מה הסיבה?

כנראה שהקיבה רגישה יותר בבוקר ממצב הצום (היחסי) של הלילה. הרבה אנשים מקבלים כאבי בטן משתיית חלב על בטן ריקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית