הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ כמה שאלות בנוגע לאפדרין.

deviouck

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
קודם כל אל תפנו אותי למאמר מפני שקראתי אותו, עכשיו השאלות לאחר הקריאה אם:
1)האם יש אנשים עם מחלות\תופעות ספציפיות שלא יכולים לקחת אפדרין?
2)עד כמה אפדרין אכן מדכא את התיאבון? משהו נורא מורגש או בקטנה?(מ1 עד 10)
3)עד כמה אפדרין באמת ממריץ לעומת המצב הסטנדרטי(מ1 עד 10)
4)האם 30 מ"ג אפדרין ו 300 קפאין מספיק בתור התחלה?

נערך לאחרונה:
כמו שידוע לי אפידרין אסור למי שסובל מגלאוקומה - לחץ תוך עיני אי ספיקת כליות יתר לחץ דם הגדלת הפרוסטטה וכמובן סוכרת

אפידרין אכן גורם להרחבת הסינפונות תוך שעה ומשפיע על הלחץ דם כ 4 שעות הוא מאוד ממריץ

• פותח/ת השרשור
3. מאוד ממריץ, למי שלא רגיל.
4. 30 מ"ג אפדרין עם 200 מ"ג קפאין יספיק.
תודה רבה,עד כמה 30 מ"ג למשך כל התקופה ישפיע? זה רלוונטי או שחייב לעלות ל 60 כדי להרגיש ממש? או שמרגישים מרץ חזק גם עם 30 מ"ג ו 300 קפאין? ולגבי שאלות 1-2 מישהו יודע אולי?

נערך לאחרונה:
הגבתי לך לגבי איסור של מחלות מסויימות

כמו שידוע לי אפידרין אסור למי שסובל מגלאוקומה - לחץ תוך עיני אי ספיקת כליות יתר לחץ דם הגדלת הפרוסטטה וכמובן סוכרת

אפידרין אכן גורם להרחבת הסינפונות תוך שעה ומשפיע על הלחץ דם כ 4 שעות הוא מאוד ממריץ

1. זה רשום במאמר. מחלות לב, כליות, זיהומים, מחלות עצבים ומחלות פסיכוטיות (כולל שבץ מוחי, אפילפסיה, נטיות להתאבד וכו').
2. אינדבידואלי, לאחד יותר לשני פחות. עם הזמן בכל מקרה האפקט יורד כי הגוף מתרגל.
3. ראה סעיף 2
4. היחס הוא 1:10 לטובת הקפאין אבל בגלל שרוב הכדורי קפאין הולכים בקפיצות של 200 מ"ג אז לוקחים 30/200 או 60/400. אני נגד לקחת את היחס של 1:10 כי אם אתה לוקח את המנה המקסימילית של אפדרין שזה 75 מ"ג, לקחת 750 מ"ג קפאין זה OVERKILL

• פותח/ת השרשור
1. זה רשום במאמר. מחלות לב, כליות, זיהומים, מחלות עצבים ומחלות פסיכוטיות (כולל שבץ מוחי, אפילפסיה, נטיות להתאבד וכו').
2. אינדבידואלי, לאחד יותר לשני פחות. עם הזמן בכל מקרה האפקט יורד כי הגוף מתרגל.
3. ראה סעיף 2
4. היחס הוא 1:10 לטובת הקפאין אבל בגלל שרוב הכדורי קפאין הולכים בקפיצות של 200 מ"ג אז לוקחים 30/200 או 60/400. אני נגד לקחת את היחס של 1:10 כי אם אתה לוקח את המנה המקסימילית של אפדרין שזה 75 מ"ג, לקחת 750 מ"ג קפאין זה OVERKILL
לגבי 2, כלומר אחרי זמן מה התיאבון חוזר? השאלה היא כזו: האם אפדרין יכול לשמש כמווסת תיאבון לאורך זמן, ולגבי הכמויות - אז להתחיל מ 30 מ"ג - ואם זה נורא ממריץ להישאר עם זה, ואם לא מרגישים מספיק לעלות את המינון? ושאלה אחרונה - אפשר לקבל את הקפאין מקפה שחור\נס-קפה? (זה לא אמור להיות משנה נכון? קפאין=קפאין)

השאלה למה אתה לוקח את האפדרין. אם זה רק למרץ אז תעשה ON/OFF לדוגמה 3-4 ימים עם ו 3-4 ימים ללא (כנ"ל לגבי הקפאין).
אם אתה לוקח את זה בשביל ההורדה במשקל, תקח רצוף כל יום. בשביל ההורדה במשקל הייתי אומר ש 60/400 קפאין/אפדרין זה המינון שכדאי ללכת איתו לכל אורך הדרך. אם זו פעם ראשונה שלך עם אפדרין אז תקח בהתחלה 15 מ"ג (חצי כדור) אם כדור (או חצי) של קפאין (בהנחה שמדובר בכדורים של 200 מ"ג קפאין). העיקרון של לקחת מינון נמוך בהתחלה הוא כי לא כולם מסתדרים עם אפדרין והיו מיקרים שאנשים גם לקו בתופעות פסיכוטויות לאחר המנה הראשונה והרגישו לא טוב וכו', לכן מומלץ להתחיל בקטן.
לגבי התאבון, עם הזמן הגוף מתרגל לחומר ואתה לא תרגיש את הפגיעה בתאבון, בהתחלה במיוחד כשזו פעם ראשונה שאתה לוקח אפדרין אתה יכול להעביר 10-12 שעות בלי להיות רעב בכלל (ולפעמים אף יותר תלוי במינון). לחלק מהאנשים זה גם יכול לתת בחילה, לי אישית אם אני עולה מעל 60 מ"ג ביום זה מעורר לי בחילה.
בקשר לקפאין מנס קפה וקפה שחור אפשר אבל זה ממש לא אותו דבר, גם מבחינת המינונים (קשה לבקר עליהם) וגם מבחינת ההרגשה (מרץ). בקפה יש עוד מרכיבים חוץ מקפאין ככה שזה לא קפאין נטו.

• פותח/ת השרשור
הבנתי, ושאלה שקשורה איכשהו לנושא - אין תרופות שהייעוד העיקרי שלהן לווסת תיאבון? כלומר לאורך זמן וגם לתקופה ארוכה ולא רק לזמן הקצר - כי הבעיה העיקרית שלי היא תיאבון מוגבר ואירובי הוא פחות הבעיה.
עריכה: הבנתי שרדוקטיל זה כדור דיי טוב שמדכא את התיאבון אך נותנים אותו רק למי שמעל BMI 30 ואני לא כזה, BMI הוא 24, האם יש דרך כלשהי להשיג אותו.?

נערך לאחרונה:
מצאתי את זה מאיזה מסמך שהיה לי פעם

האמפטימינים בשימוש כיום הם –
Dextroamphetamine, methamphetamine, mixed detroamphetamine-amphet.,
רטלין). ) methylphenidate
קריסטל, ספיד. ,ice ברחוב הם ידועים בשמות
האמפטמינים כקבוצה הם אנלפטיים, סימפטומימטיים, סטימולטורים ופסיכוסטימולטורים.
משתמשים בהם כדי לשפר ביצועים ולהשרות אופוריה – למשל תלמידים שלומדים לבחינות, אטלטים
בתחרויות...
כמקלי גודש over the counter תרכובות דמויות אמפטמינים כוללות אפדרין ופסאודואפדרין שנמכות
באף.
פנילפרופנול-אמיד הוא פסיכוסטימולט חלש יותר מהאפטמינים אבל גם זול ונגיש יותר. – PPA
עלול להעלות לחץ דם בצורה מסוכנת, לגרום לפסיכוזה טוקסית ואפילו מוות. טווח הבטיחות שלו PPA
הוא צר במיוחד.

כל האמפטמינים נספגים במהירות דרך הפה ומתחילים לפעול תוך שעה. האמפטמנים הקלאסיים יכולים
ואז השפעתם כמעט מיידית. IV להיות מוזרקים
אמפטמינים "לא רפואיים" ודמויי אמפטמינים יכולים להיות "מוסנפים". בכולם מתפתחת סבילות
אך לרוב ניתן להתגבר על זה ע"י הגדלת המנה. האמפטמין פחות ממכר מקוקאין. ,(tolerance)
אמפטמינים קלאסיים פועלים בעיקר ע"י שיחרור קטכולאמינים, ובעיקר דופמין, מהפרה-סינפסה.
אל הקורטקס ventral tegmental area- האפקט פוטנטי במיוחד על נוירונים דופמינרגיים הנמשכים מה
והפעלתו היא כנראה המכניזם ”reward circuit pathway“ הצרברלי והאיזור הלימבי. מסלול זה נקרא
העיקרי בהתמכרות לאמפטמינים.
החומרים דמויי האמפטמינים גורמים לשחרור קטכולאמינים (דופמין ונוירואפינפרין) וסרוטונין – כמו
ההלוצינוגנים.
לכן האפקט הקליני שלהם הוא תערובת של האפקט של האמפטמינים הקלאסיים עם הלוצינוגניים.
בעזרת MDMA היא הנחקרת ביותר. נוירונים סרוטונרגיים סופחים MDMA הפרמקולוגיה של
גורם לשחרור מהיר של בולוס של סרוטונין ומעכב MDMA הטרנספורטר של סרוטונין. בתוך הנוירון
פעילות של אנזימים מייצרי סרוטונין.

יש לך הסבר למה לא לוקחים את זה במידה ויש מחלות פסיכותיות?

אני אישית כאשר לקחתי אפדרין ירדתי אוטומט מתרופות השייכות לקבוצת ה-SSRI/מעכבי ספיגת סרוטונין בררניים כמו- סרוקסט, ציפרמיל, ציפרלקס הוא נתן לי תחושת אופוריה ובטחון ששכחתי מה זה חרדות ופחד.

נערך לאחרונה:
זה מאוד מעניין. אחקור את העניין.
אני אישית לוקח אלטרול. אבל זה לא לדיכאון אלא לכאבים כרוניים. תמיד עניין אותי כמה בטיחותי לשלב אפדרין.

אני אישית לוקח אלטרול. אבל זה לא לדיכאון אלא לכאבים כרוניים. תמיד עניין אותי כמה בטיחותי לשלב אפדרין.

חייתי תקופה ארוכה מאוד על SSRI ואפדרין/יהומבין ובנוסף אני גם לוקח אלטרוקסין(T4) ולא היו שום בעיות, כנ"ל עם כדורים ממשפחת הבנזודיאזפינים כמו- קלונקס, לוריבן, ריבוטריל וכ'ו.

---------- התגובה התווספה ב 14:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:14 ----------

מה יש לך FMS? אני אישית שמעתי ש'סימבלטה' נורא יעיל במקרים של כאבים כרוניים ושאר הדברים הללו.

ניסיתי סימבלטה. לא הועיל לי. האלטרול דווקא לא רע.
כשהיית בכל השילובי כדורים האלה כל התפקודי כבד יצאו תקינים?

ניסיתי סימבלטה. לא הועיל לי. האלטרול דווקא לא רע.

"אין חכם כבעל ניסיון" כמו שאומרים. אם ניסית את זה, אז אתה יודע יותר טוב, מה שכן אפדרין יגרום לך להתאמץ יותר מבד"כ ואם אתה סובל מכאבים כרוניים זה יכול להגביר את התופעה, אז קח בחשבון.

כשהיית בכל השילובי כדורים האלה כל התפקודי כבד יצאו תקינים? כנ"ל ביוהימבין?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית