הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות בקשר לאוזניות

Aftermath

משתמש קבוע
1,555
753
נק' מוניטין:
3,269
1,555
753
אהלן. אני מחפש המלצה לאוזניות פשוטות יחסית (זה מה שהתקציב מרשה) ואמינות.
התקציב הוא 200-300 שקלים, ואם האוזניות כוללות מיקרופון מובנה אז מה טוב.
תודה ✌️

זה תקציב יפה לאוזניות פשוטות יחסית. אתה רוצה כאלה שנכנסות לאוזן? אם כן, הייתי הולך על Sennheiser, מדגם 300 זה סבבה. יש אחד גם עם מיקרופון מובנה (mx55 נדמה לי, או משהו דומה).

• פותח/ת השרשור
זה תקציב יפה לאוזניות פשוטות יחסית. אתה רוצה כאלה שנכנסות לאוזן? אם כן, הייתי הולך על Sennheiser, מדגם 300 זה סבבה. יש אחד גם עם מיקרופון מובנה (mx55 נדמה לי, או משהו דומה).

אני לא בדיוק יודע מה ההגדרה ל"פשוטות", פשוט בHwZone ראיתי אנשים עם אוספים של עשרות זוגות שכל אחד עולה 500$ ומעלה. ולא, אני מחפש אוזניות שמתלבשות על האוזן, אם הן יהיו אטומות לרעש חיצוני אז בכלל מעולה.

באיזה צורה מתלבשות? מקיפות את כל האוזן עם גשר למעלה או מתלבשות על האוזן עם גשר מאחורה?

• פותח/ת השרשור
באיזה צורה מתלבשות? מקיפות את כל האוזן עם גשר למעלה או מתלבשות על האוזן עם גשר מאחורה?

מקיפות את כל האוזן עם גשר למעלה (אם אין משהו סביר במחירים האלה אז גם הסוג השני יתאים).

הכי טוב יהיה לשאול בפורום אודיו ב-hwzone. אתה יכול גם לחפש ב-http://www.headphone.com/ לפי מחיר ולפי הביקורות שיש שם.

יש שם גם רשימות אוזניות מומלצות לפי מחיר, תמורה, איכות, שימוש וכ'ו.

מקיפות את כל האוזן עם גשר למעלה (אם אין משהו סביר במחירים האלה אז גם הסוג השני יתאים).

יש אוזניות כאלה של זנהייזר (אותה חברה שציינתי בהודעה הראשונה) במחירים של 260 ש"ח ככה. תריץ חיפוש בזאפ. לי יש ניסיון גם עם ה-in ear שלהם וגם עם האוזניות הגדולות וזו חברה מעולה.

• פותח/ת השרשור
יש אוזניות כאלה של זנהייזר (אותה חברה שציינתי בהודעה הראשונה) במחירים של 260 ש"ח ככה. תריץ חיפוש בזאפ. לי יש ניסיון גם עם ה-in ear שלהם וגם עם האוזניות הגדולות וזו חברה מעולה.

אחלה, תודה רבה.

הכי טוב יהיה לשאול בפורום אודיו ב-hwzone. אתה יכול גם לחפש ב-http://www.headphone.com/ לפי מחיר ולפי הביקורות שיש שם.

יש שם גם רשימות אוזניות מומלצות לפי מחיר, תמורה, איכות, שימוש וכ'ו.

שאלתי בפורום שם, קרוב ל100 צפיות ואף תגובה. תודה על האתר 😃

מה אתם אומרים על ‏Sennheiser HD205‎? הביקורות הן אחלה והמחיר מתאים לי בול, מצאתי אותן בKSP שזאת חנות אמינה ועם משלוח חינם. לקחת?

נערך לאחרונה:
לא יצא לי לשמוע בדגם הזה אבל אני רואה שהביקורות ברשת די בסדר יחסית למחיר שלהן (ארבעה כוכבים ככה).

אני בכלל הייתי ממליץ לך לחסוך עוד ולקנות אוזניות רציניות. זה מה שאני עשיתי עם האוזניות הראשונות. זה בהנחה שהאיכות ממש חשובה לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית