ייעוץ חומרים המעודדים ייצור טסטוסטרון

• פותח/ת השרשור john_sh
  • פורסם בתאריך

john_sh

משתמש מתחיל
74
0
נק' מוניטין:
0
74
0
שלום רב,
בעקבות דיון שנערך בפורום תזונה ותוספים וגלש ל"צד האפל", רציתי לשאול כמה שאלות...
מישהו שמע על מוצר בשם androxon? לפי מה שקראתי זה סטרואיד לכל דבר, לפי מה שנאמר בפורום זה תרופה שמעודדת ייצור טסט.
בנוסף, בפי סי טי לוקחים כלומיד/טמוקסיפן ובשלב אחר לוקחים כוריגון. כל אלה לעודד ייצור טסטוסטרון עצמי. למה לא להשתמש בחומרים האלו (אפילו בין סייקלים נניח) בשביל להגביר את רמת הטסטוסטרון, הרי אלו תרופות שהוכחו כיעילות, לא כמו הטריבולוס ודומיו.
תודה ושבת שלום!

אנדרוקסון זה טסט' בג'ל זה מקביל למתן זריקות טסט', זה סטרואיד לכל דבר ולכן מצריך PCT.
כוריגון מעלה את הרמות של LH הוא לא מעלה את הרמות של הטסט, עקב עלייה בהורמון LH האשכים מייצרים טסטוסטרון.

כאשר אתה תזריק את זה שלא לצורך זה יתן משוב שלילי.

• פותח/ת השרשור
לפי מה שקראתי האנדרוקוסון הוא טסט' דקונט שבא לרוב בקפסולות וגם בזריקות. הקפסולות לא רעילות לכבד מפני שהחומר נספג דרך המערכת הלימפתית ולא דרך הכבד. אני חושב שעד 160 מג ליום אין צורך בפי סי טי. זה המינון הטיפולי ואני חושב שאין במינון הזה דיכוי של הציר. במינון האנבולי שהוא 240 מג, אולי צריך.
הכוריגון מעודד ייצור של LH, מה שמגרה את תאי הליידיג לייצר טסט'. נראה לי שזה משוב חיובי ובעיקרון כל חומר שמעודד ייצור טסט' אמור לעשות. הכוריגון עושה את זה ככ טוב שאומרים לקחת פרובירון או נולבדקס בזמן השימוש בגלל שהטסט' האנדוגני יכול לעלות לרמות של הזרקה חיצונית. אני עדיין לא מבין למה לא משתמשים בו בין סייקלים.
*

המינון התרופתי הוא בסביבות 150-200מג כל שבועיים ןבמידה והגוף שלך כן מייצר רמות נורמאליות של טסט. אז מינון כזה יגרום למשוב שלילי והגוף יפסיק לייצר את הטסט באופן עצמאי וכן תצטרך PCT על מנת לגרום לו לייצר טסט. לא כל כך הבנתי את השאלה לגבי אנטי אסטרוגנים ו HCG מה זאת אומרת למה לא משתמשים בהם בין הסייקלים? הרי זה כל מטרת השימוש ב PCT על מנת שתאושש ותוכל להכנס לסייקל הבא שלך אז השאלה היא לא ברורה. אם הכוונה היא למה לא להשתמש בהם במהלך כל תקופת המנוחה בין סייקל לסייקל אז התשובה היא פשוטה.
1. תופעות לוואי של אנטי אסטרוגנים יכולות להיות לא נעימות
2. שימוש של HCG לתקופה ארוכה יביא לתופעות של רמות גבוהות של אסטרוגן וכן יביא לדיכוי של בלוטת יותרת המוח מה שבעצם יגרום לגוף לא לייצר את ההורמון באופן טבעי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית