הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Inception-זהירות ספויילרים!

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
היום סוף סוף ראיתי תסרט, והוא אדיייר, בכל מקרה מה לאזעזל קרה בסוף? הוא בחלום או שלא? זה נראה כאילו הסביבון הזה עוד שניה היה מפסיק להסתובב אבל לא ראו בבירור, איזה בן זונה גאון הקריסטופר נולן הזה, לא יכול לסיים את זה כמו שצריך?!?!

לפי כל מיני חרא שקראתי באתרים ובלוגים זה חלום וזה לא אמיתי. אחד הדברים היותר משמעותיים למה זה חלום, כי הילדים בדיוק איך שהוא זכר אותם ולבושים בדיוק איך שהוא זכר אותם פעם אחרונה שהוא עזב, הם היו צריכים להיות יותר גדולים בהתבסס במתמטיקה שהוא היה 50 שנה בשלב 3 או רביעי של החלום + כל החרא שהוא עבר בדרך.

• פותח/ת השרשור
אני קראתי תאוריות לפה ולפה(בIMDB), ולשניהם יש כמה טיעונים הגיוניים, אני דווקא מצדד יותר בצד שזה אמיתי, אני לא מבין למה צריך לסיים ככה סרט שממילא לא מצופה לו המשך, לדעתי הוא היה יכול להראות שזה חלום וזהו לסיים את זה יפה, ולא להשאיר את זה באוויר ככה, זה פשוט מעצבן!😡

זה כדי שתלך אחרי זה לרשום בפורומים ותפתח בלוגים וככה תפרסם יותר את הסרט ויותר אנשים ילכו לראות אותו כי זה יהיה מסקרן אותם, לא למדת אף פעם שיווק 😃 ?

וזה גם ליצור לך סוג של דימיון כדי שתסיים את הסרט איך שאתה רוצה בהתבסס על מה שהבנת או שרוצה להבין.
סוג של ליצור "WOW" למרות שהוא יכול לעצבן חלק מהאנשים שהם לא יוצאים עם "סיפוק" מהסרט כי לא יודע/מבינים מה הסוף.

זה סרט, זה לאו דווקא אמור לפתור את עצמו בסוף. גם אני מצאתי רמז במהלך הסרט שמדובר בחלום (פעמיים באמצע הסרט מתנגן השיר הזה של אדית' פיאף בלי שום קשר, מה שמרמז שהם שומעים אותו כשהם חולמים) אבל אני לא חושב שהוא באמת סגר את הקצוות בעצמו.

היום היה לי חלום צלול בפעם הראשונה אגב,אחד הדברים הקטלניים.

יש לי מלא חלומות בתוך חלומות מאז המגנזיום והאבץ לפני השינה

מגניב...
יש רך כלשהי לחלום כזה חלום.. או שסתם צריך סמים?

• פותח/ת השרשור
יש לי מלא חלומות בתוך חלומות מאז המגנזיום והאבץ לפני השינה
מה אתה אומר? היום אני אנסה את זה חחחחח
תשמע זה נכון שזה תרגיל שיווקי טוב, אבל זה עדיין מאוד מעצבן, מילא אם היה לזה סרט המשך(והלוואי שיהיה, הוא הביא פה חתיכת רעיון לדעתי הוא צריך להמשיך לרוץ עם זה, והאמת לפי איך שהסרט בנויי בהחלט אפשרי לעשות לו המשך...).

קיצר אני חושב שכל סרט שנולן עשה עד עכשיו היה לא פחות מגאוני, איזה במאי מוכשר הוא...

---------- התגובה התווספה ב 00:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:07 ----------

זה סרט, זה לאו דווקא אמור לפתור את עצמו בסוף. גם אני מצאתי רמז במהלך הסרט שמדובר בחלום (פעמיים באמצע הסרט מתנגן השיר הזה של אדית' פיאף בלי שום קשר, מה שמרמז שהם שומעים אותו כשהם חולמים) אבל אני לא חושב שהוא באמת סגר את הקצוות בעצמו.

כן האמת שלא שמתי לב לזה בכלל, אבל יש גם כמה דברים שמרמזים שזה כן היה אמיתי ולא חלום, אם תבדוק בimdb תמצא לזה מספר טיעונים, בסופו של דבר אפשר לסובב את הדברים ככה שזה יצא גם כך וגם כך, הכל תלויי איזה סוף אתה באמת מעדיף.

לא הוא לא צריך להמשיך את הסרט הזה,אף סרט של נולאן לא צריך המשך,כי כולם בסופו של דבר מתבססים על הסוף.

למה, "יוקרה" דווקא הסתיים מצוין (אני חושב שזה הסרט היחיד שהוא טרח לסיים).

דווקא זה סרט שנעשה בצורה עצלנית ביותר,טסלה בנה כפילים?תעשה לי טובה,ציפיתי לאיזה סוף יפה,לא לטיפשות הזאת.

• פותח/ת השרשור
יוקרה היה סרט טוב
ובאטמן היה לו סוג של המשך(למרות שהעלילה העיקרית היתה שונה), לbegins וthe dark knight של נולן...
בinception הוא הגע רעיון ממש גאוני וחבל לבזבז רעיון כזה על סרט אחד, אפשר להמשיך את זה מבלי להרוס, ככה לפחות אני חושב, הרעיון שהוא הביא עם החלומות זה משהו שאפשר לעשות לו אינסוף טוויסטים.

היו אנשים שלא יצאו מזה, אז תזהר.

מזה לא יצאו מזה?.. נתעו בחלום .. כאילו קומה? 😣

בכל קמרה קראתי על זה קצת ולא נשמע לי הגיוני.. אני בנאדם מוחשי מדי כדי לנסות לשאול את עצמי תוך כדי חלום אם זה חלום.. או בכלל משהון דומה...
פעם ב.. יוצא לי בכלל לזכור מה שאני חולם.. בטח לא תוך כדי החלום 🤡

מזה לא יצאו מזה?.. נתעו בחלום .. כאילו קומה? 😣

בכל קמרה קראתי על זה קצת ולא נשמע לי הגיוני.. אני בנאדם מוחשי מדי כדי לנסות לשאול את עצמי תוך כדי חלום אם זה חלום.. או בכלל משהון דומה...
פעם ב.. יוצא לי בכלל לזכור מה שאני חולם.. בטח לא תוך כדי החלום 🤡

כאילו נכנסו חזק בקטע הזה וכתבו יומן חלומות(אם על זה הוא מדבר).

ואתה לא צריך לשאול את עצמך בתוך חלום אם זה חלום או לא,יש מה שנקרא "REALITY CHECK"
אתה פשוט עושה את הפעולות הרגילות שלך ביום יום ורואה אם משהו לא מסתדר שם,אם אתה מקבל תשובה ממישהו שאתה מכיר שאתה לא מצפה לה וכו.
אני למשל בחלום התסכלתי על הקעקוע שלי,וחלק ממנו היה גזור,ככה ידעתי שאני חולם,ואז כשהתעוררתי הסתכלתי שוב על הקעקוע,ועדיין הוא היה גזור אז הבנתי שאני עדיין חולם.
אבל זה היה כיף 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית