Inception-זהירות ספויילרים!

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך
לכתוב יומן חלומות אני לא מתכוון חחחח..
לא יצא לי אף פעם להיות בתוך חלום ולתהות אם הוא חלום או לא... יכול להיות שכן.. לא זכור לי...

מה חלמת/הרגשת?
600 קליו סקוואט?
אכילת פחמימות כפייתית?
הצעת נישואין ללייל מקדונלד?

היה קטע בחלום שבאמת הדליק אותי,וזה כשהסתכלתי על ההרים והנוף,ואז לבשתי משקפיים,והכל היה הרבה יותר חד,הזוי ברמות.

מגניב.. והכל היה מוחשי כזה?..
כמו שקראתי על זה..

כאילו שעכשיו אני חולם?..... [אם אני חולם על זה שאני גולש בפורום.. אז מצבי באמת קשה]

כן הכל היה מוחשי,אבל ברגע שאתה מבין שאתה חולם,אתה יכול לשלוט בסביבה ובכל מה שאתה רואה,בין אם זה לבנות בניינים חדשים או אנשים חדשים

או לעשות משתה של חמורי בר שיודעים לאכול ספגטי עם כף ומזלג.. תוך כדי שהם לבוןשים טוקסידו.. כל זה כמובן קורה במפלי ויצ'יטה שם יוסי יד 50 מעלה קורבן את ריפטו וצועק המכנסיים שלי מגולחות בגרמנית....

זה חלום!

מיותר לציין שמשך כל המשתה ג'ינג'ס חאן רוקד קלינקה על השולחן..

הכוונה לא הייתה על לרשום יומן אלא המעשים של האנשים בחלומות הצלולים שלהם השפיעו על החיים האמיתיים שלהם ולעיתים הם לא ידעו להבדיל בין השניים וזה נגמר לא טוב.

חתיכת טריפ הסרט הזה.. אבל טריפ טוב.
מעניין מה חוות הדעת של מדענים שחוקרים חלומות ושינה..

הכוונה לא הייתה על לרשום יומן אלא המעשים של האנשים בחלומות הצלולים שלהם השפיעו על החיים האמיתיים שלהם ולעיתים הם לא ידעו להבדיל בין השניים וזה נגמר לא טוב.

עדיין קשה לי לדמיין חלום שמרגיש כמו מציאות..
אני כנראה סוג הטיפוס שלו יכנס לכזה דבר גם אם הוא ינסה

כל חלום מרגיש כמו מציאות. חלום צלול זה כשאתה מבין שזה חלום ולא מציאות. יש גם תרכובות מסוימות שמדמות מצב של חלום. 🚬🤪🚬

כאילו נכנסו חזק בקטע הזה וכתבו יומן חלומות(אם על זה הוא מדבר).

ואתה לא צריך לשאול את עצמך בתוך חלום אם זה חלום או לא,יש מה שנקרא "REALITY CHECK"
אתה פשוט עושה את הפעולות הרגילות שלך ביום יום ורואה אם משהו לא מסתדר שם,אם אתה מקבל תשובה ממישהו שאתה מכיר שאתה לא מצפה לה וכו.
אני למשל בחלום התסכלתי על הקעקוע שלי,וחלק ממנו היה גזור,ככה ידעתי שאני חולם,ואז כשהתעוררתי הסתכלתי שוב על הקעקוע,ועדיין הוא היה גזור אז הבנתי שאני עדיין חולם.
אבל זה היה כיף 😛

היה קטע בחלום שבאמת הדליק אותי,וזה כשהסתכלתי על ההרים והנוף,ואז לבשתי משקפיים,והכל היה הרבה יותר חד,הזוי ברמות.

חח חזק..
אבל כשאני חולם חלום שאני שולט עליו, אני לא על חולם על הרים ונוף 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית