הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתכנן סייקל ראשון + חברות סטרואידים

Supernimer

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אהלן,

מצטער אם אני חוזר על דברים, לא מצאתי בחיפושים ובמאמרים תשובה לשאלה הראשית שלי (זו בפסקה הראשונה)

אני מעוניין לקחת סייקל-מתחילים קל - דקה וטסט' אננתת/סוסטנון. יש לי בעיה בהשגת החומרים, ואם לדייק - בהשגת מקור אמין. אני רוצה לסכן את עצמי כמה שפחות ולכן רוצה למצוא חומרים PHARMA. הבעיה - אני לא מכיר שמות חברות מה שמקשה עליי לחפש... אשמח אם תוכלו להאיר את עיניי בשמות חברות תרופות שאינן UG או זיופים. הכי אידיאלי שאני יכול למצוא, כדי שאוכל לנסות לחפש אותם.

מעבר לזה, כרגע הוצעו לי 2 החומרים מתוצרת סירוקס הנפוצה (סרוקס זה פארמה בכלל?). האיש הציע לי גם לקחת פרווירון במחיר זול למדי, אבל להבנתי זה עוד חומר אנדרוגני אוראלי. לא ברור לי למה זה טוב בסייקל מתחילים?
בנוסף, ה"דילר" הזה טוען שדקה וטסטסטרון לבדם בקושי יתנו לי תוצאה ויזואלית וכדאי מאוד להכניס דיאנבול ("הדיאנבול היום נקיים והרבה פחות רעילים... לא כמו פעם שהם היו עם מתכות כבדות"). אבל אני לא מעוניין כרגע ולא חושב שזה נחוץ. אני מעדיף הדרגה ושכל ובכלל לא ממ סומך על האיש מבחינת העצות שלו.
אבל האם הוא צודק אבל לגבי זה שסייקל מתחילים - דקה וטסט' לא ייתן תוצאה יפה ומובחנת?

ושאלה אחרונה - PCT לסייקל מתחילים - אני שומע דעות לכאן ולכאן בעד ונגד. אם ללכת על זהירות יתר וכן לעשות PCT - נולבדקס זה החומר שמתאים לכזה סייקל?

תודה!

טוב אחינו היקר.

רואים שאין לך מושג לאן אתה הולך להכניס את עצמך. וברור לחלוטין שאתה לא מבין בתחום הזה בכלל וסביר להניח שאם תעשה סייקל תחרבן אותו לחלוטין כי אתה פשוט לא יודע מה אתה עושה. אני מציע לך להמשיך לחקור את הנושא לעומק. וכמובן לחקור מי הם החברות האמינות היום בשוק ומי הם חברות הפארמה הקיימות היום בשוק וכיצד לזהות זיופים או חירטוטים של דילרים כאלה או אחרים. זה פשוט עדיין לא הזמן הנכון אחינו. תאמין לי אני עושה לך טובה

• פותח/ת השרשור
אנשים,

אני מבין שזה קצת אופנה פה לנסות להיכנס במי ששואל שאלות הכוונה... לא, אני לא מוצא לנכון להצדיק את עצמי או להוכיח ידע שקיים או לא קיים, או אם אני "ראוי" או לא בעיני מישהו פה מבחינת אימונים ותזונה.
בדיקות לעומק זה מה שאני עושה עכשיו. אני לא לוקח סייקל מחר וגם לא מחרתיים. ולא, אני לא אכניס לגוף שום דבר בסופו של דבר אם לא יהיו לי תשובות על כל השאלות. השיחה עם הדילר אגב לא נועדה כדי לקנות אלא כדי לשמוע אותו ולהצליב מידע.

מכם כרגע כולה ביקשתי הכוונה ראשונית בקשר לשמות חברות פארמה, כדי שהבדיקות שאני עושה תהיינה יותר ספציפיות. כי מידע על סוגי הסטרואידים, על תופעות הלוואי, על בניית סייקלים וכן הלאה זמין ונוח יותר באינטרנט ואותו אני בודק בלי קשר. לעומת זאת שמות של "מוצרים" ספציפיים אמינים - הרבה פחות.

מקובל עליי אם מישהו לא מוצא לנכון לענות, אבל ההטפות - מיותרות.

ההטפות מיותרות? כאן זה לא באופנה להיכנס באנשים. זה פשוט שאלה עם הניסיון פה אחראיים ודואגים מספיק לאלו שמגיעים להכוונה והדרכה שהם מוודאים קודם כל שהם הגיעו לשלב שבו הם יכולים להרשות לעצמם לקחת סטרואידים. לא יעזרו לך כאן אם לא תראה שאתה רציני מספיק וככה זה צריך להיות.

אחינו תאמין לי ממש לא אכפת פה לאף אחד עם תקח חומרים או לא אנחנו פה כדי לייעץ ולכוון ולפי הפוסט שלך אתה ממש לא יודע לאן אתה נכנס. אז העצה הכי טובה שאני יוכל לתת לך זה לך תלמד תחכים ואם יהיו לך תהיות או שאלות ספציפיות אז תאמין לי שתמצא פה יותר מאחד שישמח לעזור לך וליעץ

אתב מבקש הכוונה בחינם, מטוב לכם ומהידע של האנשים כאן. אז מה לעשות, ההטפות כלולות בעסקה. אין לנו אינטרס למכור לך חומרים ויש לנו אינטרס כללי להתריע מפני שטויות (לא שזה ממש משנה, תעשה מה שאתה רוצה). *

• פותח/ת השרשור
לטיסימוס, התחלקות במידע "בחינם ומטוב-לב" זה הבסיס של פורומים. ככה זה עובד. מי שלא מוצא לנכון לענות מכל טעם שהוא - כמו שאמרתי, שלא יענה. בינתיים - במסגרת ה"עסקה" כמו שאתה מגדיר את זה, אני שומע רק הטפות מתוך 5 תגובות ולא שבריר מידע (כשהעיקרי מבחינתי הוא בסה"כ מס' שמות של פירמות אמינות. זה הכל) כך שכרגע העסקה לא נראית משהו מנקודת המבט שלי.כשאני נשאל (ובמקרה של פורומים, בוחר להגיב) - אני קודם משיב לשאלה שנשאלתי. אח"כ מתחיל שיחה עם הנאדם ומביע את דעותיי. אבל זה הסגנון שלי.

כמו שאמרתי, מאחר שמדובר בפורום פתוח וההתחלקות במידע נעשית בחינם ובטוב לב, אין לך (או לכל אחד אחר) ממש זכות לבקש "מי שרוצה להטיף שלא יכתוב, אני דורש רק מידע". הפורום הזה הוא דיי WUSIWUG, אנשים מביעים את דעתם גם בלי לענות לשאלות הנשאלות. וגם לא מדובר בעסקה - יש לך 3 הודעות, כולן באשכול הזה, כך שעדיין לא יצרת מצב של "תן וקח". אני לא נטפל אליך, אני עונה באופן כללי לכל המלינים שטוענים שהם פותחים אשכול תמים ומקבלים רק הטפות.

• פותח/ת השרשור
"אין לי זכות לבקש מידע במקום הטפות"?? לטיסימוס, אז מה כן יש לי זכות? להציע רכוש בתמורה למידע?... לפתוח שרשור "שנה טובה" לפני השרשור הנוכחי כמחווה של רצון טוב?... לבקש. זה כל מה שעשיתי. לא הכרחתי, לא תקפתי, לא פסלתי. ולא ממש רואה בזה בעיה. זה פורום.

בכל מקרה, אני מבין שזה בזבוז זמן השרשור הזה. חבל להמשיך לטחון בזה, אני אמשיך לקרוא כאן בפסיביות...
אין לי עניין להתעמת עם אף אחד פה ועם איך ולמי אתם בוחרים לענות. אבל גם אין לי עניין או תחושת-צורך להעמיד את עצמי בפני ועדת "קודם תוכיח אחרי זה נענה" של הפורום... אחר כך, ותוך כדי דיון רלוונטי - שום בעיה.
אם מישהו בכל זאת ירצה לתת לי כיוון - אשמח ואעריך.

אחי, תראה לא שאני מבין כזה "גדול" אך אנסה לעזור לך ממה שאני יודע וקראתי בשאר מאמרים אחרים וכל מיני פוסטים "כאלו" "ואחרים" ..

מדובר סה"כ בסייקל "למתחילים" שמעלה במאגרי נוזלים. רצוי לשלב עימו דיאנבול (באוראלים), על מנת לקבל תוצאות טובות יותר.
דקה+סוס+דיאנבול שילוב חזק וטוב לעלייה במאסה. תוצאות תראה מהר יחסית, ותעלה גם בנוזלים במהלך הסייקל. חשוב לשלב בכל סוף הסייקל PCT - נולבדקס ( להורדת רמות האסטרוגן) וכלומיד להמשך ייצור הטסטוסטרון הטבעי (תקנו אותי אם אני טועה).
אם כבר הלכת על שילוב כזה, אז לך על הטוב יותר ותוסיף דיאנבול (גם, רק לפי דעתי).
תחקור עוד קצת את הנושא, תקרא עוד מאמרים (חיפוש בגוגל יעשה עבודה לא רעה בשבילך).
תפנה לאנשים, תתייעץ עם עוד ולא רק עם "הדילר" שלך, יש גם פורום הכוונה וייעוץ כאן (במידה ויסכימו עבורך).

לגבי החברות פארמה, לא הכי מתמצא בהם טוב בעצמי, אך יוכל להגיד לך (עד כמה שידוע לי), syntex היא יצרנית עולמית ליצור סטרואידים.
יש את DIAMOND PHARMA לא יודע עד כמה החברה הזו אמינה, אבל זה נראה לי אנדרגראונד.
יש את Dragon British שהם חברה טובה הבנתי, אבל כבר קשה להשיג אותם בארץ.
ואתה יכול למצוא אתר כגון זה, שיש בו מספיק חברות שהינך יכול להזמין ממנו.
אם לא חוקי מה שעשיתי, תמחקו את ההודעה ..
בבקשה לך, ומקווה שעזרתי ..
נ.ב. - אל תראה בהודעתי כמבין גדול, יש לך פה את משה, ואת משין, ולא חסר תותחים בתחום!
אם הם לא ענו עד עכשיו, תבין לבד למה ..
בהצלחה.

** לא מספקים מקורות על גבי הפורום **

נערך לאחרונה:
סייקל ראשון צריך להיות טסטוסטרון אננתת או סיפיונט בלבד 500 מ"ג לשבוע מפוצל ל2 זריקות, אם אתה רוצה קיק לתחילת הסייקל אתה יכול להכניס דיאנבול 30 מ"ג ליום למשך 4 שבועות הראשונים.

כוריגון לפי הפרוטוקול החדש-תקרא ותבין
PCT-נולבדקס 40/40/20/20/10

מסייקל כזה אתה יכול לצפות לעלייה של 8-20 ק"ג במשקל גוף, בהתאם לתזונה, אימונים אחוז שומן התחלתי וכו'..

נ.ב

יש לך עוד הרבה מה ללמוד בנושא, אבל ברגע שתהיה מוכן זה הסייקל שאתה צריך לעשות, שילוב של דקה בסייקל ראשון יהיה טעות טפשית, תחשוב על זה ככה: אתה לא יודע איך הגוף שלך מגיב לחומר 1 בלבד ואתה ישר מכניס לו 2???

לאו דווקא גלניקה, לא חסרים טסטוסטרון רפואי בשוק.
הכי פופולרי זה הטסט אננתת של אבוראיחן איראן וסוסטנון 250 של אורגנון פקיסטן.

ממליץ על אנטט של שרינג איתו יש לי נסיון.
ואני גם בדעה שלBack-Man
אם אתה מתחיל קח 500 מג בשבוע של אנטט למשך 8-10 שבועות.

כמו כן אם לא מיצית את היכולת הגנטית שלך בנוגע לעלייה במסת השריר (משום מה יש לי הרגשה שאתה די רחוק משם) תמשיך להתאמן חזק ולאכול נכון. תתפלא להווכח לאיזה תוצאות תוכל להגיע.
ממליץ לך על תכנית SS
בהצלחה

אם החלטת לעשות סייקל שיהיה בהצלחה.
יש לי כמה עצות בשבילך.

1. אל תקשיב לדילר, האינטרס שלו ברוב ההמקרים יהיה לדחוף לך כמה שיותר. תתיעץ עם מישהו שאתה סומך עליו ולך לדילר עם רשימה .
2. לסייקל ראשון אנתת 500מג מפוצל לשתי זריקות. אתה לא צריך שום סטרואיד נוסף. אני משתמש בשרינג והחומר מצויין.
3.החומרים זה חלק מרכזי והזמן שאתה משקיע בלמידה עליהם חשוב, אבל זה לא כל הסיפור, תשקיע זמן והרבה זמן בתכנון של התפריט שלך ותוכנית האימונים, תלמד גם על תופעות לוואי כדי שתדע למה לצפות ואיך להתמודד איתם.

4. תתכנן את ה PCT שלך ותשיג את כל החומרים שדרושים לך, לעולם אל תתחיל סייקל בלי כל החומרים.

5. תדאג ש ה 10 שבועות מתחילת הסייקל שלך פנויים לגמריי ושאתה יכול להתמיד בתוכנית אימונים ובתפריט
בלי הפסקות באמצע.

6. תדבר עם מישהו שעשה סייקל כמו שאתה מתכנן לא מזמן ותתחקר אותו מה הוא הרגיש לאורך הסייקל.
חשוב מאד שתדע למה לצפות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית