███ ♪♪♪ ♥♥♥ אתגר פורום ♥♥♥ ♪♪♪ ███

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
שלום חברים,

החלטנו לעשות אתגר נוסף לכבוד החגים ולכבוד זה שהאתר שלנו חוגג שנתיים באוויר (אתגר זה מבטל את האתגר הקודם שפורסם לפני כמה שבועות, מצטערים על אי הנוחות).
מה שאתם צריכים לעשות הפעם הוא לרשום תגובה באשכול זה ובו להכיל את
המשפט הכי מצחיק/חכם/הזוי/מעורר מחשבה וכו',ששמעתם בחדר הכושר או בנושא
שקשור לכך.

צוות ההנהלה יבחר את המשפט הטוב ביותר מבין המשתתפים.
הזוכה באתגר יקבל:
אבקת חלבון

DYMATIZE ELITE
החלבון הנמכר ביותר בארץ היום!
מגיע עם 0 סוכר, 2 גרם פחמימה ו 24 גרם חלבון למנה!

מכיל חלבון איזולט ובא עם טעמים מיוחדים של קפה מוקה, פינקולדה, קרמל ועוד....

קדימה חברים, להיות מקוריים ולחשוב לפני שמגיבים 😃

*אתגר זה קיים גם בפייסבוק, המנצח יוגרל בין הפורום לפייסבוק (אבקת חלבון 1 סה"כ), צוות ההנהלה אינו מורשה להשתתף.

קבצים מצורפים

• Elite 5lb-Cafe Mocha-300dpi.jpg
    Elite 5lb-Cafe Mocha-300dpi.jpg
    KB 49.2 · צפיות: 170
  • Elite 5lb-Pina Colada-300dpi.jpg
    Elite 5lb-Pina Colada-300dpi.jpg
    KB 48.9 · צפיות: 185
  • 12121212.jpg
    12121212.jpg
    KB 20 · צפיות: 175
אם אתה נח יותר מדקה השריר מתקרר

המדריך (יוסי יד 50) אמר לי: לא לאכול פחמימות אחרי האימון עד סוף היום.

אם תעשה תרגילי מוט אתה תשבור את הגב והברכיים, במיוחד כשאתה על דיאטה דלת פחמימות.

(true story)

"אם תעשה מילטרי פרס סקוואט ודדליפט החוליות שלך ימחצו מהלחץ ואתה תיקטן,אתה לא תגבהה ככה."
זה פחות או יותר מה שכמה מתאמנים אמרו וחלק מהמאמנים מסכימים איתם...

"אתה צריך לעבוד לפחות שנתיים במשקלים נמוכים לפני שאתה מתקדם למשקלים כבדים כי אחרת תיפצע."

אני לפעמים "נוהם" בחזרות הקשות של הסקוואט עם "עעעעעע" כזה. באחד מהסקוואטים הקשים שהיו לי די צעקתי עם זה בכמה חזרות וכשסיימתי מתאמן זקן ניגש אליי ואמר "אני ממליץ לך לא לצעוק ולעשות עעעע ככה כי זה מזיק ללשון הפנימית והיא תקרוס לך והקול שלך ישתנה!" ואח"כ המשיך לומר "אם תעבוד עם משקלים כל כך כבדים זה יעשה לך לחץ דם ותסבול כשתהיה מבוגר יותר!" (מדובר על סה"כ 120 קילו).

"אתה תקרע את הגב אם תעשה דדליפט"
חחח

"מה אתה מרים משקלים כבדים ועושה תרגילים מוזרים כאלה? אתה קודם כל צריך לתת דגש ליד"

אל תעשה סקוואט חופשי,יהיה לך קילה

"אוו אוו כן! תחדיר בי את המוט שלך"

שני מדריכים במלתחות בחדר כושר...

"אתה צריך לעבוד לפחות שנתיים במשקלים נמוכים לפני שאתה מתקדם למשקלים כבדים כי אחרת תיפצע."

אני לפעמים "נוהם" בחזרות הקשות של הסקוואט עם "עעעעעע" כזה. באחד מהסקוואטים הקשים שהיו לי די צעקתי עם זה בכמה חזרות וכשסיימתי מתאמן זקן ניגש אליי ואמר "אני ממליץ לך לא לצעוק ולעשות עעעע ככה כי זה מזיק ללשון הפנימית והיא תקרוס לך והקול שלך ישתנה!" ואח"כ המשיך לומר "אם תעבוד עם משקלים כל כך כבדים זה יעשה לך לחץ דם ותסבול כשתהיה מבוגר יותר!" (מדובר על סה"כ 120 קילו).

אין מצב

"תשתמש בספוג(הטמפון ששמים על המוט), כי אם לא אז רוב המשקל יהיה לך על האזור של הצוואר, ולא יתפרש בצורה שווה על כל הגב"

לחיצת חזה בשיפוע פועל על יצוב ולחיצת חזה רגילה על עיצוב.
כן כן המשפט הזה אמיתי לגמרי

תרגילים מבודדים ינפחו אותך יותר מאשר תרגילים מורכבים ואל תעבוד ב-5 חזרות כי ככה לא תגדל אתה רק מראה שאתה עצלן
אז עניתי לו אני תמיד תומך בתרגילים מורכבים רק ככה גודלים
אז הוא עונה לי חזרה בגלל זה אני מדריך חדר כושר ואתה לא.. אז פשוט עזבתי אותו והלכתי לעשות מורכבים

"שניה אני הולך לפתוח קופסת טונה לפני שהשרירים יתחילו להישרף"

אני לפעמים "נוהם" בחזרות הקשות של הסקוואט עם "עעעעעע" כזה. באחד מהסקוואטים הקשים שהיו לי די צעקתי עם זה בכמה חזרות וכשסיימתי מתאמן זקן ניגש אליי ואמר "אני ממליץ לך לא לצעוק ולעשות עעעע ככה כי זה מזיק ללשון הפנימית והיא תקרוס לך והקול שלך ישתנה!"

👏👏👏

אני לא חשוב שצריך להמשיך לחפש זה הדבר היכ דפוק ששמעתי עליו אי פעם בכמה רמות משאר הדברים

חחחחחחח...

"אם תפסיק לרגע עם השטויות האלה של ריפטי (נראה לי שהוא התכוון לריפטו), אני אסביר לך למה לעבוד ל5 חזרות זה מטומטם."
"בוא נשמע"
"כשאתה עובד רק ל5 חזרות, השריר והמערכת העצבית שלך לא מצליחים להבין מה קורה להם ולא מגיבים בהתאם. 5 חזרות זה כלום, זה מהר מדי, ובגלל זה לעבוד ככה זה כמעט כמו לא לעבוד בכלל, בניגוד ל12+ חזרות שבהן השריר כן מבין מה קורה לו יש לו זמן להפיק את הגדילה המירבית שלו בזמן החזרות. תאמין לי, כשאני עובד 12 חזרות אני מרגיש הרבה יותר שריפה בשריר, ואני בטוח שגם אתה, וככה אתה יכול להבין שזה הרבה יותר אפקטיבי."

זה היה באיזה אימון נסיון. איך ששמעתי את זה הסתובבתי והלכתי, למה לטרוח להחזיר את המוט למקום אחרי הדדליפט? ש"מר 12 חזרות" יחזיר 😣

שעשיתי סקוואט איזה אחד אמר לי:"חבל על הגב שלך,אתה רוצה לגמור בכיסא גלגלים?" ואז איזה מאמן אישי ליצן כזה בא ואמר לי"אתה לא עושה נכון,בו אני אלמד אותך".

ילד ממעריציו של רוני קולמן בא אליי בהתלהבות יומיים אחרי הכנס בוינגייט " תשמע, לפני יומיים הייתי בכנס וראיתי את רוני והצטלמתי איתו, סך הכל שנינו באותו גובה, אני עדיין בן 16 ושוקל 84, אז אין סיבה שלא אהיה בגודל שלו בעוד עשר שנים ללא חומרים".

שניים:

ראשון -
"אבל למה? זה לא בשבילך!"
נאמר לי ע"י בילדר אחרי ששאל אותי מה אני מתכוון לעשות עם המוט שעל הרצפה, ועניתי "דדליפט".

שני -
"תפסיק לצעוק!"
אני מנסה קצת להשתיק בילדר (לובש מכנסיים ארוכים) שצועק בלי הפסקה ובלי קשר למה שהוא עושה

שני -
"תפסיק לצעוק!"
אני מנסה קצת להשתיק בילדר (לובש מכנסיים ארוכים) שצועק בלי הפסקה ובלי קשר למה שהוא עושה

לפי הסיפורים ששמעתי על המכון שלכם - לצעוק על אנשים שם זה לא רעיון מוצלח במיוחד.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית