ההרצאות שלי עולות כסף
אם אתה רוצה לקבוע שיעור אתה מוזמן ליצור קשר בפרטי
אני שמח שגם אתה מבין שאין שום קשר.
תראה רן, סה"כ אני אתן לך 5/10 על המאמץ. התחלת נחמד, אבל סיימת קצת חלש.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ההרצאות שלי עולות כסף
אם אתה רוצה לקבוע שיעור אתה מוזמן ליצור קשר בפרטי
אולי תבינו כבר שקוראים את ההודעות של כולם, ותפסיקו לבכות. אלה חוקי האתר, והם ישארו כאלה כל עוד משה מוצא את זה לנכון. הסכמתם לחוקים האלה כשנרשמתם, אז תפסיקו לנסות לצאת מסכנים ולהאשים אנשים אחרים בכמה איום ונורא זה.
משה מערכת תפוז אכן גדולה עשרות מונים מ LBS ומאוד יתכן שיש להם יכולת טכנית לקרוא הודעות פרטיות
(אני מכיר היטב שני 'מנהלי אשכולות' שם ואברר במדויק ביום ראשון אחרי החג).
מצד שני, אני כותב שם בפורומים שונים בערך 7 שנים ומעולם לא שמעתי או קראתי ולו מישהו אחד שציין שקראו הודעה פרטית שלו. והתרחשו שם במרוצת השנים עשרות ומאות ויכוחים סוערים שמגמדים את מה שקורה כאן לפעמים.
אני יכול 'להבטיח' לך שאילו מנהל בפורום כלשהו בתפוז היה פונה למשתמש ומודיע לא שהוא לא מבסוט ממשהו שהוא כתב באופן פרטי למשתמש אחר - היתה קמה שמה חרדת אלוהים.
למנהלי פורומים אין גישה לקרוא בתפוז הודעות, רק למנהלים הכללים של המערכת, בדומה לכאן. למנהלים רגילים אין אפשרות לקרוא הודעות פרטיות, רק למנהלי הקהילה (ראשיים+מנהלי אתר) יש את הגישה לכך.משה מערכת תפוז אכן גדולה עשרות מונים מ LBS ומאוד יתכן שיש להם יכולת טכנית לקרוא הודעות פרטיות
(אני מכיר היטב שני 'מנהלי אשכולות' שם ואברר במדויק ביום ראשון אחרי החג).
מצד שני, אני כותב שם בפורומים שונים בערך 7 שנים ומעולם לא שמעתי או קראתי ולו מישהו אחד שציין שקראו הודעה פרטית שלו. והתרחשו שם במרוצת השנים עשרות ומאות ויכוחים סוערים שמגמדים את מה שקורה כאן לפעמים.
אני יכול 'להבטיח' לך שאילו מנהל בפורום כלשהו בתפוז היה פונה למשתמש ומודיע לא שהוא לא מבסוט ממשהו שהוא כתב באופן פרטי למשתמש אחר - היתה קמה שמה חרדת אלוהים.
חיים, אני מצטער שאני לא יכול להיות שותף הפעם לאווירת הצחוקים והדאחקות.
לא במקרים כאלה, מצטער.
אתה בטוח? אולי בכל זאת? חשבתי שפתחת את האשכול בשביל להזכיר סעיף בתקנון הפורום ותו לא, לא? או שזה היה בשביל להביע תרעומת אישית (שאני מבין לגמרי אך לא מזדהה איתה, אגב)?
אתה ממשיך לחפש את הזווית ההיתולית. ואולי היית מזדהה אילו מדובר היה בך, ואולי לא. לפעמים 'רואים' דברים אחרת כשמדובר באחרים, אני משוכנע שעם זה כן תוכל להזדהות.
וכן, הסיבה העיקרית והמיידית שבגינה פתחתי את הפוסט היה בכדי שאנשים יהיו מודעים לכך ולא יופתעו כמוני. לפחות מבחינתי הדיון כאן מוצה
אין בזה שום בעיתיות, רק כדי לנפץ אשליות:
1. בפורום תפוז קוראים הודעות פרטיות, פורום בקנה מידה פי 500 יותר גדול מ LBS
2. בפורום אטרף קוראים הודעות, פורום שהוא פי 35 בערך יותר גדול מ LBS
3. ב EBAY קוראים הודעות פרטיות, אתר מהגדולים בעולם
4. בפורום FXP קוראים הודעות פרטיות
אני יכול להמשיך עד אין סוף, זו פונקציה במערכת, והיא קיימת בכל הפורומים כמעט שאני מכיר שיושבים על VB וכל הפורומים שלא, יש להם דרכים וכלים משלהם לבקר על כך.
פורום זו לא דמוקרטיה, אין למשתמשים "זכויות", יש חוקים שקובעת ההנהלה ועל פי הן המשתמשים יעמדו, בלי "חקיקה" ובלי כל פרוצדורה. אם מחר אני אקום ואמצא לנכון שכל אחד יפתח הודעה או תגובה במילה "שלג", כך זה יקרה. (כמובן שזו הייתה דוגמה דבילית אבל רק כדי להבין את "פרוצדורת" הפורומים).
לפי האנליסטיק זה בכלל פי 25, וגם הפי 25 האלו ברובם מוגבלים, אז ניצחתיפי 50!!😃