הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצים עוד מאמרים באתר? תעזרו לי למצוא שירים בסגנון הזה

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,424
מנהל
נק' מוניטין:
58,701
103,264
12,424
למישהו יש דברים בסגנון? מי שרוצה עוד הרבה מאמרים באתר, שירים כאלו עוזרים לי לכתוב ולהתרכז. אני מחפש שירים בלי מילים עם קצב בסגנון:

תודה

לא בקיא בשירים כאלו אבל אני יכול לנסות להמליץ לך על מטאל מלודי או POWER METAL, שזה בעיקרון אותו דבר רק הרבה יותר חזק ומרשים, דבר איתי אם תצטרך המלצות

18b4fb23760476cd2eed0827fe3662d3-3572644_zps81784dd1.gif

קוראים לזה פיוצ'ר האוס, תנסה לחפש אמנים כמו Oliver Heldens, Tchami, Pep & Rash, Lucas & Steve, Don Diablo
הבעיה שנתת טראק מאוד מאוד ספציפי, אם תתן עוד כמה דברים שאהבת יהיה יותר קל להביא לך קטעים בסגנון

הקטע הראשון זה פיוצ'ר האוס, נתנו לך פה המון אמנים וערוצים בסגנון, יש לך גם את הערוץ הזה שהוא מעולה - LYD
אתה יכול גם לחפור טיפה בקלאוד, כל הרעיון באתר הזה שמקטע אחד אתה יכול למצוא עוד המון קטעים בסגנון וזה סוג של לופ כזה, שמאומן אחד אתה מגיע לעוד אומן וכך הלאה, קל למצוא שם דברים איכותיים
לגביי הקטע השני אני יודע שOWSLA מעלים המון דברים בסגנון שאתה מחפש, גם Koan Sound מתעסקים בזה:

מעניין אותי אם תתחבר לדברים של Porter Robinson, Madeon כי יש דמיון בין הדברים, שווה שמיעה

יש לך טעם טוב אגב

אין לי כח לשלוח קישורים , אבל האמנים הבאים יתאימו בול לבקשה
Oliver heldnes
Lucas and steve
curbi
Pep and rush
אולי קצת Deorro (ואם להיות ספציפי , Deorro - Five hours)
Chocolate puma
Sam feldt
kygo
Hook N Sling

יש לי עוד לפחות 5 שמות של אמנים .. אם תרצה עוד תצטט ואתן קצת יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית